Με πρωτοφανή συμμετοχή και χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου…

Στην εκλογική διαδικασία που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, οι συνεταιριστές της Κορινθίας, της Αργολίδας, της Αρκαδίας , της Λακωνίας, της Μεσσηνίας και της Αττικής, προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και εξέλεξαν τα 9 μέλη του Δ.Σ. που θα διαχειριστούν τις τύχες της τράπεζας τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Από τους 3880 καταγεγραμμένους συνεταιριστές, τίμησαν τη διαδικασία με την ψήφο τους 2163 μέλη. Η συμμετοχή ξεπέρασε το 55% αποδεικνύοντας έμπρακτα, πως όλοι όσοι ασχολούνται ενεργά με τα κοινά της τράπεζας στηρίζουν την Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου, που αποδεδειγμένα αποτελεί έναν ακλόνητο σύμμαχο όλων των επιχειρήσεων της Περιφέρειας σε αυτό το ιδιαίτερα πιεστικό οικονομικό περιβάλλον.
Μετά την καταμέτρηση στα εκλογικά τμήματα της Κορίνθου, του Άργους, της Σπάρτης, της Τρίπολης, της Καλαμάτας και του Ασπροπύργου οι συνεταιριστές εξέλεξαν τα 9 μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Πρόκειται για τους κ.κ. Δαλαμαρίνη Γεώργιο, Κατωπόδη Βασίλειο, Βερδέ Γεώργιο, Μάρκελλο Ιωάννη, Τσίρτση Γεώργιο, Ζαχαριά Όθωνα, Δαλακλείδη Αγγελική, Μάρρα Κωνσταντίνο και Παπαϊωάννου Ευάγγελο.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνέλθει το νέο Δ.Σ. για να συγκροτηθεί σε σώμα.
Η διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους προς την τράπεζα και στηρίζουν το όλο εγχείρημα.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ