Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Αλέξης Πρωθυπουργός,του μπετόβλακα

- Advertisement -

Ο Ελληνικός Λαός μίλησε και οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε την εντολή του. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οφείλουν να δώσουν ψήφο ανοχής στον Αλέξη και στις λοιπές αριστερές αντιμνημονιακές δυνάμεις για να εφαρμόσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα. Ο Αλέξης με την σειρά του ζήτησε και πήρε από τον Λαό την εντολή να κυβερνήσει τον τόπο…

Αντιγράφοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ από φυλλάδιο του κόμματος που μου δόθηκε από μέλη του κόμματος διαβάζω τα κάτωθι.
  • Αποκατάσταση μισθών και συντάξεων
  • Μείωση φορολογίας
  • Αύξηση του επιδόματος ανεργίας στο 80% του μισθού
  • Φορολόγηση του κεφαλαίου και των εφοπλιστών
  • Επανακρατικοποίηση των δημοσίων επιχειρήσεων που δόθηκαν σε ιδιώτες
  • Προσλήψεις στους τομείς της υγείας και της παιδείας
  • Αύξηση δαπανών στην παιδεία και υγεία
  • Κατάργηση των ειδικών μονάδων καταστολής της αστυνομίας
  • Καταγγελία της δανειακής σύμβασης
  • Διοχέτευση των χρημάτων του ΕΣΠΑ στην αγορά
  • Εθνικοποίηση των τραπεζών
  • Νομιμοποιητικά έγγραφα στους μετανάστες, χορήγηση ασύλου και καταγγελία της συνθήκης του Δουβλίνου.
Και όλα τα παραπάνω χωρίς να θιγεί η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.
Εδώ υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να είναι σωστό και ρεαλιστικό, οπότε τα πρώην μεγάλα κόμματα απλά εκβίαζαν τον Ελληνικό Λαό και προσπάθησαν να πάρουν την ψήφο μας με δόλο. Σε αυτή την περίπτωση το ειδικό δικαστήριο ή και το λαϊκό δικαστήριο αν θέλετε είναι η μόνη λύση. Ως αναφορά το πρόσωπο μου θα οφείλω μία τεράστια συγνώμη στον εαυτό μου, στην οικογένεια μου και σε όλους εσάς που σας ζάλισα τόσο καιρό με άρθρα μου ενάντια στην Αριστερά. Εκτός της συγνώμης υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην ξαναμιλήσω και πολύ περισσότερο να ξαναγράψω για πολιτική αφού θα αποδειχθεί ότι τόσο καιρό ζούσα σε πλάνη και ήμουν ανόητος και φυσικά θα γίνω ο πλέον πιστός ψηφοφόρος της Αριστεράς.
Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι όλα αυτά τα όμορφα και ανατρεπτικά που μας λέει η Αριστερά να είναι εκτός πραγματικότητας και απλώς οι άνθρωποι αυτοί τόσα χρόνια, έλεγαν και καμία ανοησία για να περνά η ώρα ή ακόμα χειρότερα, απλά κορόιδευαν τον κόσμο και εξασφάλισαν έδρες στην βουλή άρα και μισθουλάκια στην πλάτη μας. Θα πρέπει τότε ο κάθε αριστερός ψηφοφόρος να καταλάβει ότι ήταν πολιτικά ανόητος. Ως αναφορά τις ηγεσίες ισχύουν τα ίδια με τις ηγεσίες των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων. Ειδικό ή λαϊκό δικαστήριο.
Ζαβολιές και δικαιολογίες για να μην κυβερνήσετε κύριε Τσίπρα δεν γίνονται δεκτές!
Μπετόβλακας
- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ "έξυπνη" η προσπάθειά σου μπετόβλακα να απαιτείς από τον αντίπαλό σου να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, κάνοντας κυβέρνηση με κουκιά που αθροιζόμενα δεν μας δίνουν κυβέρνηση. Τέλος πάντων θα το κρίνουμε και αυτό. Όμως θα ήθελα να σε ρωτήσω. Αν είσαι πασοκ γιατί εξακολουθείς και είσαι, όταν σε κανένα πρόγραμμά του δεν αναφερόταν η προσφυγή στο ΔΝΤ. Αν είσαι ΝΔ γιατί εξακολουθείς και είσαι όταν πουθενά στο πρόγραμμά της, δεν ανέφερε τα στυγνά μέτρα που αποδέχθηκε με την ψήφιση της δεύτερης δανειακής σύμβασης; Φίλε μου την αλήθεια πρέπει να ψάξουμε να την βρούμε και σε χωράφια που δεν γνωρίζουμε καν. Άσε τον Τσίπρα να κάνει την προσπάθεια 1.000.000 ψηφοφόρων του και 3.500.000 αντιμνημονιακών Ελλήνων και Ελληνίδων. Αν πρόκειται να κυβερνήσει ο Τσίπρας θα κυβερνήσει γιατί το απαιτεί ο λαός και όχι οι εθελόδουλοι πολιτικοί της ΝΔ και του πασοκ.-

  2. Οι γνωστοί καθημερινοί μηδενιστές που αρέσκονται να βλέπουν τον εαυτό τους να σχολιάζει και ζουν μέσα από το να ελέγχουν αν τσίμπησε κάποιος να τους απαντήσει. Ο 4.49 γνωστός πολιτικός συντάκτης και χρόνια στη διεθνή πολιτική σκηνή, γνωρίζει για τον Αλέξη όπως γνωρίζει για όποιον μιλήσει ο οποιοσδήποτε.
    Ξεχνάς και εσύ και ο άνθρωπος με το γνώθι σ' εαυτόν που αυτοαποκαλείται μπετόβλακας, ότι στον δήμο μας το ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πρώτο με 19%. Έστω και εάν αυτό σηματοδοτεί μια ελπίδα ή έστω μια έκφραση διαμαρτυρίας, απαιτεί τον σεβασμό των πλειοψηφούντων. Κατανοητό μπετόβλακα;

    Poseidon

  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡ ΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

  4. ανώνυμε 0349 προκύπτει από κάπου ότι δεν τον αφήνω να κυβερνήσει το ακριβώς αντίθετο θέλω. Να κυβερνήσει!!! Ως αναφορά το Ελληνάρας εσύ τι θελεις να είμαι?
    Ανώνυμε 0509 όχι απλά τον αφήνω αλλά τον παροτρύνω κιόλας. Πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν μπορείς να μου κολλήσεις κομματική ταμπέλα.
    Poseidon συμφωνώ μαζί σου! Στην δημοκρατία ζητά κάποιος να ψηφιστεί από τον λαό για να κυβερνήσει και όχι για να κάνει απλά αντιπολίτευση!

  5. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ.ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ….

  6. Στην Δημοτική ενότητα των Αγίων Θεοδώρων σάρωσε 22,25% και στις επερχόμενες εκλογές θα φθάσει το 40% ο Αλέξης και ο ΣΥΡΙΖΑ. Επαγρύπνηση χρειάζεται και συμμετοχή του κόσμου σε ένα μέτωπο ανατροπής της εξαθλίωσης του λαού.

  7. s-spinos:
    Ήταν αναμενόμενο. Φαίνεται πως δεν είναι πλέον πιστευτοί οι δημασιοκάφροι των μεγάλων καναλιών και βγήκαν οι περιφερειακοί δορυφόροι τους να συνεχίσουν το έργο τους κατηγορώντας την αριστερά ότι λέει ανοησίες για να περνά η ώρα,ότι κοροϊδεύει τον κόσμο, ότι είναι εκτός πραγματικότητας, και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η βουλευτική έδρα και τα μισθουλάκια της.
    Τώρα καλέ μου μπετόβλακα που το θυμήθηκα. Εκείνα που δανείστηκαν το ΠαΣόΚ και η ΝΔ τις επιχορηγήσεις,τα δάνεια δεν πρέπει να τα επιστρέψουν; Ο Μπενύτο δεν είναι στο 44% είναι στο 13% και ο Αντωνάκης στο 18. από που θα τα βρούν; Και καλά ο Αντωνάκης, για το φουκαρά το Μπένυ βλέπω να βγαίνει στις λαϊκές "ελεήστε τον αρχηγό". Καλά του την έφερε το χαζό. η "μαμά" θα γελάει ακόμα.
    Τελικά φίλε μου όλα τα κοπρόσκυλα βγήκαν να κατακεραυνώσουν την αριστερά, ο κάθε γλύφτης και το κάθε λαμόγιο εκεί που μας έλεγαν, βράχος σταθερότητας ο Αντώνης, απεδείχθει σπουδαίος ακροβάτης και πρωταθλητής της τούμπας, ο Μπενύτο αξιαγάπητος φορομπήχτης, και οι κάθε είδους δοσίλογοι υμνητές του ρατσισμού.
    Όλοι αυτοί που κάλυπταν κάθε πράξη τραμπουκισμού των αστυνομικών, των μπράβων, των χαχόλων, του παρακράτους των ναζιστών. Θυμάστε τι έλεγαν; ο ΣύΡιΖα πίσω από τις κουκούλες,το ΚΚΕ διώχνει τον τουρισμό. Και πρόσφατα ο Αντωνάκης έλεγε πως θα βγάλει τις κουκούλες από τους γνωστούς αγνώστους, και τώρα που βγήκαν οι κουκούλες από τους πραγματικούς κουκουλοφόρους, και έστω για λίγο αποκαλύφθηκε το πραγματικό τους πρόσωπο, το είδαν και τρόμαξαν.
    Βομβαρδίζουν νυχθημερόν τον κόσμο ότι η αριστερά λαϊκίζει. Είναι λαϊκισμός να θες δουλειά, να θες μισθό, να θες σύνταξη, να μη φοβάσαι μη σου πάρουν οι τράπεζες (και όχι η αριστερά) το σπίτι σου.
    Και ποίοι τα λένε; αυτοί που γκάριζαν στα κανάλια, που έλεγαν λεφτά υπάρχουν, γιατί το είπε ο γιώργος.
    Και βγαίνουν οι υπόλογοι της συμφοράς, να τρομάξουν τον κόσμο. Ακυβερνησία! Πανικός, θα γίνει χαμός, θα μας διώξουν από το ευρώ, θα βγούν μπαμπούλες να μας κάνουν "Μπουου", θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.
    Τίποτα δεν θα γίνει, καμία καταστροφή, ούτε ακυβέρνητοι θα μείνουμε. Θα τους περάσει. Αν όχι, έχει ξυδάκι.

  8. s-spinos επιμένω! καλή η κριτική! αλλά πλέον μιλάμε για πρόταση διακυβέρνησης.Οι πρώην είναι όλα αυτά που γράφετε και ακόμα περισσότερα αλλά το θέμα τωρα είναι αλλού.θΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

  9. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΗΞΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ , ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΣ ….

  10. s-spinos:
    Βούληση να κυβερνήσουμε υπάρχει, μόνο που με 52 Βουλευτές αυτό δεν μπορεί να γίνει, αλλά ούτε και με εκατό.
    Η μόνη περίπτωση για να κυβερνήσουμε, όπως λες, είναι να μετατραπούμε σε χατζιαβάτηδες και επαγγελματίες της κωλοτούμπας, μέθοδοι και τρόποι που ανήκουν σε άλλους χώρους,όχι σε μας. Αλλού βρες προσκυνητές των τοκογλύφων και των τραπεζιτών.

  11. VELUTELA δεν ξέρω τι ακριβώς ρούφιξα αλλά από πότε είναι λάσπη να λες στον πολιτικό σου αντίπαλο προχώρα και εφάρμοσε το πρόγραμμά σου.
    s-spinos με την ψήφο αναχής το λύνεις το αριθμητικό πρόβλημα. Από που προκύπτει ότι ο μόνος τρόπος να κυβερνήσει η αριστέρα σημαίνει κωλοτούμπες. Εκτός και αν εννοείς ότι τα δωδεκα σημεία που προανέφερα ως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, διότι είναι ωραία λόγια για αντιπολίτευση αλλά ως κυβέρνηση υπάρχει ενα μικρό θεματάκι στο που θα βρεθούν τα λεφτά.

  12. Πολύ ωραιο το εκλογικο αποτελέσμα. Για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας η Αριστερά βρίσκεται τόσο κοντά στο να κυβερνήσει και όχι μόνο να καταγγέλει και να διαμαρτύρεται..Φαντάζομαι την εικόνα, την Αριστερά κυβέρνηση και τους έλληνες πολίτες να τους πετάνε πέτρες όπως έκαναν αυτοί αντίστοιχα τόσα χρόνια…Μην ξεχνάμε πως σε αυτές τις εκλογές μπήκαν στην βουλή και άλλες δυνάμεις που πετάνε γιαούρτια και νερά….. έπαψε να είναι προνόμιο μόνο της Αριστεράς

  13. s-spinos:
    Μπετόβλακα, από τα υπόλοιπα 6 κόμματα που προέκυψαν από τις εκλογές της Κυριακής, βρες μας ποια είναι εκείνα που πράγματι μπορούν να δώσουν ψήφο ανοχής για να πραγματοποιηθούν απαρέγκλιτα όχι τα δέκα σημεία που εσύ αναφέρεις αλλά τα πέντε που αναφέρονται εδώ:http://www.loutrakiblog.gr/2012/05/blog-post_7091.html και όταν λέμε απαρέγκλιτα, ενοούμε χωρίς εκπτώσεις και υποχωρήσεις, δλδ χωρίς να υποχρεωθούμε να κάνουμε κωλοτούμπες, χάριν της ανοχής για να μείνουμε Κυβέρνηση.
    Αν τα βρεις, δείξτα και σε μας να σχηματίσουμε κυβέρνηση. και μη μου πεις ότι αυτό είναι υποχρέωση του Τσίπρα,δεν θα πιάσει.

  14. Συμφωνώ με τον Μπετοβλακα…..
    Οργή δεν θέλατε; Οργή δεν καλλιεργούσατε; Οργή δεν επιθυμούσατε;
    Μπορείτε να την ζήσετε πλέον με την 2η θέση που σας έδωσε ο λαός.
    Αριστεροί δεν υπάρχουν. Υπάρχουν οι Κουμουνιστές, οι Σοσιαλιστές, οι Καπιταλιστές και οι Ακραίοι. Αλλά τα παλιά συνθήματα δεξιοί και αριστεροί περνάνε ακόμη. Και τα καλλιεργείτε μια χαρά στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Επικαλούνται την Γαλλία που δεν θα έπρεπε.
    Η Γαλλία είναι εκ των ιδρυτών της Ε.Ε και ισχυρό κράτος στην Ε.Ε και περνάει ο λόγος της. Δεν είναι η Ελλάδα. Αρα μην βάζεις ή μην κρύβεσαι πίσω από την Γαλλία. Ήμαστε η μέρα με την νύχτα σε πολλά πράγματα.
    Η ουσία είναι να μπορείς να κάνεις Κυβέρνηση; Άσε τις ανοχές και τις δικονομικές τακτικές.
    Έχεις ή δεν έχεις άντερα. Να πεις…. μπορώ να αθροίσω το απαιτούμενο αριθμό βουλευτών και ζητώ την εντολή κυβέρνησης. Να μπορέσεις να συνυπάρξεις με άλλους πολιτικούς φορείς που έχει επιλέξει ο κυρίαρχος ΛΑΟΣ. Ότι χρησιμοποιείς την εντολή για προεκλογικά παιχνίδια είναι εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι γνωρίζουν απλά μαθηματικά και όλοι βλέπουν ότι το σύνολο δεν βγαίνει. Μόνο ο Τσίπρας το βλέπει. Και το μόνο που βλέπει είναι να κατασπαράξει όλους τους υπόλοιπους πόλους ώστε να βγει νικητής.
    Και θέλουν να παγιδέψει ο ένας τον άλλον για την ευθύνη των εκλογών.
    Απο την ανικανότητα στο ΧΑΟΣ.
    Και το τελευταίο είναι ότι πρέπει να καλλιεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την παν – αριστερή κυβέρνηση για τις επόμενες εκλογές.
    Ξέχασε όμως ότι ο κόσμος ψήφισε μια φορά με οργή. Την δεύτερη φορά ο κόσμος θα πάει πιο διαβασμένος και λιγότερος οργισμένος. Αρα θα έχει περισσότερη σκέψη και καλύτερη επιλογή από τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Επειδή θα αναρωτήθηκες τι πρεσβεύω;
    Πρεσβεύω το κέντρο και το υγιές.
    Πρεσβεύω την συνύπαρξη και την πατρίδα μας. Δεν είμαι κολλημένος με την μπάλα σε κανέναν και δεν χαρίζομαι σε κανέναν.
    Το κυριότερο είναι να βρούμε το πρόβλημα που έχουμε έρθει στην κατάσταση που ήμαστε.
    Και δεν φταίνε τα δάνεια.
    Φταίει η κακοδιαχείριση του Κράτους.
    Εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ αντι να μειώσει το Κρατισμό…. Έρχεται και λέει θα εθνικοποιήσουμε τα πάντα γύρω μας. Αυτή είναι η γραμμή ΚΚΕ.
    Θα λαμβάνουμε επίδομα 80%. Τότε γιατί να δουλεύω αγαπητέ φίλε s-spinos;
    Εάν επαναφέρει το μισθό όπως ήταν πρίν γιατί εγώ να δουλέψω; Προτιμώ να λαμβάνω το επίδομα ανεργίας στο 80% του βασικού μισθού…. Δηλαδή 640 ευρώ…και άλλα τόσα η γυναίκα μου 1280 και άλλα τόσα το ένα μου παιδί 1920€. Ωραία….τότε θα ψηφίσω και εγώ.
    Θα καθόμαστε οικογενειακώς και θα παίρνουμε 1920 ευρώ επίδομα στον βασικό μισθό των 800€. Και με αυτά τα μυαλά θα πάμε μπροστά;
    Καταλαβαίνεις ότι διαφωνούμε σε αυτά τα μέτρα και επιταγές που μοιράζει πολύ εύκολα ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  15. 12:12…και να προσθέσω ότι ο Τσίπρας με αυτή την τακτική και επιθυμία πολώνει το κλίμα επικίνδυνα. Θα οδηγηθούμε στις επόμενες εκλογές στο δίλημμα Ευρώπη και Ευρώ ή μόνοι μας και δραχμή. Και εκεί δεν είναι σίγουρο ότι η μεγάλη ζαριά του Τσίπρα θα του φέρει εξάρες. Κάτω από τις εξάρες είναι οι άσσοι άλλωστε.
    Τώρα αν πιστεύουν ορισμένοι ότι οι πολιτικές ηγεσίες 25 καραφεσωμένων κρατών με τους δικούς τους εξαγριωμένους ψηφοφόρους δεν μας διώξουν, οκ πάω πάσο.

  16. dil gia na katalavo kati.
    oloi esi pou pleon fovaste ton alexaki , giati opos lene tha mas vgali apo tin evropi, pistikate kai pleon stis eperxomenes ekloges tha pate na psifisete antonaki kai vaggelaki , na sinexisoun ton mnimonio , na sas paroun kai ta sovraka kai tis kilotes?

  17. Με τέτοια ψευτοδιλληματα πήγαμε σε αυτές τις εκλογες και είδαμε τα χαιρια μας.
    Την επόμενη δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να ψηφίσω ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog