Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: Θα απευθυνθώ σε όλα τα κόμματα

- Advertisement -

«Θα απευθυνθώ σε όλα τα κόμματα αρχίζοντας από τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, αφού έλαβε την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, μετά τις εκλογές 2012…

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε τη θέση του για κυβέρνηση εθνικής ενότητας υπογραμμίζοντας ότι θα ξεκινήσει τις επαφές του από τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, δηλαδή, όπως διευκρίνισε από τη Νέα Δημοκρατία, το ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά, ωστόσο πρόσθεσε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά είναι εφικτό να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «η εντολή του λαού δεν είναι καθαρή, αλλά το βέβαιο είναι ότι ο λαός θέλει σταθερότητα».

Νωρίτερα παραλαμβάνοντας τη διερευνητική εντολή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισε ότι «θα κάνουμε κάθε προσπάθεια για να σχηματιστεί κυβέρνηση, όπως τη θέλει ο ελληνικός λαός, ευρωπαϊκή με την Ελλάδα μέσα στο ευρώ», προσθέτοντας ότι «αρκεί όλες οι πολιτικές δυνάμεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

«Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διευκολύνουμε καλόπιστα και το δικό σας έργο στη διαβούλευση που θα έχετε με τους πολιτικούς αρχηγούς» είπε απευθυνόμενος προς τον κ. Κάρολο Παπούλια.

«Είναι σημαντικό αυτό που λέτε» αντέτεινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ευχήθηκε στον Ευ. Βενιζέλο καλή δύναμη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog