Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με τις δύο κούπες ο Ολυμπιακός στον Βέρτη! (videos)

- Advertisement -

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην παραλιακή, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, γιόρτασαν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ελλάδας, οι διοικούντες, το προπονητικό επιτελείο και φυσικά οι παίκτες του Ολυμπιακού…

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας διασκέδασαν με την ψυχή τους, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για την φετινή σεζόν απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος, αλλά και… μεθυσμένοι από το νέκταρ της σπουδαίας επιτυχίας των δύο τροπαίων, τα οποία κατέκτησαν!

Από τους διοικητικούς ηγέτες κα μεγάλους «στυλοβάτες» αυτής της ομάδας, τους Αφούς Αγγελόπουλους, μέχρι τον τελευταίο παίκτη των «ερυθρόλευκων», όλοι μαζί πανηγύρισαν το φετινό… νταμπλ του Ολυμπιακού, το οποίο έφερε την ομάδα του Πειραιά στην κορυφή της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης έπειτα από δεκαπέντε χρόνια!

Η κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας, η οποία κατακτήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (02/06) στο ΣΕΦ μετά το 82-76 επί του Παναθηναϊκού στον τελευταίο τελικό… έκανε την εμφάνισή της στο μαγαζί λίγο πριν τις 02:00 (σ.σ. την έφερε ο Κέσελ, ο οποίος την παρέδωσε στον Πρίντεζη κι αυτός με την σειρά του στον Σπανούλη) εν μέσω αποθέωσης και φυσικά – αφού την άγγιξαν αρκετοί – κατέληξε στο τραπέζι, όπου κάθονταν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το βαρύτιμο τρόπαιο μάλιστα, δεν πήγε… ασυνόδευτο στην «Fantasia», καθώς είχε μαζί του και την κούπα της Euroleague!

Ο Νίκος Βέρτης μάλιστα, ο οποίος ερμήνευε τη μεγάλη του επιτυχία «Αν είσαι ένα αστέρι» έδειξε ότι βρισκόταν σε… μεγάλη φόρμα τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, μέχρι τα αστέρια! Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης έδωσε τα συγχαρητήριά του στους «ερυθρόλευκους» όχι μόνο για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και γι’ αυτήν της Ευρωλίγκας.

Οι… άτυχοι της βραδιάς ήταν οι δύο Αμερικανοί, Χάινς και Ντόρσεϊ, όπως και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, καθώς έφτασαν με μεγάλη καθυστέρηση στο μαγαζί – μετά τις 02:15 – με αποτέλεσμα να χάσουν το «σκηνικό» με τις δύο κούπες και τον πανζουρλισμό που επακολούθησε!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog