Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη Σαμαρά στο Επιμελητήριο Κορινθίας

- Advertisement -

Δείτε τις φωτογραφίες…

Ώρα 9:20 – Αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν διακριτικά

Ώρα 9:30 – Ο κόσμος συνεχίζει να καταφτάνει

Ώρα 10:00 – Η στιγμή της άφιξης του Α. Σαμαρά

Από την επίσημη σελίδα του Α. Σαμαρά στο facebook
Στιγμιότυπο από την βόλτα του Προέδρου της ΝΔ στο κέντρο της πόλης.
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ, ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ2, Κ.Α.Π.
    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ…
    ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ή ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΝΙΑΝΙΑ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΛΟΥΒΙ!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΚΟΠΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΤΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…

    H N@XTER;IDA

  2. Πω πω λαοθάλασσα! Οι ίδιοι και οι ίδιοι. Από νεολαίους μηδέν εις το πηλίκον. Έτσι νομίζετε ότι θα κυβερνήσετε!!!

  3. Όσο και να το παλέψεις Alex δείχνοντας φωτογραφίες 1 ώρα πριν την έλευση Σαμαρά, τελικά εκτίθεσαι από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

  4. οικονομου, μπαλαφας, πεππας…. οι ιδιοι και οι ιδιοι…. τα γαλαζια παιδια που προσδοκουν να ειναι οι επομενοι …… ¨Σαμαραδες¨. και ¨ βο-υ-λευταδες¨!

  5. Μετά το κάζο που θα πάθει ο Αντωνάκης της Κυριακή, η μόνη ελπίδα για την αναγέννηση της ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ, είναι ο μέγιστος Παπαγεωργίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog