Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

16η Αγωνιστική αήττητος ο Ποσειδώνας

- Advertisement -

Η ομάδα του Ποσειδώνα συνεχίζει για 16 αγωνιστικές αήττητη ενώ σε δύο αγωνιστικές ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών…

Ο αγώνας ήταν καλός ανά διαστήματα. Η ομάδα του Ιωνικού μπήκε στο γήπεδο πιο ορεξάτη και προσπάθησε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού με ισχνή διαφορά. Με το πέρασμα του χρόνου οι παίκτες του Ποσειδώνα με την εμπειρία τους ανάκτησαν το χαμένο έδαφος και πήραν το ροζ φύλο αγώνα με έλεγχο των δυνάμεων τους.
Η ταχύτητα του παιχνιδιού του Ιωνικού ήταν το κίνητρο για όλους για να παιχτεί ένα γρήγορο παιχνίδι με ωραίες στιγμές για όλες τις ομάδες. Το σημείο που έχει μείνει χαραγμένο σε όλους είναι μετά το πρώτο ταίμ άουτ του Ιωνικού στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι παίκτες σκόραραν με ”αέρα”. Ένα όμορφο γκολ που χειροκροτήθηκε από όλους. Στην αμέσως επόμενη επίθεση ήρθε η απάντηση από τον Ποσειδώνα με διπλό ”αέρα” και γκολ!!
Ένα θαυμάσιο σε σύλληψη και εκτέλεση γκολ. Όλοι έμειναν άφωνοι από τον τρόπο και την αντίδραση του Ποσειδώνα και χειροκρότησαν επίσης το εκπληκτικό γκολ.

Τα αποτελέσματα της 16ης Αγωνιστικής είναι : Παράδεισος Αμαρουσίου – Πήγασος Αιγίου 25-23, Κορωπί – Ακαδημία 29-20, Ν.Ιωνία – Ελπίδες Πάτρας 21-24 και Πανιώνιος – Αναγέννηση Βύρωνα 13-27

Πέναλτι:2/3-2/3  . Δίλεπτα 4-7 .
Τα δεκάλεπτα: 6-5,6-9,11-15ημιχ, 13-21,20-30,28-37.

Προπονητής Ιωνικού Ν.Φιλαδέλφειας: Δανήλος Ν.
ΚΥΡΚΙΤΣΟΣ,ΣΑΣΣΟΣ 2, ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 1, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ 8, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΜΠΙΛΟΣ 4, ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ 2,  ΚΕΔΕΡΗΣ 4, ΖΕΥΓΟΥΛΑΣ 3, ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 1, ΒΕΖΥΡΗΣ 1, ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Προπονητής Ποσειδώνας Λουτρακίου : Χατζηκωσταντίνου Κ.
Αρχηγός Αποστολής: Τιφτικίδης Λάζαρος.
ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ Φ.,ΒΑΜΒΑΚΑΣ 6, ΠΕΡΡΟΣ 12, ΜΟΥΤΣΑΙ Γ., , ΤΟΥΡΚΙΑ Γ.,ΣΓΟΥΡΟΣ Α., ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ν. 5 , ΤΣΙΓΚΗΣ Α.2 , ΜΠΑΡΜΠΑΣ Γ., ΜΠΕΝΑΣ Χ.,ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Α. 6, VUJANOVIC V. 5, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Π. 1.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog