Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ενόργανη γυμναστική,του αναρχικού μικρού πρίγκηπα

- Advertisement -

Ενόργανη Γυμναστική, Αεροβική, Ακροβατική, Τραμπολίνο
Ρυθμική, Σύνθετο, Ατομικό…

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, η οποία αποτελεί τον επίσημο φορέα διάδοσης και ανάπτυξης όλων των μορφών της αγωνιστικής γυμναστικής στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1997.
Με πρωτοπόρο τον Ιωάννη Μελισσανίδη, η ελληνική γυμναστική απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο διεθνώς κατά τη δεκαετία του’90. Ο Μελισσανίδης έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής της ενόργανης που κατέκτησε μετάλλια σε διοργανώσεις μεγάλης εμβέλειας. Κατά σειρά, ανέβηκε στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του 1991,  στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1993, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1994, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, όπου κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους. Ωστόσο, η επιτυχία του Μελισσανίδη η οποία αναμφισβήτητα άλλαξε το ρου της ελληνικής γυμναστικής, ήρθε το 1996 στην Ατλάντα, όπου κατέκτησε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους και έδειξε τις τεράστιες προοπτικές του αθλήματος στην Ελλάδα.
Η μεγάλη καταξίωση
Με το «εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μελισσανίδης, ο Ταμπάκος κ.α.» ξεκίνησαν τον πρωταθλητισμό στην Ενόργανη Γυμναστική, Αεροβική, Ακροβατική, Τραμπολίνο Σύνθετο ή Ατομικό τα μεγάλα ταλέντα της Πολιτικής:
-Στις ασκήσεις εδάφους ατομικό ,
– Αντώνης Σαμαράς: Πολιτικός με εμπειρία στην κωλοτούμπα, έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ, έκανε δικό του κόμμα ΠΟΛ.ΑΝ για να επιστρέψει σ’αυτήν κάποια χρόνια αργότερα. Ψήφισε όχι στο πρώτο μνημόνιο και διέγραψε τη Ντόρα επειδή ψήφισε ναι. Στη συνέχεια ψήφισε ναι και διέγραψε 21 βουλευτές που ψηφίσαν όχι. Τώρα πήρε πίσω τη Ντόρα που έλεγε ναι και βουλευτές του ΛΑΟΣ που μέχρι χτες λέγανε όχι. Στο μεσοδιάστημα πρόλαβε να αλλάξει άποψη και από το “μου δίνετε αυτοδυναμία ή ξανά εκλογές” στο “είστε ανεύθυνοι που θέλετε πάλι εκλογές“.
-Στη Ρυθμική ατομικό, Σατέν κορδέλα με μπακέτα ρυθμικής μήκους 2,56% χρώματα μπλέ και πορτοκαλί.
– Ντόρα Μπακογιάννη: Ψήφισε ναι στο μνημόνιο και διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία. Δήλωσε πως “θα αποχωρήσω από την πολιτική αν δε μπει το κόμμα μου στη βουλή” και όταν το κόμμα της δεν μπήκε, επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία. Για την οποία λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει πως είναι “αδιόρθωτοι μέχρι τέλους και επικίνδυνοι“. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι (κακεντρεχείς) που λένε πως το πρώτο δεν αποτελεί “τούμπα για να πιάσεις την κορίνα” καθώς η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική ούτως ή άλλως.
-Στην Αεροβική, ατομικό
– Πάνος Καμμένος: Ο πολιτικός που δήλωσε πως “Ούτε νεκρός συνεργασία με τη ΝΔ” και πως “ότι λέμε ισχύει για πάντα“, λέγεται πως παρέδωσε ένα non-paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου λίγο-πολύ έλεγε πως το κόμμα τους θα συνεργαστεί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ άμα είναι να πάρει 1 υπουργείο και μερικές καλές θέσεις.
-Στην Ακροβατική ατομικό,
 Κώστας Κιλτίδης: Το πιο μεγάλο ταλέντο. Μέσα σε 2 χρόνια άλλαξε 4 κόμματα. Από τη ΝΔ, στη Δημοκρατική Συμμαχία, από εκεί στο ΛΑΟΣ και ξανά πάλι στη ΝΔ. Ο άνθρωπος που υπερβαίνει τα ψευτοδιλήμματα τύπου μνημόνιο-αντιμνημόνιο, λιτότητα-ανάπτυξη και άμυνα-επίθεση και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις εξίσου καλά.
-Στην Ακροβατική σύνθετο,
-Στέφανος Μάνος: Ο άνθρωπος (ο οποίος βγήκε πρώτη φορά βουλευτής μόλις πριν 35 χρόνια με τη Νέα Δημοκρατία) με το πιο πρωτοποριακό οικονομικό πρόγραμμα στις φετινές εκλογές που περιλάμβανε μείωση φόρων και εισφορών, αύξηση κοινωνικών δαπανών και αποπληρωμή του χρέους, θα διοικούσε τη χώρα με την ίδια αποτελεσματικότητα που διοίκησε και την Αλλατίνη. Τελικά θα συνεργαστεί με τον Τζήμερο του Δημιουργία Ξανά, με τον οποίον έχουν εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα, κάτι όμως που το Photoshop μπορεί να διορθώσει.
 –Θάνος Τζήμερος: Ο επιχειρηματίας με τις φρέσκιες αποτυχημένες ιδέες της θατσερικής αγγλίας με ολίγον από δουλεμπόριο και πατριδοκαπηλία, δήλωνε ότι είναι υπερ της “πολιτικής χωρίς πολιτικούς“. Μετά τις εκλογές και αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Στέφανο Μάνο. Επειδή όμως τα προεκλογικά τους προγράμματα είχαν κομματάκι μεγαλούτσικες διαφορές σε κάποια θέματα όπως το μεταναστευτικό, άλλαξε το πρόγραμμά του με τη δημοκρατική μέθοδο του Photoshop.
Στην Αεροβική σύνθετο
Άδωνις Γεωργιάδης που είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν πάει από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ, “Ρε πάτε καλά.Θα πάω εγώ στη Νέα Δημοκρατία;”
Κυριάκος Βελόπουλος κραύγαζε στα κανάλια εγώ θα μείνω μέχρι τέλους δίπλα στον Πρόεδρο (καρατζαφέρη) για τον πόλεμο που του γίνεται. Κρατήστε το βίντεο και αν πάω εγώ στη Ν.Δ. να με κάνετε ρόμπα. (δε μας είπε ξεκούμπωτη;)
Δεν θα αναφέρω τον πάγκο Θάνο Πλεύρη (σα να έχει καταπιεί καλάμι)και Γιώργο Ανατολάκη (ε! τώρα τι να πείς;)
Και τα αστέρια του τραμπολίνο
– Ευάγγελος Βενιζέλος: Οι (γνωστοί) κακόβουλοι, λέγανε πως ένας άνθρωπος με το πολιτικό βάρος του Μπένι, δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κωλοτούμπες στο τραμπολίνο. Πόσο άδικο είχαν. Ο άνθρωπος που αρνήθηκε να κάνει debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς στις προηγούμενες εκλογές και ήθελε μόνο τους πρώτους δύο, τώρα καταγγέλει τον Σαμαρά που τον άφησε απ’ έξω και κάνει με τον Τσίπρα. Χρυσή στιγμή στη φετινή του σταδιοδρομία θεωρείται και η δήλωσή του πως “το ΠΑΣΟΚ έβγαλε το χρέος από τις πλάτες των πολιτών χωρίς να ανοίξει ρουθούνι“.
– Γιώργος (Γιωργάκης) Παπανδρέου: Αν και αποχώρησε από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές, έχει μπει στο πάνθεον της κωλοτούμπας μετά τα περίφημα “Λεφτά (δεν) υπάρχουν” και “(δεν) θα αυξήσω το ΦΠΑ/ (δεν) θα πάρω νέα μέτρα” – –Γιώργος Καρατζαφέρης: τον απέκλεισε ο προπονητής.
Προπονείται γιατί είναι στα τσικό ακόμη έχει μέλλον,
Αλέξης Τσίπρας (θα έλεγαν οι κακεντρεχείς) που από τότε που του επιτέθηκε Το Σύμπαν έχει μαλακώσει κάπως το λόγο του. Κατηγορήθηκε ωστόσο μετά τις εκλογές για μη-κωλοτούμπας από τα υπόλοιπα κόμματα αφού αρνήθηκε να κάνει άλλα από αυτά που έλεγε προεκλογικά.
– Φώτης Κουβέλης: Κάποτε στέλεχος του Συνασπισμού, αποχώρησε και έφτιαξε τη Δημοκρατική Αριστερά. Επεσήμανε την υπέρτατη ανάγκη να γίνει κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές, αλλά αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτήν αν δεν συμφωνούσε κι ο ΣΥΡΙΖΑ.  Μάδησε τη μαργαρίτα για μερικές μέρες και τελικά κατέληξε πως δεν θέλει να συμμετάσχει χωρίς το φίλο του τον Αλέξη.
Και η αγαπητή κα Παπαρήγα που αδιαμφισβήτητα είναι στα όρια της ακαμψίας (τα τελευταία 20 χρόνια).
Και όλοι οι αγώνες και οι ασκήσεις γινόντουσαν και γίνονται σε ένα και μοναδικό
τ α π ί (όχι του Ο.Α.Κ.Α) αλλά στις πλάτες του Έλληνα Ψηφοφόρου.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
1-6-2012
Σας χαιρετώ ο Αναρχικός Μικρός Πρίγκιπας
- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημερα! Σε πάω πολύ Α.Μ.Π έγγραψες πάλι με το κυνικό σου χιούμορ! Κι ομως δουλεύουν ψιλό γαζί τον κόσμο κι αυτοί εκεί! τους ίδιους!Άρα δεν τους φταίει κανείς! και να μη βελάζουνε σαν πρόβατα!

  2. Στο αφιερώνω Α.Μ.Π (γιατί ακόμα ψάχνεις! αφού αντέχεις!) το είχε γράψει κάποτε ένας φίλος σου!Πάντα επίκαιρο και όχι μόνο αυτό από όσα έχει γράψει!
    Άλλος μασάει, κι άλλος σωπαίνει
    Κι ο σκυφτός λαός να περιμένει
    Για τα δεσμά μας, δεν φταίει πάντα η σκλαβιά
    Μα η υποταγμένη μας καρδιά
    Μ’ ένα φανάρι ξαναγυρνάς τις νυχτιές
    Ψάχνεις γι’ ανυπόταχτες ματιές.

  3. ΤΙ ΦΕΥΓΑΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΡΕ Α.Μ.Π ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ Και όλοι οι αγώνες και οι ασκήσεις γινόντουσαν και γίνονται σε ένα και μοναδικό τ α π ί (όχι του Ο.Α.Κ.Α) αλλά στις πλάτες του Έλληνα Ψηφοφόρου. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ!

  4. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΜΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

  5. Ατυχής σαν έκφραση το "σε μισώ" όχι επειδή το λές για μένα (δε με πειράζει έχω ακούσει και χειρότερα!) αλλά γενικά. Ο κάθε ένας έχει κατι που ο άλλος δεν το έχει. Αν έχεις στο λεξιλογιό σου την λέξη αυτή να την αποβάλλεις και θα δείς τι όμορφα θα αισθανθείς. Ίσως σου έχουν απαγορεύσει (με τον τρόπο τους) να επιθυμείς κάτι που έχεις ανάγκη ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
    Σε χαιρετώ ο Αναρχικός Μικρός Πρίγκιπας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog