Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εδιωξαν όποιον δημοσιογράφο δεν σηκώθηκε όρθιος στον Μιχαλολιάκο (VIDEO)

- Advertisement -

Δείτε το video…

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να τα βλεπετε αυτα εκει στο Λουτρακι, που ψηφιζετε νεοναζιστες με ποσοστο ανω του δεκα τοις εκατο! το μονο που μπορω να πω ειναι ΝΤΡΟΠΗ. το παιζουμε δημοκρατες αλλα δυστυχως οι πλειοψηφια ειναι ξενοφοβικη, ρατσιστικη και ακρως αντιδημοκρατικη. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!! επειδη το Λουτρακι ειναι μια πολυ μικρη κοινωνια πρεπει να κοιταξουμε ολοι μες τις οικογενειες μηπως εχουμε υποστηρικτες της χρυσης αυγης.

    Υ.Γ. ΟΥΟΥΟΥ!!!!χαιρετισματα στο χιτλερικο λουτρακι!!!
    (αν υπαρχει ελευθεροτυπια στο λουτρακι, θα ηθελα να σας παρακαλεσω να δημοσιευσετε το σχολιο μου γιατι δεν ειναι ουτε συκοφαντικο αλλα ουτε υβριστικο)

  2. Δεν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αυτό πρέπει να ανεβαίνει κάθε ώρα για να το βλέπουν όσοι τους ψήφισαν!
    Κι αυτοί οι δημοσιογράφοι τι στο δι@ολο έχουν στο κεφάλι τους?! Γιατί δεν σηκώθηκαν να φύγουν όλοι να δούμε ποιος θα τον άκουγε τον "κύριο"?!?!?!?!?!?!?!?!

    Ήηηηημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Aπορίας άξιο είναι το πώς μία οργάνωση με το σύνθημα ''Να καεί, να καεί το μπΠ@δελο η βουλή'' δέχεται να εκλεγούν και να ενταχθούν 22 βουλευτές της σε δημοκρατικούς θεσμούς, όπως η βουλή, τους οποίους με τα συνθήματά τους κατακεραύνωναν!
    Κωλοτούμπες, ανίδεοι ή απλώς επικίνδυνοι (γιατί αν θυμάμαι καλά και ο Χίτλερ δεν είχε κάψει το γερμανικό κοινοβούλιο) ;;

  4. s-spinos:
    Οι καθώς πρέπει πολιτικοί μας και οι πολιτικοί αναλυτές τους, παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τους χιτλερικούς ναζιστές να λένε "ερχόμαστε","τρέμετε","εγέρθητι","σηκωθείτε πάνω", κλπ.
    Μόνο που δεν λένε ότι οι ίδιοι και το κράτος τους ζέσταναν το φίδι σαν χρήσιμο εργαλείο για να το έχουν έτοιμο το επόμενο διάστημα που δεν θα είναι επαρκής ο επίσημος κρατικός κατασταλτικός μηχανισμός.
    Ας έχουν όμως στο νου τους, στους δρόμους θα κριθούν ΟΛΑ.

  5. Η λέξη της ημέρας : "Εγέρθητου"
    Γνήσια αττική σύνταξη με επιρροές απο την Αραμα'ι'κή και απο μία άγνωστη στους δυτικούς διάλεκτο του Ανατολικού Κονγκό.
    (συνοδεύεται από άναρθρες κραυγές και βήμα ουρακοτάγκου,που μόλις έχει καταφέρει να σηκωθεί στα 2 πόδια…)

  6. min aporite einai antidrasi skliri men alla poloi exo akousei na lene mas pate sto gremo na mas pe8anete den exoume ta aparetita gia ta paidiamas parte to fidi ston korfosas na jeutilistite mesa sto kinoboulio oxi eseis makria apo ola katse den simfono to soxenome ala tous katalabeno san adidrasi den nomizo na sinexisti an kalitereusoun ta pragmata as tous fotisei o 8eos iparxoun kai ales adidraseis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog