Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Χοντρή κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για έναν αντάρτη

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελάκης κατήγγειλε ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  και συγκεκριμένα ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, παρακινεί δημόσια μέσω βίντεο ομάδες πολιτών σε αντάρτικο πόλεων…

Ο κ. Μιχελάκης δήλωσε : «Σοκ προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα.

Φαίνεται μάλιστα, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, διατηρεί προνομιακή σχέση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα. Αρχικά, άλλωστε, είχε περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, όπως αυτό ανακοινώθηκε με επίσημο δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ (και δημοσιεύτηκε στις 21/4 στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», και σε όλα τα ΜΜΕ) αλλά μετά από το σάλο που προκλήθηκε, αποσύρθηκε διακριτικά, χωρίς όμως να διαγραφεί ποτέ. Ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες απόψεις τις αποσιωπά, αλλά δεν τις καταδικάζει. Τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει. Οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει. Το σοκ που προκαλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιθωριακές συνιστώσες του στους Έλληνες πολίτες, άλλοτε ως οπαδοί του τρομοκράτη Κουφοντίνα, άλλοτε ως καθοδηγητές αντάρτικου πόλεων, άλλοτε ως προστάτες των κουκουλοφόρων, συγκλονίζει τους Έλληνες. Οι πρακτικές, όμως, αυτές δεν θα περάσουν!».

Από την άλλη η Κουμουνδούρου απάντησε ως εξής : «Από την πόλη έρχομαι  και στην κορφή κανέλα και βγάζω τα παπούτσια μου να μη βραχεί η ομπρέλα»… Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως. Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά».

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΑΜΑΡΑ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ?
    ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ .ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ,ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

  2. Ο γραφικός Ιφικράτης Αλμυράς χωρίς καμιά αμφιβολία είναι ενεργούμενο των απογόνων της αστικής τάξης που κάλεσαν τους Εγγλέζους κατά την διάρκεια του εμφυλίου να σφάξουν τον ελληνικό λαό….η ΝΔ και οι φασιστικές συνιστώσες της και σε διαπλοκή με ξένα κέντρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην απόπειρα να παραδώσουν την χώρα και την δημοκρατία στις «αγορές»?

    Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλά στο ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ webtv του Ιφικράτη Αλμυρά
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o7v-qiM3nk4

    Όποιος από τους γκαφατζήδες της ΝΔ βρει ένα ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ που να αναγράφεται το όνομα του Ιφικράτη Αμυρά θα κερδίσει ένα κουτί από τα ληγμένα που πίνει κι ο Μιχελάκης!

  3. Η υποκρισία και τα ψέμματα του Συριζα αποτελούν μάθημα για σεμινάριο…..Την τέχνη της προπαγάνδας την κατέχουν καλά,αλλά πλέον ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι.Επικίνδυνοι Νενέκοι….

  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ αυτά που υποστήριξε υποψήφιος βουλευτής του.Εγώ αυτό θα ήθελα να κάνει.
    Συνεχίζει να δείχνει ανοχή (για κάποιους άλλους υποστήριξη) σε αντιδημοκρατικές και αντικοινωνικές απόψεις.
    Και για τους "συνομωσιολόγους"…

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WZbHbu3JyAMJ:www.avgi.gr/nea-avgi/ArticleActionshow.action%3FarticleID%3D683097+&cd=2&hl=el&ct=clnk&client=firefox-a

  5. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΝΟΠΛΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ? ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ …..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog