Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εγκρίθηκε η σύμβαση για τη μεταφορά των βοθρολυμάτων στο δήμο

- Advertisement -

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε πριν από λίγη ώρα η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22 του Ν. 3614/07 μεταξύ Δήμου Κορινθίων, Δήμου Βέλου – Βόχας και Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων…

για την πράξη ‘’Δίκτυο αποχέτευσης Άσσου-Λεχαίου-Βόχας, αγωγός μεταφοράς και επέκταση υφιστάμενης Ε.Ε.Λ.’’…

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ!

    katalavate toro filoi ek peraxoras giati glitosate pou den yparxei to onoma "ΠΕΡΑΧΩΡΑ" stin onomasia toy dimou?
    gia fantastite to

    ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ!

  2. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ…ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΒΡΗΣΚΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ …ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;; ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΗΡΑΝΕ;;;;

  3. Μην ανυσηχήτε!Όλα στο τέλος θα καταλύξουν στο βιολογικό των Αγίων γι΄αυτό καιτον έκαναν τόσο μεγάλο. Οι σύμβουλοι απο Αγίους πότε θα κάνουν επιτέλους κάτι?Κατά δήλωση Νικολάου θα λειτουργούσε απο πέρσι τον Ιούνιο γιατί ακόμα δεν έχει γίνη τίποτα? Κατά δήλωση Λογοθέτη στο τοπικό των Αγίων θα έπρεπε να βρεθούν και άλλα βοθρολύματα,σας μυροίζη τίποτα? ΣΚΑΤΑ.

  4. Στο μυχό του Κορινθιακού κόλπου,μετά την είσοδο της διώρυγας, δηλαδή δίπλα στην παραλία Λουτρακίου, καταλήγουν ως σήμερα τα υπόλοιπα από την βιολογική επεξεργασία των λυμάτων του Λουτρακίου καιτης Κορίνθου. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι αυτή η εγκατάσταση δουλεύει πάντα ιδανικά; Φανταστείτε τι θα γίνει με το διπλασιασμό των λυμάτων, σε συνδιασμό και με την ενδεχόμενη έλλειψη χρημάτων, λόγω της οικονομικής κρίσης, για τη σωστή λειτουργία της εγκατάστασης.
    Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει με λεπτομέρεια και ν' απομακρύνει τους φόβους μας; Φυσικά (!!!), δεν πρόκειται να πιστέψουμε τους άρχοντες του τόπου μας.
    Τα μέσα ενημέρωσης θα μπορούσαν να πάρουν πρωτοβουλία για την ενημέρωσή μας με άρθρα ειδικών,επιτόπια έρευνα και ρεπορτάζ. Ίσως έτσι να … ξεφύγει και κάποια αλήθεια προς τον κόσμο.

  5. Καλημέρα mi.fi . Καταδικάζω και αγανακτώ διοτι ένα τόσο σοβαρό και τεράστιο ζήτημα του Δήμου μας δεν το δείξατε ζωντανά και δεύτερον δεν αναρτήθηκε για την τεράστια σημασία του απο την σελίδα σας με την ανάλογη προσοχή. Ο τρόπος που αντιμετοπίζετε τα τοπικά τεκτενόμενα που θα σημαδέψουν και θα ακολουθούν τις επόμενες γιενιές είναι επιδερμικός αδιάφορος απο αυτόν που ξεκινήσατε .
    Προσωπικά καταδικάζω την χτεσινή απόφαση που θα φανεί ποιοί θα εποφεληθούν και ποιοί θα τσεπόσουν τα εκατομύρια ευρώ .
    Ελπίζω να ανεβάσετε βίντεο απο την χτεσινό συμβούλιο. Ευχαριστώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog