Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τρόικα: Πετύχαμε το στόχο των μειωμένων μισθών στην Ελλάδα

- Advertisement -

Το μόνο που θέλαμε ήταν να φτάσουν οι μισθοί και οι συντάξεις στα επίπεδα της δεκαετίας του 1990, είπε γεμάτος ικανοποίηση στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο επικεφαλής της τρόικα για την ΕΚΤ, Κλάους Μαζούχ, σε σύνεντευξη που παραχώρησε…

Ο Μαζούχ υπονόησε εκτός των άλλων ότι δεν θα ζητηθεί περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, αφού ο στόχος να γυρίσουν πάνω από 12 χρόνια πίσω επετεύχθη.

Ο επικεφαλής της τρόικας προανήγγειλε επιπλέον παρεμβάσεις για τις τιμές των αγαθών, αφού όπως είπε αυτές δεν έχουν πέσει σχεδόν καθόλου από τότε που έχει έρθει η τρόικα στην Ελλάδα.

Τέλος, εμφανίζεται διαλλακτικός ως προς την επαναδιαπράγματευση του μνημονίου, λέγοντας πως θα συζητήσουν όλες τις πτυχές με την καινούρια κυβέρνηση.

Η ΕΚΤ πάντως αργότερα, διέψευσε μέσω Twitter τα περί μισθών και συντάξεων, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει πιστή στις δεσμεύσεις της.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ "ΚΥΡΙΟΙ" ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ??? ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ.. ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ?? ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 1990?? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!!! ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΣΑΣΤΕ??? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΛΑΔΙ!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ??? ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ "ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ" ΩΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟ "ΘΑΝΑΤΟ". ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ "ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ
    ΛΙΓΟ ΛΥΠΗΣΗ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog