Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έκλεισε η επιστροφή Μπακογιάννη στη ΝΔ και αναλαμβάνει επικεφαλής του επικρατείας

- Advertisement -

Έμπρακτες αρχίζουν να γίνονται οι εξαγγελίες Σαμαρά για αλλαγή στη ΝΔ, αφού δείχνει ότι πραγματικά επιθυμεί την δημιουργία μιας νέας παράταξης στον χώρο της φιλελεύθερης ευρω-ατλαντικής προσέγγισης…
Η συμφωνία Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη για την επιστροφή της στις τάξεις της ΝΔ φαίνεται να έχει κλείσει, ενώ σύμφωνα με πηγές της κρατικής τηλεόρασης, αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα έχει “ανάψει” το προεκλογικό μέτωπο.

Όπως φαίνεται έχουν ξεκαθαρίσει και τα πόστα, αφού η Ντόρα Μπακογιάννη δέχθηκε να μπει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, μπορεί να παίξει τον ρόλο του αντίβαρου με τον Πύρρο Δήμα, αφού είναι πιο αναγνωρίσιμη από τον Αθανασίου.

Ήδη οι τελικές ανακοινώσεις αναμένονται με αγωνία από τον κομματικό μηχανισμό της Συγγρού, που όπως φαίνεται οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ευτέρπη Ρόζου

*olympia.gr

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια ακόμα απόδειξη ότι ολα για την καρέκλα γινονται. Μας έχουν για πολυ μ@@@@@ς τελικά. Αλλά καλά μας κάνουνε, αφού εμείς τους μάθαμε τους πουλημένους κατσιαπλιάδες να μας θεωρούν ζώα χωρις μνήμη και κρίση.

    Πάνος77

  2. Μου αρεσει που οι πολιτικοι στην Ελλαδα εχουν σταθερες αποψεις ΚΑΙ ιδεες ,εχουμε να δουμε πολλα ακομα αλλα τα καλυτερα ερχινται με τις λιστες εκει θα γινει μεγαλο ξεκατινιασμα χαχαχαχαχαχχα

    ((ΠΗΓΑΣΟΣ))

  3. Στο μαντρί πίσω και γρήγορα.Τι κάνουνε για τη καρέκλα και για να είναι πάντα μέσα στα πράγματα[στη μασα μπουκα ήθελα να πω].Να τους στείλουμε αδιάβαστους και οριστικά σπίτι τους αυτή τη φορά.Αει στο δια… ΑΜΑΝ ΠΙΑ!

  4. γειά σου mr Τόνυ Πατώνει με την αμετακίνητη σταθερότητα των ιδεών, των αποφάσεων, των λόγων και των έργων σου.

  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ …. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡIΞΕ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ….ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog