Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νο 1 δημόσιος κίνδυνος: O Aλέξης!!!

- Advertisement -

Αν ισχύει η φράση “ο εχθρός του εχθρού μου είναι δυο φορές φίλος μου” θα γίνει μεγάλο γέλιο στις εκλογές. Γιατί τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε κάτι το καταπληκτικό. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΜΜΕ δεν έχουν πάρει χαμπάρι πως είναι οι εχθροί και μας υποδεικνύουν ακατάπαυστα από το πρωί ως το βράδυ ποιος είναι ο εχθρός τους. Ο Αλέξης!

Το οποίο σημαίνει πως ένα σωρό κόσμος που μπορεί καν να μην γνωρίζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον όχι ακόμα, πάνε για δαγκωτό να τον ψηφίσουν μόνο και μόνο γιατί είναι εχθρός των εχθρών τους, άρα φίλος.

Χρησιμοποιώντας δε φοβερά επιχειρήματα που ίσχυαν το περασμένο αιώνα πριν ο άνθρωπος να πάει στο φεγγάρι, η προπαγάνδα γίνεται όχι απλά ακίνδυνη αλλά διασκεδαστική. Χωρίς να το καταλαβαίνουν έχουν φτιάξει μια όαση όπου ο κάθε τσανισμένος Έλληνας μπορεί να βρίζει ανενόχλητος και χωρίς κανένα ενδοιασμό μπροστά στη τηλεόρασή του. Δεν ξέρω ειλικρινά ποιοι εγκέφαλοι έχουν οργανώσει τη προεκλογική γραμμή των μνημονιακών κομμάτων αλλά σίγουρα αυτός ο εγκέφαλος δεν πρέπει να έχει και πολύ επαφή με την ελληνική πραγματικότητα όπως έχει διαμορφωθεί.

Γιατί πως μπορεί ποτέ να έχεις μπροστά σου ένα φτωχοποιημένο, τσαντισμένο πολίτη που του έχουν πάρει τα σώβρακα συγκεκριμένοι πολιτικοί γνωστοί για τα έργα τους σε όλους, υπεύθνοι για όλα όσα έχουν συμβεί, και να τους βάζεις να βρίζουν αυτόν που τους βρίζει θεωρώντας πως με αυτό το τρόπο θα τον επαναφέρεις στη τάξη. Είναι απλά γελοίο. Κανείς δεν έχει σκεφτεί πως ο κάθε πολίτης σ΄αυτή τη χώρα περιμένει να ακούσει από το καθένα πλέον τι ακριβώς θα κάνει για να τον βγάλει από το κατήφορο? Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και των υπόλοιπων μνημονιακών δυνάμεων με το οποίο προσπαθούν να προσελκύσουν τον ψηφοφόρο είναι το βρισίδι στο ΣΥΡΙΖΑ?

Είναι δυνατόν όλος ο ελληνικός λαός που φωνάζει διώξτε αυτό το μνημόνιο της ντροπής από πάνω μας, βρείτε άλλες λύσεις, κάντε νέες διαπραγματεύσεις, ορθώστε ανάστημα κι επί τέλους υπερασπιστείτε λίγο την αξιοπρέπεια του λαού που εκπροσωπείτε και της πατρίδας σας, να λαμβάνει σαν απάντηση ο Τσίπρας φταίει?

Ζούμε τον απόλυτο πολιτικό σουρεαλισμό. Οι φωνές που είναι στην ουσία η αντιπολίτευση της συμπαγούς συμπολίτευσης , οι οποίες μεταφέρουν τα μηνύματα του λαού , την απογοήτευσή του, τη δυστυχία του, την απελπισία του, το δεν αντέχω άλλο, αντί να βρίσκουν μπροστά τους πολιτικούς που να δείχνουν στο ελάχιστο μετανιωμένοι και να προσπαθούν έστω και ψέμματα να περισώσουν την ύστατη στιγμή μια στοιχειώδη επαφή με όλες αυτές τις φωνές, δέχονται βρισίδι και μάλιστα με χτυπήματα κάθε είδους γιατί δεν υποκύπτουν να γίνουν κι αυτές ένα με τους υπογράψαντες όλα αυτά τα χαρτιά και να σταθεί δηλαδή όλο το πολιτικό σώμα απέναντι από το λαό περιφρονώντας τον και αγνοώντας τον πλήρως!

Εντάξει αν δεν είναι αυτό παράνοια, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι. Συνεχίστε έτσι και θα σηκώσετε και τους ανήμπορους να περπατήσουν να πάνε μπουσουλώντας στις κάλπες για να τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα όλο αυτό το αίσχος.

πηγή*

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως όλα αυτά ισχύουν και για τη στάση ΟΛΩΝ και κυρίως του Αλέξη, προς την χρυσή αυγή; Ο κόσμος από τσαντίλα πάει σε αυτόν που πολεμάει το σύστημα που τον οδηγεί στην πείνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog