Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παυλόπουλος: «Θα τον… σκότωνα αν σηκωνόμουν!»

- Advertisement -

«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον…
σκότωνα»
Με αυτή την δήλωση ο Προκόπης Παυλόπουλος, απάντησε στους επικριτές του, που είπαν πως δεν σηκώθηκε να υπερασπιστεί τις δύο γυναίκες…

*prionokordela

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προκόπη,σιγά μην σκίσεις κανενα καλσόν – μιλάνε ολοι μιλάει και ο άρρωστος – αληθεια,στην Μυκονο οταν πας,γιατι εισαι συνέχεια με το κεφάλι επάνω ? τι σχεση εχεις με το γνωστό…αναψυκτικό που κανει θραυση στους κοσμικους και επωνυμους,κυριε Παυλοπουλε ?

  2. ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ??ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ????ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΑΛΟΥΧΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ??ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ????ΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ??ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΘΥΕΛΕΣ…ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝΕ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ???????????????ΟΛΑ?????

  3. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΗΗΗΗΗ….ΚΡΥΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ….ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΙΡΙ ΝΕΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ????????????…. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΡΗ ……ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗ…ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ " ΚΡΑΤΑΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΔΕΙΡΩ "ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog