Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Mήνυμα νίκης από την κεντρική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο

- Advertisement -

Η μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ (πάνω από 500 Κορίνθιοι πολίτες) των τελευταίων χρόνων έγινε χθές στην Κόρινθο στον πεζόδρομο της Πυλαρινού…

Η μαζική συμμετοχή του κόσμου έστειλε μήνυμα νίκης και ενδυνάμωσε την πεποίθηση όλων για την ανατροπή του συσχετισμού των δυνάμεων και στο νομό μας. Οι πολίτες επιδοκιμάζουν τις πολιτικές επιλογές και τη σταθερή στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην επίθεση που δέχεται ο λαός μας από τις κυβερνήσεις των μνημονίων και της υποταγής.

Στη συγκέντρωση μίλησαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, Μαρία Θελερίτη, Ανδριάνα Κουρούκλη, Φάνης Κουρεμπές, Νίκος Τουλιάτος, Νίκος Χανιάς και Γιώργος Ψυχογιός και η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας Μάνια Παπαδημητρίου.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη μουσική παράσταση που ετοίμασε ο Νίκος Τουλιάτος και στην οποία συμμετείχαν οι ηθοποιοί Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρία Κόμη Παπαγιαννάκη, οι μουσικοί, Κωνσταντίνος Παριορίτσας, Γιώργος Μαρκόπουλος και Κώστας Τζέκος και οι τραγουδοποιοί Ισμήνη Πεπέ και Λευτέρης Χριστοφής.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
ΧΩΡΙΣ
ΑΥΤΟΥΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog