Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σε ευχαριστούμε Πεπ»

- Advertisement -

Μοναδικές στιγμές στο «Καμπ Νου»! Το 4-0 με το οποίο η Μπαρτσελόνα νίκησε την Εσπανιόλ το βράδυ του Σαββάτου, ακόμα και τα 50 γκολ που έφτασε ο Μέσι, ήταν κάτι δευτερεύον…

Ο κόσμος των «μπλαουγκράνα» ζούσε όλη αυτή την εβδομάδα για την στιγμή που θα αποχαιρετούσε τον δικό του Πεπ. Και το έκανε με έναν απίστευτο τρόπο, αναγκάζοντας τον να δακρύσει στο κέντρο του γηπέδου, προσπαθώντας να αρθρώσει δύο κουβέντες.

Τελικά, αυτό που κατάφερε να πει ήταν ίσως και το πιο σημαντικό… «Θα τα ξαναπούμε»!

Τα πρόσωπα των παικτών της Μπαρτσελόνα τα έλεγαν όλα. Το κλάμα του Πουγιόλ, η αγκαλιές του Μέσι, το σαστισμένο ύφος του Ντάνι Άλβες… Ο προπονητής που «έφτιαξε» ίσως την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών και σίγουρα την πιο ελκυστική στο μάτι, είχε φτάσει η ώρα να πει «αντίο».

Οι οπαδοί στις κερκίδες, έντονα συγκινημένοι τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομά του και το γήπεδο είχε γεμίσει με αναρτημένα πανό που τον αποθέωναν. Όταν το ματς τελείωσε, ο Πεπ σηκώθηκε, πήρε το μικρόφωνο και στάθηκε στο κέντρο του «Καμπ Νου».

Πιο αμήχανος από ποτέ, δεν κατάφερε από την συγκίνηση να πει όλα αυτά που σκεφτόταν να πει… Στριφογύρναγε ασταμάτητα, κοίταζε κάτω και έτριβε τα βουρκωμένα μάτια του. Τελικά αυτό που κατάφερε να πει… ολοκληρωμένα ήταν: «Ευχαριστώ πολύ για όλα… Θα τα ξαναπούμε»!

Πάντως, η συγκίνηση του ίδιου και των παικτών του, τελικά δεν εμπόδισε τους τελευταίους να τον… σηκώσουν στον αέρα υπό την αποθέωση του κόσμου.

Πηγή: sport-fm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog