Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πότε αγωνίζονται οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη

- Advertisement -

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πλέι οφ ξεκαθάρισε πλήρως και το τοπίο όσον αφορά στην συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης την ερχόμενη περίοδο…

Δείτε αναλυτικά πότε έχουν να δώσουν τους πρώτους αγώνες -με την σημαντική προϋπόθεση ότι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν αδειοδότηση από την UEFA.

Όπως γνωρίζαμε εδώ και καιρό ο πρωταθλητής Ολυμπιακός συμμετέχει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Από εκεί και πέρα: Στις 31 Ιουλίου ή την 1η Αυγούστου από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του στην Ευρώπη τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός, που κατέκτησε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Η δεύτερη ΑΕΚ θα πάρει μέρος στο Γιουρόπα Λιγκ, αρχής γενομένης από τα πλέι οφ στις 23 Αυγούστου. Ο τρίτος Ατρόμητος από τον β’ προκριματικό γύρο στις 2 Αυγούστου. Και στη χειρότερη θέση όλων, ο ΠΑΟΚ που τερμάτισε τελευταίος θα «υποχρεωθεί» να δώσει το πρώτο του επίσημο ματς στις 19 Ιουλίου.

Παναθηναϊκός: Στις 20 Ιουλίου θα μάθουν τον αντίπαλό τους οι «πράσινοι» που θα μπουν στον γκρουπ των ισχυρών. Στις 31/7 ή 1/8 θα γίνει το πρώτο ματς, στις 7/8 ή 8/8 ο επαναληπτικός. Εφόσον προκριθούν στα πλέι οφ, τότε οι επόμενοι αγώνες τους θα πραγματοποιηθούν 21/8 ή 22/8 και 28/8 ή 29/8.

ΑΕΚ: Στο «καλό» εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ περιορίστηκε η «Ένωση» που θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ στις 23 και 30 Αυγούστου. Στο γκρουπ των ισχυρών οι «κιτρινόμαυροι».

Ατρόμητος: Έσωσαν την παρτίδα οι Περιστεριώτες και έτσι η ευρωπαϊκή τους περιπέτεια θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA στις 2 και 9 Αυγούστου. Στο γκρουπ των αδυνάτων ελλείψει… προϋπηρεσίας.

ΠΑΟΚ: Μετά από μια «γεμάτη» σεζόν με 51 επίσημα ματς, ο ΠΑΟΚ θα «αναγκαστεί» να ξεκινήσει πολύ νωρίς την προετοιμασία του -με ό,τι συνεπάγεται σε αυτό. Οι αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένοι στις 19 και 26 Ιουλίου. Ισχυρός σε όλους τους γύρους ο «Δικέφαλος του Βορρά».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog