Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Καρατζαφέρης για Ανατολάκη: «Για σοβαρά θέματα μιλούσα με την… γυναίκα του!»

- Advertisement -

Απαξιωτικός για ακόμα ένα στέλεχος που έφυγε από το κόμμα, εμφανίστηκε σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης…

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του, εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες εναντίον και του Γιώργου Ανατολάκη, σύμφωνα με το parapolitika.gr

Τι είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ;

«για τα σοβαρά θέματα μιλούσα με την γυναίκα του» απαξιώνοντας πλήρως τον πρώην βουλευτή του για τον οποίον είπε πως το μόνο του προσόν είναι τα… πόδια του!

Δεν είπα σε κανέναν βουλευτή να φύγει από το Κόμμα. Κάποιοι που λένε κάτι τέτοιο, είναι ψέματα. Ευτυχώς έχει μαγνητοσκοπηθεί η εκδήλωση και την κατάλληλη στιγμή θα βγει. Απλώς τα παιδιά είχαν προσυνεννοηθεί. Εξάλλου για τον κ. Πλεύρη ακούγονται αυτά τα πράγματα από την εποχή που είχαν φύγει οι άλλοι 2. Και οι κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Θ. Πλεύρης είναι …πολιτική σάρκα πια. Δεν έχω ψευδαισθήσεις. Είναι μια καλοστημένη «παγίδα» από τη ΝΔ.

(…) Αυτή η κίνηση έγινε από τους αποχωρήσαντες γιατί υπήρχε μια διαθέσιμη καρέκλα από τη στιγμή που το Κόμμα δεν μπήκε στη Βουλή. Τους είχα πάρει χαμπάρι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ήξερα ότι λειτουργούσε αυτή η “τρόικα” και μάλιστα δεχόμουν μια μεγάλη πίεση από τους άλλους βουλευτές που μου έλεγαν «εδώ γίνεται παιχνίδι». Κατάλαβα τα πάντα, μετά από την μεγάλη παραμονή στις ΗΠΑ ενός εξ’ αυτών, όπου ειδοποιήθηκα από κάποιους ανθρώπους, ότι στήνεται ένα παιχνίδι. Κατάλαβα ότι η πολιτική που άσκησα, ασκώ και θα ασκώ, -ότι η χώρα δεν πρέπει να περιοριστεί σε αυτό που λέγεται «Δύση» αλλά πρέπει να ανοίξουμε και αλλού τα φτερά μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να φύγουμε από το ΝΑΤΟ και τα άλλα που ακούγονται και πρέπει να δούμε και άλλες δυνάμεις που έχουν ενδιαφέρον για τη χώρα και έχουν ενδιαφέρον να επενδύσουν σε αυτήν- μου έκανε εξαιρετικό κακό. Ήξερα ότι η εδώ πρεσβεία της Αμερικής θα κάνει την δουλειά της. Και την έκανε πάρα πολύ καλά γιατί ξέρει να την κάνει πολύ καλά. Τουλάχιστον, αν μη τι άλλο, έχω την δυνατότητα να είμαι ζωντανός.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog