Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταγγελία για επιθετικά αδέσποτα από αναγνώστη

- Advertisement -

Καλησπέρα σας. Χτες όπως ήμουν βόλτα με τον σκύλο μου, μού επιτέθηκαν κάποια αδέσποτα με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον σκύλο…

Έπρεπε να επέμβω σωματικά στο καβγά για να σταματήσει. Και άλλες φορές έχουν έρθει καταπάνω μου άλλα πρώτη φορά δάγκωσαν. Είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο, καθώς όπως έχω ακούσει αδέσποτα έχουν επιτεθεί και σ’ ανθρώπους και εμείς που έχουμε σκύλους φοβόμαστε να τους βγάλουμε βόλτα. Ένας τρόπος αντιμετώπισης είναι να τα προσεγγίσουμε και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει σ’όλο το δήμο και δεν θα πετύχει. Άλλος είναι να είμαστε ψύχραιμοι και να μην δίνουμε σημασία που σας διαβεβαιω ΔΕΝ βοηθησε. Σίγουρα η φόλα και λοιπές δράσεις είναι απάνθρωπες γιατί τα ζώα τυγχάνουν ίσων δικαιωμάτων μ’εμάς και τέτοιου είδους δράσεις είναι παράνομες πάνω απ’ ολα. Μήπως θα ήταν ώρα να γίνουν κάποια προγράμματα με στειρώσεις και τα συναφή από τον δήμο, ή ακόμα καλύτερα να μαζευτούν όλα κάπου?( που αμφιβάλλω), γιατί το θέμα είναι σοβαρότατο και θα περιμένουμε να γίνει κάποιος μεγάλος τραυματισμός και μετά να ξεσηκωθούν όλοι.

Β.Θ.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι καλα… και που ξερουμε οτι δεν τα προκαλεσε ο σκυλος σου? οτι δεν τους πουλησε τσαμπουκα? οκ περα απ την πλακα, βγαινετε ολοι και παρουσιαζετε τα αδεσποτα σαν τερατα… δεν λεω, ειναι προβλημα (γι αυτα πιο πολυ) που υπαρχουν τοσα πολλα και ξερω οτι ο δημος κανει στειρωσεις αλλα ισως δε μπορει να κανει κατι παραπανω και ουτε φταιει γι αυτο. αυτοι που φταινε ειναι οι ανεγκεφαλοι που τα παρατησανε… εμενα ποτε μα ποτε δεν μου εχει επιτεθει αδεσποτο,ουτε εδω στο Λουτρακι ουτε πουθενα! διακρισεις κανουν? Απ το να βγαινεις και να κατηγορεις αυτες τις ψυχουλες επειδη και καλα επιτεθηκαν στο δικο σου κακομαθημενο(που ξαναλεω μπορει να προκαλε αυτο) μπορεις να πας στον δημο να παραπονεθεις επωνυμα και οχι να το παιζεις μαγκας πισω απο ενα πληκτρολογιο.

  2. ase re aderfe poy perimeneis apo ton dimo edo exoyn grapsi tin dasoprostasia sta palia toys ta papoytsia kai tha kaoyme san ta pontikia esi perimeneis na kanoyn kati me ta dismira ta adespota to poli poli na poyne nai nai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. τοκ-τοκ πινακοτή-πινακοτή

    από το άλλο μου τ'αυτί

    γιατί 'ναι η μάνα μου κουφή!!!

    κ. Μουζάκη πόσες φορές τα χουμε πει;;;

    όταν δαγκώσουνε κανά παιδί

    θα τρέχεις σαν τον Παναή…

  4. Προς τον 4:41
    1) σε διαβεβαιω οτι δεν το προκάλεσε ο σκυλος μ. Είναι εκπαιδευμένη και όχι σνα ΑΛΛΑΑ σκυλια και δεν πουλαει τσαμπουκα;)
    2)συμφωνω μαζί σου ότι δεν φταίνε αυτα και ο δήμος αφου λες οτι κάνει στειρώσεις οκ κάνει.
    3) δεν τα κατηγορώ για τπτ γιατι μπορεί να ταν θύμα κακοποίησησης απ' αυτους που τους άφησαν και έτσι να υοθέτησαν αυτη τη συμπεριφορα.
    4)επειδή δεν σου χουν επιτεθεί ΕΣΕΝΑ δν σημαίνει τιποτα δεν είσαι ο μόνος ανθρωπος
    5) ΕΓΩ κρύβομαι πίσω απ ένα πληκτρολόγιο?? αφου τ λες εσυ γιατί βάζεις ανώνυμος? Βασίλης Θυμης 16 ετών…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog