Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γ. Λογοθέτης: Τις τελευταίες μέρες δέχομαι απειλητικά μηνύματα

- Advertisement -

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων ο πρόεδρος της ομοσπονδίας επιχειρησιακών σωματείων ιδιωτικών Καζίνο (Ο.Ε.Σ.Ι.Κ.), Γιάννης Λογοθέτης. Την παραθέτουμε αυτούσια…

“Θα ήθελα να πω κάτι το οποίο έχει λάβει χώρα από τη Δευτέρα και το συζητήσαμε με το Γιάννη Γκίκα και τον Βασίλη Δραμουντάνη. Από τη Δευτέρα το απόγευμα και οι τρεις μας έχουμε αρχίσει να δεχόμαστε κάποια μηνύματα απειλητικού περιεχομένου. Δεν ανησυχούμε καθόλου και μάλιστα δεν ενημερώσαμε ούτε τους συνεργάτες μας ούτε κανέναν. Το αναφέρω όμως γιατί έχει μια ιδιαίτερη αξία. Πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι κύριοι ότι δεν είμαστε εμείς οι τρεις οι επικίνδυνοι. Είναι άλλοι 1597, είναι όλοι οι συνάδελφοί μας που βρίσκονται εδώ (σ.σ. στην αίθουσα του Δ.Σ.) οι επικίνδυνοι. Και ελπίζω από αύριο να είναι όλη η πόλη επικίνδυνη. Εμείς, διαμηνύουμε ότι καλά κάνουν και έχουν περιέλθει σε πανικό. Καλά κάνουν, έχουν το πιό σωστό συναίσθημα αυτή την εποχή. Καλά κάνουν γιατί αυτές είναι κινήσεις πανικού. Θα τους προτρέψω, μετά τις κινήσεις πανικού, ας προσέλθουν σε ηρεμία και σε νηφαλιότητα και ας κάτσουν να σκεφτούν μαζί με όλους εμάς πώς θα διασώσουμε την επιχείρηση και όχι να κάθονται να σχεδιάζουν πώς θα οδηγήσουν στην κατάθλιψη και πιθανώς στην αυτοκτονία συναδέλφους μας και οικογενειάρχες ανθρώπους”

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mην μασας,Γιαννη τους συμφερει να φοβομαστε.Δεν εχουν καταλαβει οτι ειμαστε ενωμενοι ,ετοιμοι να τους αντιμετωπισουμε κι αυτο θα το δουν συντομα.Φυσικα και δεν τους αρεσει να μας εκπροσωπειτε ,θελουν να ειμαστε ξεφραγο αμπελι.

  2. ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΡΥΒΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ.Η ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΥ.

  3. προς roumel07……ΥΜΑΡΤΟΝ….!!!! ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ….ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ INTERNET…..ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΟΙΞΑΝ Η ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…Η ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ…..NOT EVERYTHING IS A CONSPIRACY THEORY, WAKE UP!!!! ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΡΟΥΜΕΛ07….ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ…!!!

  4. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.ΑΠΛΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ…..

  5. ΦΙΛΕ , ΠΡΟΣΕΧΕ !
    ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΟΣΑΝΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ : ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ?
    Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ
    Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
    Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ … ΧΑ , ΧΑ

  6. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ 9 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ?

  7. ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ? ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 45 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΜΟΛΙΣ 10 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΒΑΡΔΥΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΣΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

  8. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ 4 52 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 150 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog