Νέα ονόματα καλλιτεχνών, που θα ανέβουν στη σκηνή του Rockwave Festival, έρχονται να προστεθούν, ένα μήνα πριν την έναρξη της μεγαλύτερης ροκ συναυλίας του καλοκαιριού, που διοργανώνεται το Σάββατο 30 Ιουνίου, την Κυριακή 1η και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου…
Για το Σάββατο 30 Ιουνίου, οι Last Drive, οι Nashville Pussy και οι Nightstalker, θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα της εναρκτήριας μέρας του φεστιβάλ.

Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου οι GAD. (ή αλλιώς Generalized Anxiety Disorder) είναι το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα της elektro-pop σκηνής που ξεπήδησε το 2007 με το άλμπουμ System May Fall και το single The End Of The Road.

Οι Monovine από την Πάτρα, οι οποίοι ολοκληρώνουν με τη σειρά τους το πρόγραμμα της Δευτέρας, είναι το πανκ, dirty pop, grunge συγκρότημα που έρχεται στο Rockwave με τραγούδια και ήχους σκληρούς αλλά συγχρόνως με μελωδικούς στίχους.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Σάββατο 30 Ιουνίου ξεκινά την Πέμπτη 24 Μαΐου, ενώ η εμφάνιση του Πήτερ Χουκ που είχε προγραμματιστεί για την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Σάββατο 30 Ιουνίου

The Locos

The Last Drive

Nashville Pussy

Nightstalker

Κυριακή 1 Ιουλίου

Ozzy Osbourne & Friends

Machine Head

Paradise Lost

Unisonic

Planet of Zeus

Lucky Funeral

Δευτέρα 2 Ιουλίου

The Prodigy

Iggy and The Stooges

Everlast

GAD.

Monovine