Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σωτήρης Νίνης. Ο έλληνας Μέσι…

- Advertisement -

Το Euro ξεκινάει την Παρασκευή και αμερικανική ιστοσελίδα επέλεξε τους κορυφαίους παίκτες από κάθε Εθνική με τον Σωτήρη Νίνη, να είναι το διαμάντι της Ελλάδας…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Bleacherreport» ο Νίνης είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που υπάρχει στην 23μελή αποστολή της «γαλανόλευκης» που θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.  

Μάλιστα, υπάρχει το μικρό βιογραφικό που αναφέρει: «Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι τον Σωτήρη Νίνη επειδή κανείς δεν γνωρίζει ουσιαστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα έπρεπε όμως να γνωρίζουν περισσότερα για ένα από τα νεαρότερα διαμάντια αυτής της χώρας. Σε ηλικία μόλις 22 ετών, ο μέσος συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πριν πάρει πρόσφατα μεταγραφή στην Πάρμα για να παίξει σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου. Το πιο συναρπαστικό πράγμα που αφορά τον Νίνη είναι η εκπληκτικό ποικιλία κινήσεων που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να νικήσει τους αντιπάλους του. Μπορεί να βγάλει μία μπαλιά ακριβείας, να κάνει ντρίμπλα σε αμυντικό, να κάνει σουτ ή απλά να περάσει τον προσωπικό του φρουρό με τον εξαιρετικό του διασκελισμό. Και όλα τα παραπάνω σε ένα μικρό πακέτο των 178 εκατοστών».

Σύμφωνα με την «Bleacherreport» οι κορυφαίοι από κάθε Εθνική είναι οι:

Αγγλία: Γουέιν Ρούνεϊ

Γαλλία: Γιαν Μ’Βιλά

Γερμανία: Μεσούτ Οζίλ

Δανία: Κρίστιαν Έρικσεν

Ελλάδα: Σωτήρης Νίνης

Ιρλανδία: Ρόμπι Κιν

Ισπανία: Τσάβι

Ιταλία: Τζανλουίτζι Μπουφόν

Κροατία: Λούκα Μόντριτς

Ολλανδία: Ρόμπιν φαν Πέρσι

Ουκρανία: Ανατόλι Τίμοστσουκ

Πολωνία: Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Πορτογαλία: Κριστιάνο Ρονάλντο

Ρωσία: Αντρέι Αρσάβιν

Σουηδία: Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς

Τσεχία: Πετρ Τσεχ

ΠΗΓΗ: aggoureos.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog