Τάχθηκε κατά του Ομπάμα χαρακτηρίζοντάς τον «εραστή των ομοφυλόφιλων»…

Ο λόγος του αιδεσιμότατου Τσαρλς Γουόρλεϊ προκάλεσε μεγάλη οργή στο διαδίκτυο μετά την έκκλησή του να «συγκεντρωθούν» οι ομοφυλόφιλοι και να κλειστούν πίσω από ένα περιφραγμένο χώρο με ηλεκτροφόρο φράχτη, όπως τα βοοειδή, μέχρι να πεθάνουν.

Ο αμερικανός πάστορας έκανε τις δηλώσεις αυτές στις 13 Μαΐου στην εκκλησία των Βαπτιστών στο Μέιντεν, μια μικρή πόλη της Βόρειας Καρολίνας, πολιτεία η οποία απαγόρευσε αυτό το μήνα, μετά από δημοψήφισμα, το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Ενώπιον των πιστών, δήλωσε: «Φτιάξτε ένα μεγάλο περιφραγμένο χώρο και βάλτε μέσα όλες τις λεσβίες, και πετώντας από πάνω ρίξτε τους τρόφιμα. Κάντε το ίδιο με τους ομοφυλόφιλους και να διασφαλίσετε ότι η περίφραξη θα είναι με ηλεκτροφόρα σύρματα, για να μην μπορούν να βγουν… και σε μερικά χρόνια θα πεθάνουν και έτσι δεν θα μπορέσουν να αναπαραχθούν» αναφέρεται σε βίντεο στο Youtube.

Μια τοπική ένωση που αγωνίζεται κατά της υποκίνησης σε μίσος έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στα κοινωνικά δίκτυα και οργάνωσε μια διαμαρτυρία την Κυριακή, έξω από την εκκλησία του Γουόρλεϊ.

«Πρέπει να γεμίσουμε το δρόμο, απέναντι από την εκκλησία, με ανθρώπους που έχουν την κοινή λογική για να πούμε στον κόσμο ότι το μίσος δεν είναι ευπρόσδεκτο στην κοινότητά μας», αναφέρεται στο μήνυμα των «Πολιτών της κοιλάδας της Κατάουμπα κατά της μισαλλοδοξίας», που μεταδόθηκε στο Facebook.

Ο πάστορας, ο οποίος δεν έχει απαντήσει στην κατακραυγή που προκάλεσε, έχει επίσης δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει «ένα δολοφόνο βρεφών και έναν εραστή των ομοφυλοφίλων», μία έμμεση αναφορά στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρικτή της άμβλωσης, και από αυτό το μήνα, του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.