Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν πήρε την άδεια η ΑΕΚ και μένει ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

- Advertisement -

Είναι πλέον οριστικό: η ΑΕΚ δεν πήρε την αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν – Μόνο ο Παναθηναϊκός πήρε την αδειοδότηση – Έξι ομάδες “κόπηκαν” μαζί με την ΑΕΚ…

Το… κακό έγινε και επίσημο πλέον. Η ΕΠΟ δεν έδωσε αδειοδότηση στην ΑΕΚ και επίσημα. Με απλά λόγια τούτο σημαίνει πως η ΑΕΚ αποκλείεται από τα Κύπελλα Ευρώπης για την επόμενη σεζόν, δεν έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές πλην Ελλήνων παικτών κάτω των 22 ετών, δεν έχει επίσης το δικαίωμα να ανανεώσει συμβόλαια παικτών της που λήγουν αυτό το καλοκαίρι αν είναι πάνω από 22 ετών επίσης, ενώ μειώνεται κατά 20% το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Εν τω μεταξύ ο Ανδρέας Δημητρέλος θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 5 το απόγευμα στα Σπάτα, με ασφαλώς το θέμα της αδειοδότησης και το όποιον μέλλον της ΑΕΚ να κυριαρχεί.

Στο κενό εκτός της ΑΕΚ, έπεσαν οι εφέσεις που είχαν καταθέσει Πανιώνιος, Κέρκυρα, Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ. Οι ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση παραμένουν μεν στη Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν έχουν δυνατότητα ανανέωσης συμβολαίου ή μεταγραφών για γηγενείς παίκτες άνω των 22 ετών.

Στο Europa League ο Αστέρας Τρίπολης

Η μη αδειοδότηση της ΑΕΚ έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Τρίπολης να συμμετάσχει στο Europa League

Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων δεν έδωσε αδειόδοτηση στην ΑΕΚ και έδωσε τη δυνατότητα στον Αστέρα Τρίπολης να πάρει μέρος στο Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι Αρκάδες θα πάρουν το τελευταίο εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ατρόμητος θα ξεκινήσει τελευταίες τις υποχρεώσεις του στο Europa League, ενώ ο ΠΑΟΚ θα ανέβει μια θέση ψηλότερα. Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει κανονικά τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Champions League.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog