Νέα ήθη εισάγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Δημοκρατία μας. Στην ανάρτηση εχθές 14 Μαΐου στις 07:30μμ, ο κος Τατσόπουλος συνομιλεί σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκαλύπτει τις αληθινές του προθέσεις…

Στο 03:27 μας λέει ότι μέχρι σήμερα είδαμε το καλό πρόσωπο του Μπάρμπα Θωμά ( έτσι αποκαλεί τον εαυτό του και τους συντρόφους του) αλλά ήρθε η ώρα να δούμε και την άλλη τους πλευρά. Στο 04:35 αποκαλεί τον συνομιλητή του ηλίθιο και κλείνει κάνοντας την γνωστή ευχή!

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κος Τσίπρας, θέτει ως όρο για την δική του παρουσία στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να μην κληθεί στην συγκέντρωση των πολιτικών αρχηγών ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος καλώς ή κακώς εκπροσωπεί 441.000 Έλληνες πολίτες.
Επίσης ο κος Τσίπρας από το βήμα της βουλής στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την παιδεία, ανακοινώνει ότι δεν θα εφαρμοστεί ο νόμος αυτός.
Επικίνδυνοι άνθρωποι, η χώρα αγωνίστηκε για να κατακτήσει τον πολιτικό της πολιτισμό και να σταματήσει επιτέλους η βία ως μέσο πολιτικής αντιπαράθεσης. Ποιος νομίζετε πως είστε κύριε Τσίπρα όταν λέτε ότι δεν θα εφαρμόσετε τον νόμο? Έχετε συναίσθηση των λεγόμενών σας? Καταλαβαίνετε ότι αύριο κάποιος άλλος λεβέντης σαν και εσάς μπορεί να μας πει ότι δεν θα εφαρμόσει τον νόμο για τα ναρκωτικά ή την παιδεραστία? Καταλαβαίνετε ότι αύριο κάποιος άλλος δημοκράτης σαν και εσάς μπορεί να ζητήσει να μην παραστείτε εσείς ή κάποιος άλλος στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών?
Οι αστειότητες περί διορισμού εκατό χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ή περί αυξήσεων στους μισθούς είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά τα κακουργήματα ενάντια στην Δημοκρατία μας.
Κλείνοντας θέτω το ρητορικό ερώτημα: εάν αυτά που έκανε ο κύριος Τατσόπουλος τα είχε κάνει βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο δημοσιογράφος κ. Βλάχος τι θα είχε κάνει στο Προεδρικό Μέγαρο? Θα έτρεχε γυμνός αλαλάζοντας?
Μπετόβλακας