Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπράβο Δήμαρχε!

- Advertisement -

Όχι δεν τρελάθηκα ακόμα, αν και με αυτά που γίνονται νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου…

Τα συγχαρητήρια δεν είναι για τον δικό μας τον Δήμαρχο αλλά για τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό.

Ο οποίος κατάφερε τα λύματα των Λουτρών Ωραίας Ελένης και της κάτω Αλμυρής να πάνε στους Αγίους Θεοδώρους, και τα λύματα  Δήμου Βέλου- Βόχας να έρθουν στο Λουτράκι.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ψηφίστηκε το θέμα κατά…

 πλειοψηφία και δόθηκε τέλος στην αγωνία των Κορινθίων, όχι για τα λύματα των Λουτρών Ωραίας Ελένης και της κάτω Αλμυρής γιατί αυτά ούτως η άλλος μπορούσαν να τα φέρουν στο βιολογικό του Λουτρακίου, εφόσον το μισό βιολογικό είναι δικό τους, αλλά για τα λύματα Δήμου Βέλου- Βόχας, τα οποία δεν γινόταν να έρθουν επειδή ο υπάρχων βιολογικός δεν τα χωρούσε όλα.

Το έργο είναι χρηματοδοτούμενο και φτάνει το ύψος των 20 εκ.ευρώ.
Δηλαδή μας φέρνουν τα λύματα και δεν πληρώνουν τίποτα.
Όμως και εμείς θα λέμε ότι είμαστε κερδισμένοι γιατί ούτε εμείς πληρώνουμε, αλλά θα έχουμε κέρδος τα λύματα.
Μπράβο Αλέκο, αν πότε βαρεθείς να διοικείς την Κόρινθο έλα στο Δήμο Λουτρακίου, μήπως καταφέρουμε έστω να διώξουμε τα σκουπίδια μας, γιατί αν συνεχίσεις εκεί, μπορεί να μας φέρεις τα δικά σου.

Οι πιο παλιοί θα θυμούνται τον περιφερειάρχη που είχε έρθει, επί θητειας Γκιώνη και προσπαθούσε να μας πείσει να έρθουν οι δεματοποιητες στο Λουτράκι.
Τι μεγάλες στιγμές είχαμε ζήσει και τότε.

Τέλος για τον δικό μας δήμο το κέρδος είναι ότι θα γίνει ένας βιολογικός ο οποίος θα μπορεί να επεξεργαστεί περισσότερα λύματα, οπότε λύνουμε και τυχόν μελλοντικά προβλήματα και το νερό που θα βγαίνει από την επεξεργασία θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε για δευτερεύουσες χρήσεις.

Υ.Γ
Τα Ίσθμια και το καλαμάκι είναι εκτός και δεν συμπεριλαμβάνονται στο  πρόγραμμα.

dimotika.blogspot.com

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Pantws eilikrina den katalabenw giati to ergo e-coli (kolobakthridio) pairnei thn skytalh kai zitaei na exaplothei apo ton k…otous sthn polh mas dld toso polu tou kwl… ergo den exo dei pali…SYGXARHTHRIA STHN DHMOTIKH ARXH..oloi omws oloi ths dimotikhs pliopsifias estiazoun panta stous k…us tous aresei blepete na exoun tous polites "apo pisw".

  2. Δεν σου το μαθανε καλα φιλε μπλογκερ το ποιημα η αυτο σου ειπαν να πεις!!Μαθε και ενημερωσου πρωτα εφοσον διατεινεσαι την αντικειμενικοτητα και μετα κανε κριτικη!!Και οχι οτι ακους απο τεως δημαρχους!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog