Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν γίνονται αυτά ρε ΘΡΥΛΕ!ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑΡΑ!

- Advertisement -

Τα μωρά του Ίβκοβιτς επέστρεψαν από το -19 μέσα σε ένα δεκάλεπτο, ανέβηκαν στον θρόνο της Ευρώπης και έδειξαν τι σημαίνει ΘΡΥΛΟΣ και μαγκιά ελληνική απέναντι στην υπερομάδα της ΤΣΣΚΑ. 62-61 στο τελευταίο δευτερόλεπτο  με σουτ του Πρίντεζη…

Μοναδικές στιγμές για μία ομάδα που αποτελεί δικαίωση για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. NAI ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ!!!! ΤΟ ΠΙΟ "ΚΑΡΥΔΑΤΟ" ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!! ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ "ΜΩΡΑ", ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΚΙΛΑ ΠΑΠΑΡΙΑ. Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ!!!!!

  2. Ακόμα δεν έχω ηρεμήσει Γιάννη!Μιλάμε για την μεγαλύτερη ανατροπή που έχει συμβεί ποτέ σε τελικό της Ευρωλίγκας.Ο α-βού που είναι ρε παιδιά;;Κάτι μας έλεγε για την σπυριάρα,αν θυμάστε, γιατί εγώ δεν ξεχνάω..

  3. εδώ είμαι,στερημένε ΜΟΥΦΟΎ !!!…πρώτον,μπράβο στους πιτσιρικάδες του Ντούντα,γιατί αυτό ενισχύει και την εθνική ομάδα..δεύτερον,όσο σιχαμένοι και ελεεινοί κι αν είστε,όσο κι αν εύχομαι να εξαφανιστείτε από προσώπου γης,δεν μπορώ να μην σας συγχαρώ,γιατί το πήρατε μάγκικα,απέναντι σε μια ομάδα που είχε φάει ΤΟ σπρώξιμο…τρίτον,στερημέν ΜΟΥΦΟΥ,μην ξεχνάς ότι δηλώνατε ότι δεν ασχολείστε με το μπάσκετ…φυσικό είναι να πανηγυρίσετε για την επιτυχία σας,αλλά,για να φτάσετε τον ΠΑΟ στο μπάσκετ,πρέπει,απλά να κατακτήσετε καμιά 20αριά πρωταθλήματα σερί…α,και μια λεπτομέρεια…και 4 ακόμα ευρωπα'ι'κά..κατάλαβες,στερημένε ΜΟΥΦΟΥ ;;;…γιατί ,έτσι κι αλλιώς οι αυτοκρατορίες ,κάποτε τελειώνουν…και έχουμε και τα play off μπροστά μας…να σας δούμε…φιλάκια πολλά,στερημένε ΜΟΥΦΟΥ !!!

  4. Στερημένε πελατάκο ΜΟΥΦΟΥ,αυτό τον τελικό ΑΚΡΙΒΩΣ πήραμε στο Βερολίνο,νικώντας την ΤΣΣΚΑ (στο καλάθι που έχασε ο Σισκάουσκας)!!!…αλλά ξεχνάς εύκολα,στερημένε πελατάκο ΜΟΥΦΟΥ…γιατί κάποιον είχαμε μαρκαλέψει στον ημιτελικό,δεν θυμάμαι ποιον…μου θυμίζεις,στερημένε πελατάκο ΜΟΥΦΟΥ ;;;…τα "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ",κράτα τα για τον βλάκα τον Τσουκαλά και το συνάφι σου,στερημένε ΜΟΥΦΟΥ…γιατί θυμάμαι και κάτι play off,που σπάτε το γήπεδο ,μόλις χάνετε,στερημένε πελατάκο ΜΟΥΦΟΥ…θυμήσου…18-2…ξέρεις εσύ …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog