Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Προδότης» ο Άντιτς

- Advertisement -

Πολλά “σέρνουν” από χθες στον Πέρο Άντιτς, οι συμπατριώτες του Σκοπιανοί, καθώς η δήλωσή του σε βίντεο της Ευρωλίγκας πως κατάγεται από τη… FYROM, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη χώρα του…

Ο Σκοπιανός φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” έγινε στόχος επιθέσεων από τα ΜΜΕ της πατρίδας του, τα μπλογκς και τα κοινωνικά δίκτυα, επειδή δεν αποκάλεσε το κράτος της FYROM, με το συνταγματικό του όνομα.
Οι ίδιοι που έλεγαν τον Άντιτς εθνικό ήρωα, από την πορεία των Σκοπίων στο Ευρωπάσκετ του καλοκαιριού, τον είπαν “προδότη”, λίγους μήνες αφού του δόθηκε το ύψιστο μετάλλιο της χώρας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η FIBA αναγνωρίζει τα Σκόπια μόνο σαν FYROM και όχι σαν “Μακεδονία”, συνεπώς ο Άντιτς δεν γινόταν να δηλώσει… “Μακεδόνας”.
Το plusinfo.com έγραψε για την κριτική στον Άντιτς: “Τα όσα δήλωσε προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις από «Μακεντόνετς» που συνήθως περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη νότιο γείτονα (Ελλάδα).
Ο αθλητισμός και η πολιτική δεν συμβαδίζουν, οπότε είναι καλύτερο ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, να μην μπαίνει στο στόχαστρο κακόβουλης κριτικής”.

*WOOP

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog