Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης χόρευε τανγκό και διάβαζε τους «Άθλους του Ηρακλή»!

- Advertisement -
Μια διαφορετική εικόνα του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος επιτέθηκε πριν λίγες ημέρες με μπουνιές κατά της κυρίας Λιάνας Κανέλλη σε ζωντανή εκπομπή, δίνει σε συνέντευξή του ο πατέρας του, Παναγιώτης…

Ο Παναγιώτης Κασιδιάρης, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» είπε πως ο γιος του δεν έφταιγε για το σκηνικό βίας που είδε όλη η Ελλάδα στα στούντιο του ANT1, καθώς προσβλήθηκε και έπρεπε να αντιδράσει. “Τον Ηλία τον προσέβαλαν και αντέδρασε έτσι. Η Κανέλλη φταίει. Μεγάλωσε περήφανος γιατί εμείς όταν ήταν μωρό τον κοιμίζαμε διαβάζοντας τους Άθλους του Ηρακλη και όχι τα Τρία Γουρουνάκια.”

Μάλιστα ο κ.Παναγιώτης Κασιδιάρης αφήνει αιχμές και για τη Ρένα Δούρου “παρακολούθησα την εκπομπή και όλα κυλούσαν ομαλά έως λίγο πριν από το τέλος. Τότε η κυρία Δούρου πετάχτηκε και αναφέρθηκε σε ένα θέμα άσχετο με την κουβέντα. Πρόσβαλε τον Ηλία κι έτσι έγιναν όσα έγιναν. Ο γιος μου προκλήθηκε και αντέδρασε. Σε μία στιγμή τόσο έντονης συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να συμβούν ακόμη και αυτοκτονίες.”

Εκτός όμως από τη γυμναστική, τις πολεμικές τέχνες και την επιβολή της άποψης του, ο Ηλίας Κασιδιάρης κρύβει μέσα του και μία καλλιτεχνική ψυχή. Όπως λέει και ο πατέρας του, τού αρέσει πολύ ο χορός: “θα μπορούσε να γίνει ένας επαγγελματίας χορευτής. Είχε ταλέντο από το ζεϊμπέκικο μέχρι το αργεντίνικο τανγκό. Η δασκάλα του επέμενε να ακολουθήσει το χορό, αλλά τελικά είχε άλλα στο μυαλό του.”

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog