Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πωλητήριο σε όλη την ομάδα!

- Advertisement -

Όταν ο Ανδρέας Δημητρέλος πήγε πρώτη φορά στην UEFA, προκειμένου να απολογηθεί για την κατάσταση της ΑΕΚ, άκουσε από τους υπευθύνους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ότι καλό για την ομάδα θα ήταν να πουλήσει παίκτες από το ρόστερ της προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία της…

Πλέον και έτσι όπως είναι τα πράγματα, θέλοντας και μη η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να πουλήσει παίκτες της. Ποιούς; Όλους! Ναι, όλους! Φυσικά, δεν θα πουληθεί όλη η ομάδα. Εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο. Αλλά, όλοι οι παίκτες είναι προς πώληση και τούτη είναι η ουσία. Η ΠΑΕ έχει δώσει εντολή σε μάνατζερ που συνεργάζεται να κοιτάξουν μήπως και φέρουν προτάσεις αγοράς για παίκτες της. Στην πρώτη γραμμή είναι ο Λεονάρντο με τον Μάκο. Δεν είναι όμως μόνον αυτοί. Ο Κλωναρίδης είναι μία περίπτωση που η ΑΕΚ δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα, αν έρθει κάποια ομάδα και πληρώσει τα 2 εκατ. ευρώ που έχει μπει ως ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση, όπως τονίζεται από στελέχη της θα προτιμούσε να πουλήσει, για παράδειγμα, τον Αραμπατζή από τον Κωνσταντόπουλο, καθώς ο πρώτος έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον δεύτερο. Παίζουν, δηλαδή και αυτά κριτήρια. Ομάδα προκειμένου να πωληθούν ψάχνουν κυρίως για τους Γκερέιρο, Ρίκκα, Λαγό ακόμα, παίκτες που έχουν καλά συμβόλαια.

Σας είχαμε ενημερώσει και στο πρόσφατο παρελθόν πως στην ΠΑΕ έχουν φτάσει ήδη προτάσεις για 2-3 παίκτες της. Τούτη την ώρα δεν έχει προχωρήσει καμία περίπτωση. Πρώτα, θα ξεκαθαρίσει το θέμα της αδειοδότησης και έπειτα η ομάδα θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με ομάδες που ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστές της.

aek365.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βαγγέλη που σου φαίνεται η ψωνάρα ο Μάκος που την έχει δει Τσάβι Αλόνσο? Εμένα μου αρέσει. Βαγγέλη αγόρασε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog