Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι γράφουν στο προφίλ του Κασιδιάρη στο Facebook

- Advertisement -

«Μπράβο Ηλία, καλά της έκανες!», «Άξιος Ηλία!», «Εκπλήρωσες ένα όνειρο πολλών» είναι μερικά από τα μηνύματα που αφήνουν στον «τοίχο» του Ηλία Κασιδιάρη στο Facebook οι διαδικτυακοί φίλοι του…

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό άμεσες ήταν οι αντιδράσεις από τον πολιτικό χώρο και όχι μόνο. Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για νεοναζί και η Έλενα Ακρίτα μίλησε για «λεβεντόπαιδα» με άκρως ειρωνικά σχόλια στο Twitter.

Πολλοί όμως είναι και οι υποστηρικτές της βίαιης πράξης του Ηλία Κασιδιάρη οι οποίοι τον συγχαίρουν για την πράξη του. Δείτε μερικά από τα μηνύματα που του αφήνουν στο Facebook.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΦΑΠΕΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΟΞΥΘΥΜΟ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΑΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΛΑΝΕ?ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΝΕΥΡΙΚΟΣ.

  2. λεξικό: Κασιδιάρης = χωρίς μαλλιά από αρρώστια, πάθηση του τριχωτού της κεφαλής, ψωροπερήφανος. Ε! τι περιμένεις;

  3. κ. Κασιδιάρη να γνωρίζεις ότι Αντερς Μπρέιβικ, υποστηρίζει ότι δεν είναι ψυχασθενής, όπως τον παρουσιάζει η ιατρική γνωμάτευση, και επιμένει ότι πρέπει να δικαστεί ως πρόσωπο με σώας τας φρένας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog