Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γροθιές και μπουγέλο μεταξύ Κασιδιάρη – Κανέλλη

- Advertisement -

Ύβρεις, μπουγέλο και γροθιές στο τηλεοπτικό στούντιο του Ant1, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.

 Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την θέση του και γρονθοκόπησε την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Νωρίτερα ο ίδιος πέταξε νερό στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου!

“Παλαιοκομμούνι” έβριζε ο Κασιδιάρης την κυρία Κανέλλη χτυπώντας την με τις γροθιές του!
“Για πολιτικά κτήνη του 2012” μίλησε η Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε: “Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης!”.

Μετά το περιστατικό η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου εξέδωσε εντολή για τη σύλληψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ παίδες σκεφτήκατε πολύ να βάλετε τον τίτλο. Δεν ψήφισα ούτε θα μπορούσα ποτε να ψηφίσω Χ.Α όμως η αλήθεια πρέπει πάντα να λέγεται ολόκληρη. Η Κανέλη, και ευτυχώς το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας, επιτίθεται πρώτη στον Κασιδιάρη πρωτα φραστικά, ονομάζοντάς τον φασισταριο, και μετα και με το χέρι, Δείτε το βίντεο καλά και απροκατάλυπτα και αφήστε την αισχρή προπαγάνδα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ανεύθυνος ενας εκλεγμένος βουλευτής όταν φέρεται δημοσίως κατ αυτόν τον τρόπο

  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ….ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΤΩΡΑ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΟΙΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ …..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …..

  3. Διαφωνώ κάθετα με τις πράξεις βίας και καταδικάζω την ενέργεια του Κασιδιάρη! Παρόλα αυτά δεν σας κρύβω ότι ένα κομμάτι του εαυτού μου χάρηκε…δεν μπορώ να διαπιστώσω ακόμα το γιατί.

  4. ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΟΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΙΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΤΟΥΣ !

  5. ρε παιδια η κανελη τον ειπε φασισταριο γιατι ελεγε οτι η παπαριγα συνεργαστηκε με την αστυνομια και την εφημεριδα την πεταξε γιατι ηταν ετοιμος να πεταξη κατι στην αλλη μην γειναιστε ολοι αντικουμουνιστες και φασιστες!!!

  6. και το πολυ γελειο χα χα και χι χι θα πεφτη οταν οι χρυσαυγητες βαρανε οποιν δεν τους αρεσει η δεν ειναι σαν κι αυτους*******

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog