Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

“Χρυσή Αυγή έσπειρες, Χρυσή Αυγή θερίζεις”

- Advertisement -
Μια οικονομική μετανάστρια απο την Αλβανία, η Βαλμπόνα Χυστούνα, γράφει για το φαινόμενο “Χρυσή Αυγή”…

Στην Αλβανία την έζησα την «Χρυσή Αυγή» ως παιδί, έφηβη, φοιτήτρια… Άλλα και από τότε που είμαι στη Ελλάδα δεν μου έχει λείψει ποτέ. 


Αρχικά φοβόμουν να μην με πιάσουν, με βασανίσουν και με στείλουν πίσω. Μετά φοβόμουν να μην γράψουν λάθος τα στοιχεία μου πάνω στη πράσινη κάρτα, φοβόμουν τους τελωνιακούς που αν και «νόμιμη» πια, με εμποδίσουν να μπω στην χώρα χωρίς λόγο και αιτία, φοβόμουν να τελειώνει η ετήσια (ή και διετή) άδεια διαμονής μου διότι δεν εκδιδόταν ποτέ η επόμενη, φοβόμουν να μην συμβεί κάτι στους δικούς μου διότι δεν μπορούσα να ταξιδέψω και καιγόμουν από το πόνο μακριά τους, φοβόμουν να διαδηλώσω για να μην «τις τρώω» (πέτρες, δακρυγόνα), φοβόμουν να μιλώ τη μητρική μου γλώσσα γιατί με κοιτούσαν στραβά και γιατί όχι να μου κάνουν και «χοντρή» παρατήρηση. 


Φοβόμουν μήπως αρρωστήσω διότι δεν μπορούσα να συμπληρώσω τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων, φοβόμουν να βλέπω τηλεόραση, ειδήσεις, γιατί κάτι «σκάρωναν» πάντα οι μετανάστες. Φοβόμουν μην καταπατώ τον νόμο που με καταπατούσε και πάω φυλακή διότι δεν θα έβγαινα ποτέ από κει. Φοβόμουν κάθε φορά τον Σαμαρά όταν ορκιζόταν στο λαό του ότι μόλις πάρει την εξουσία θα ακυρώσει τον νόμο για την ιθαγένεια, φοβόμουν κάθε φορά τον Καρατζαφέρη να οργίζεται ότι το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών είναι αντισυνταγματικό. Φοβόμουν μην χάσω ούτε ένα δικαίωμα που έφτανε σε μένα με σταγονόμετρο. Φοβόμουν μην χάσω ούτε μία υποχρέωση «βροχή» διότι καθιέρωνε την «ελεύθερη» διαμονή μου στη χώρα. Φοβόμουν τη κρίση τους μη με πάρει από κάτω… 

Φοβόμουν… πάντα κάτι φοβόμουν. Φοβόμουν χωρίς να ξέρω την Χρυσή Αυγή. Τους γνώρισα, όμως, όταν μεγάλωσαν και ξυλοκοπούσαν πια τους μετανάστες στις γειτονιές, και εισέπρατταν χειροκρότημα για την τάξη και ασφάλεια που πρόσφεραν… Έτσι, μέσα σε όλο αυτό το αλάνθαστο σύστημα η Χρυσή Αυγή βρήκε τον εαυτό της. Αυτή είναι και η επιτυχία του μέχρι σήμερα συστήματος. Δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει (το λέω για να τ’ ακούω). Δεν ήθελε να σπείρει ενταγμένους και ελεύθερους μετανάστες, αλλά ορκισμένους βασανιστές. Δεν ήθελε να σπείρει καινούργιους ανθρώπους με αγάπη και όραμα για τη νέα χώρα, αλλά καταστροφικούς τραμπούκους, δεν ήθελε να σπείρει παιδιά που λατρεύουν την ελληνική παιδεία, άλλα άλλους που τη μισούν.  
“Ό, τι σπείρεις, θερίζεις!

Το ξέρω, αύριο θα μετανιώσω για αυτό το άρθρο οργής και θυμού, αλλά αυτή η «ψήφος» μου δεν τους βάζει στη βουλή των ελλήνων τους ναζί. Ας είχα το δικαίωμα να ψηφίζω, η μόνη αποχή μου θα ήταν στην αποχή. Ας είχα το δικαίωμα να ψηφίζω και η Χρυσή Αυγή απλά θα σερνόταν σε κάποιες τοιχογραφίες…

ΑΠΟ ALTERTHESS.gr
- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. AN ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.ΜΕΘΥΣΤAKAΣ……SPEAKING

  2. αρα βρεθηκε μια καλη ευκαιρια,να ξαναγυρισεις στα αγια χωματα της πατριδα σου,μιας και εδω υπαρχει μια χρυση αυγη.επισης εδω υπαρχη μια ασχημη συμπεριφορα εκ μερους του ελληνικου κρατους απεναντισου,καθως και πολλες δολοπλοκιες κατα των αθωων μεταναστων σαν και σενα οτι ταχα μου κατι σκαρωνουν.βεβαι αν πας μια βολτα απο τις ελληνικες φυλακες θα δεις πολλους σαν κι εσενα εν αντιθεση με την χωρα σου που τις ανοιξε και την κοπανησαν ολοι.αν θυμασαι.στο καλο κυρα μου,φυγε τωρα απο τους κακους ελληνες,και γυρνα στους καλους αλβανους.οσο για λατρεια προς την ελληνικη παιδεια,ασε γιατι λυπαμαι τοσο που θα σας χασω.ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑς……..

  3. ΤΡΑΒΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΤΡΑΒΑ ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑς ΕΜΑς ΤΟΥς ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥς,ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥς ΙΣΤΟΡΙΚΟΥς ΧΑΡΤΕς.ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟς,ΚΑΙ ΤΗς ΛΑΜΨΗς.ΤΡΑΒΑ..

  4. Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, εσάς όλους που γράψατε εδώ; Εντάξει η ξενοφοβία, ωραία και το μίσος σας για όλους τους μετανάστες… καλή και χρυσή η Χ.Α. Ό,τι θέλετε θα πιστεύετε… Αλλά… αυτό το σηματάκι, τον αγκυλωτό σταυρό λέω, τη σβάστικα… εεεε συγγνώμη – συγγνώμη… εννοώ τον μαίανδρο… σας αρέσει κι αυτό; αποδέχεστε το ναζισμό σαν ιδεολογία ή όχι; απαντήστε απλά με ένα ναι ή ένα όχι…

  5. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ..ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ??

  6. Στο δικό μου ερώτημα δεν θα απαντήσει κανείς ξεκάθαρα; Ή μήπως φοβάστε να πείτε ότι είστε νεοναζί; Είστε ή δεν είστε λοιπόν; Ο κόσμος το 'χει τούμπανο μου φαίνεται κι εσείς κρυφό καμάρι…

  7. Είδαμε και την δημοκρατία στη Ελλάδα τη έκανε. Ούτε εγώ είμαι υπέρ του ρατσισμού. Δεν έχουμε όμως κράτος δεν υπάρχει καμία ασφάλεια. Μας πούλησαν μας ισοπέδωσαν και τώρα έχουν το θράσος και βγαίνουν και μιλάνε. Πριν μερικά χρόνια αν σκότωνες αλλοδαπό που πήγαινε να σε κλέψει να σε σκοτώσει να βιάσει την οικογένεια σου ήσουν εγκληματίας. Τώρα τη να πούνε αφού τα πάντα τα διακατέχει η διαφθορά. Και τη να κάνει και ο αστυνόμος αν πυροβολήσει θα βρει τον μπελά του οπότε. Για όλα φταίει αυτό το διεφθαρμένο κράτος. Αυτοί οι Κύριοι που μας πουλάνε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες μας πιπιλίζουν το μυαλό τα ΜΜΕ. Ας βάλει ο θεός το χέρι του μπας και αλλάξει κάτι γιατί σε λίγο ο σωσον τον εαυτό σωθειτω.!

  8. Oχι ρε Μπαζφρικιο δεν ειμαστε νεοναζι! Ειμαστε ελληνες εθνικιστες…αλλα εσεις ετσι και αλλιως οτι ειναι εθνικιστικο το βαφτιζετε ναζι! Τωρα θελεις να μου πεις πως περιμενεις πραγματκά την αποψη μου?? Δουλευομαστε μεταξυ μας? Εχετε βαφτισει 440.000 ανθρωπους νεοναζι!Αφου ειστε φασιστες ο,τι και να σου πω μας εχεις βαφτισει χιτλερικούς.Χεσμενο τον εχουμε τον χιτλερ!Σε κάλυψα????

  9. οχι δεν με κάλυψες… αντιθέτως θέλω να ρωτήσω κι άλλα… η Χ.Α. τι είναι; τους υποστηρίζεις και τους ψηφίζεις προφανώς… όταν υψώνουν το δεξί χέρι ψηλά τι είναι; ναζιστικός χαιρετισμός δεν είναι; μη μου πεις αρχαιοελληνικός τότε με κοροιδεύεις κατάμουτρα… εκείνοι οι τύποι στην Κρήτη που βγήκαν και δήλωναν ότι είναι ο κρητικός πυρήνας της Χ.Α. με τατουάζ σβάστικες στα χέρια τι είναι; όταν βγαίνει ο Κασιδιάρης και λέει είμαστε έρμαια στα χέρια των Εβραίων που μας διοικούν τι είναι; Όταν βγαίνει δημόσια και λέει ο Χίτλερ δεν έχει κριθεί ακόμα, θα κριθεί από τους καιρούς που θά 'ρθουν τι είναι…; και να σε ρωτήσω: Η Χ.Α. κι εσείς όλοι εδώ που γράφετε, γιατι θέλετε τόσο πολύ να "καθαρίσετε" την Ελλάδα μόνο από τους αλλοδαπούς εγκληματίες; Μήπως έχεις αδιάσειστα στοιχεία ότι οι μετανάστες ευθύνονται για τα δεινά αυτής της χώρας; Οι ημεδαποί εγκληματίες είναι καλοί δηλαδή δικαιολογούνται; Όταν τα στατιστικά λένε πρώτοι οι έλληνες στα εγκλήματα εν συγκρίσει με τους αλλοδαπούς, γιατί φταίνε μόνο οι αλλοδαποί; Κι έστω αρκετοί αλλοδαποί σίγουρα, διαπράττουνε εγκλήματα αυτό τι πάει να πει; ότι όλοι οι αλλοδαποί είναι εγκληματίες; αν εγώ που είμαι έλληνας μου τη βαρέσει και πάω και σφάξω 1 μάτσο ανθρώπους, πάει να πει πως και οι υπόλοιποι έλληνες είναι σαν κι εμένα; Εγώ πάντως ένα έχω να σας πω… έχω ζήσει και δουλέψει κοντά σε μετανάστες από την ινδία(θα γράψω και σχετικό άρθρο εδώ…) και ξέρεις κάτι; είναι πιο καλοί, πιο φιλόξενοι και πιο κλασσάτοι ρε συ από τους έλληνες… δεν είναι καθόλου οι δολοφονοι που τους παρουσιάζετε να είναι… επίσης έχω φάει ξύλο από κάτι αποβράσματα αλλοδαπούς αλλά… έχω φάει ξύλο κι από ημεδαπούς σωστά κατακάθια, καθίκια του κερατά, που δε διστάζουν να τραβήξουν μαχαίρι και ν σφάξουν την ίδια τους τη μάνα… αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπαρχουν καλές και κακές φυλές κύριε/α. Ούτε ανώτερες και κατώτερες φυλές και έθνη… υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι σ΄αυτό τον κόσμο… μόνο αυτό.. κι αν δεν αλλάξετε μυαλά μάλλον οδεύετε όλοι σας να μείνετε στη ιστορία, ως οι κακοί… τα τοξικά κατάλοιπα της ναζιστικής ιδεολογίας που σκότωναν ανθρώπους στο όνομα του μίσους εν ψυχρώ… εθνικισμός και παπαριές… με δουλεύεις;;;;!!!

  10. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΣΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.

  11. Εθνικιστής, δεν σημαίνει πατριώτης. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της πατρίδας μας τα έχουν κάνει οι Εθνικιστές. Μικρά Ασία, Γερμανική Κατοχή, Κύπρος.

  12. Ρε τους παλιό μετανάστες που θέλουνε και δικαιώματα.Μια χαρά ήτανε στην αρχή που ήρθανε,δουλεύανε τζάμπα,χωρίς ασφάλεια,χωρίς λεφτά αρκετές φορές,κάνανε όλες τις δουλειές που εμείς οι Ελληνάρες δεν καταδεχώμαστε να κάνουμε.Οι Ελληνίδες παράτησαν το σίδερο και τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού και στράφηκαν στο [σοπινκ].Αυτοί που αφού μάζευαν τα αγροτικά προιόντα απλήρωτοι και μετά τους καρφώναμε στην αστυνομία για να απελαθούν απλήρωτοι.Πόσοι χρυσαυγίτες και όλοι οι αλλοι πολιτικοποιήμενοι Ελληναράδες τους χρησιμοποιήσαμε όλους αυτούς?Βέβαια δεν μας βολεύει να τα λέμε ολα αυτά γιατί είμαστε δημοκράτες και πατριώτες όλοι μας.

  13. Δεν μας είπες το πιο σημαντικό !!!!!!!!!Είσαι Αλβανίδα με εθνικότητα Αλβανική η Ελληνικη αν είσαί το δευτερό έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λές, αν είσαι όμως το πρώτό πηγαίνοντας στη πατρίδα σου ρώτα τα αδέρφια μας, τους ΕΛΛΗΝΕΣ στην βόρειο Ήπειρο τι σημαίνει φασισμός !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συμφωνώ μαζί σου « ότι σπείρεις θα θερίσεις¨» σπειραμε πολιτισμό , ανθρωπισμό και ελευθερία αλλά κάποια ζιζάνια μπήκαν στο χωράφι μας και η΄ρθε η ώρα του σπαθιού !!!!!Μόνο έτσι θα θα ξαναζήσει η ΓΗ ΜΑΣ ,
    ΑΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ !!!!! ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΙΤΣΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ !!!!! ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ !!!!!

  14. Έχει ο καιρός γυρίσματα, τώρα που χιλιάδες Έλληνες γίνονται μετανάστες, θα καταλάβουν σύντομα ακόμα και τα κομματόσκυλα της Ακροδεξιάς ότι στην Ελλάδα, δεν χωράνε οι ιδέες τους.

  15. Για σταθείτε ρε παιδιά. Η Δουρου είναι ελληνίδα, η Κανέλλη είναι ελληνίδα, ο δημοτικός σύμβουλος που έφαγε ξύλο χθες από τους ναζί στο κάποιο περίπτερο του ΚΚΕ είναι έλληνας, οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, KKE, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων που διαφωνούν με την βία είναι έλληνες, Τι θα κάνετε με το 93% των ελλήνων που δεν σας θέλουνε? Θα τους δείρετε όλους? Τόσοι λίγοι «πατριώτες» μείνανε τελικά σε αυτή την χώρα? Μόνο το 7% των ελλήνων?

  16. Βλέπεις Μπαζ ποιος ειναι ο φασίστας? Σου λεω χεσμενο εχουμε τον χιτλερ…εσυ επιμενεις! Λες και ξερεις καλυτερα εσυ τι πιστευω εγω!!Ο Μιχαλολίακος αν ξέρεις ηταν ο επικεφαλής της ΕΠΕΝ, που τοποθετησε ο Παπαδόπουλος. Θα μου πεις πως ο παπαδοπουλος ηταν ναζιστης?Ξέρω..θα μου πεις πως ηταν πρακτορας των αμερικανων, αλλα και αυτο το παραμυθι δεν κολλαει με τον χιτλερ! Αν μαθει ο κοσμος πως ο παπαδοπουλος τον εβαλε στην ΕΠΕΝ οχι 7%, 107% θα τον ψηφισουν. Αλλα αυτα τα κρυβουν επιμελως όλοι. Εδω στην ελλαδα εχεις ακουσει που χρησιμοποιουμε τον ορο ' εβραιο' υποτιμητικα για καποιον που ειναι τσιγγουνης και φιλαργυρος. Ναζιστές και αυτοι?
    Τωρα για την εγκληματικοτητα, ας μην κοροιδευομαστε..η πλειοψηφεία ειναι αλλοδαποι. Εκτος οτι σφαζονται μεταξυ τους, σφαζουν και τους αλλους. Κανεις δεν χαιδευει τα αυτια των ελληνων παρανομων. Ουτε υποστηριξε κανεις πως οι ελληνες ειναι αγιοι! τα καλάσνικοφ στην ελλαδα απο ποτε τα μαθαμε??Κοιμοσουν πριν καμμια 10αρια χρονια με αμπαρωμενα τα πορτοπαραθυρα για να μην σου μπουκαρει ελληνας μεσα και σε σφαξει? Επισης κανεις δεν ειπε πως ειναι κατωτερη φυλη! Δεν το πιστευω αυτο. Πιστευω όμως οτι δεν μπορουν να ενσωματωθουν σε μι δυτική κοινωνια. Οχι γιατι δεν τους θελουμε εμεις, αλλα γιατι ουτε αυτοι το θέλουν. Γιατι εγινε τοσος ντορος στην γαλλια πχ με τις μαντιλες?Γιατι έγινε ντορος στο βελγιο με την δολοφονια μιας κοπελας (εγκλημα τιμης) απο τα αδερφια της? Στις κάτω χώρες ΄χουν βγαλει ανεκδοτα με τους μουσουλμανους! Δεν μπορει να φταινε μονο οι δυτικοι για αυτα!! Σε ενοχλεί που ο χρυσαυγιτης εχει τατουαζ τον αγκυλωτο σταυρο, τον μουσουλμανο που αυτομαστιγωνεται με λεπιδες στο δρομο και αναγκάζεται η δημοσιογραφος να φορεσει μαντιλα για να καλυψει το γεγονος δεν σε ενοχλει? Για να πας το παιδι σου εσυ σε παιδικο σταθμο γιατι να χρειαζεσαι της παναγας τα ματια και ο λαθρομεταναστης να δινει εναν αριθμο κιν μονο και μια διευθυνση? Για αυτα ειπε ο Παναγιωταρος να πανε σε νηπιαγωγεια. Ξέρετε πως υπαρχουν μαθητες λυκειου-γυμνασιου που δεν εχουν χαρτια και φοιτουν κανονικα? Τωρα αυτο εσεις το λετε πολιτισμενη χωρα? Πολυτισμικη ναι την λετε και χαιρεστε..χαιρομαστε ολοι μαζι που δεν εχουν βιβλια τα ελληνοπουλα για να παρασιτουν λαθρομεταναστες στην δωρεαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ παιδεια! Ενυταξει ειπαμε ο αντιρατσισμος ειναι στην μοδα, αλλα σκεφτειτε λιγακι και το μελλον? Ποια ειναι η προοπτικη σας δλδ? Να μαζευτει εδω η Αφρικη και η Ασια να τρωνε ολοι μαζι σκυλους και γατια?Αρνειστε να απελαθουν, αρνειστε να φυλαψθουν τα συνορα πιο αποτελεσματικα.Πως το βλεπετε το μελλον της ελλαδας ηθελα να ηξερα? Θα μου πεις Μπαζζ??

  17. 1) Ο Μιχαλολίακος αν ξέρεις ηταν ο επικεφαλής της ΕΠΕΝ, που τοποθετησε ο Παπαδόπουλος. Θα μου πεις πως ο παπαδοπουλος ηταν ναζιστης? Ο οποίος ήταν καλός και ε; κι ας μην ήταν ναζιστής; Ο δικτάτορας παραμένει δικτάτορας κύριε. δεν είναι τυχαίο που την περίοδο της δικτατορίας την όνομασαν "η μαύρη επταετία". Τόσοι Βασανισμοί & δολοφονίες τότε κι εσείς τι κάνετε; γιορτάζετε την 21η Απριλίου λες κι είναι εθνική εορτή… Ντροπή!!!

    2) Τωρα για την εγκληματικοτητα, ας μην κοροιδευομαστε..η πλειοψηφεία ειναι αλλοδαποι. Έχεις στοιχεία, αποδείξεις; γιατί εγώ, ο αντιρατσιστής από μόδα και μόνο όπως λες, έχω αποδείξεις… τα στατιστικα στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ για όλο το 2011. Η ΕΛ.ΑΣ μαζί σας είναι, θα τους αμφισβητήσεις; δε νομίζω…

    3)Επίσης κανεις δεν ειπε πως ειναι κατωτερη φυλη! Δεν το πιστευω αυτο. Πιστευω όμως οτι δεν μπορουν να ενσωματωθουν σε μια δυτική κοινωνια. Η Αμερική αυτό το υπερφασιστικό Έθνος, δέχτηκε στους πυρήνες της και αγκάλιασε πολιτισμικά, πόσους και πόσους μετανάστες από Αφρική, Ελλάδα, Αγγλία, Ιρλανδία, Κίνα, Ιαπωνία… Δε λέω η Ελλάδα σαφώς είναι μικρή χώρα, δεν μπορεί να απορροφήσει τόσους μετανάστες. Αλλά γιατί όλη αυτή η εξάπλωση του μίσους; Αυτό είναι λογικό δηλαδή για εσένα; Η βία απ' όπου κι αν προέρχεται έχει λογική;

    3) Σε ενοχλεί που ο χρυσαυγιτης εχει τατουαζ τον αγκυλωτο σταυρο; ΝΑΙ! ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΆΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΕΤΟ, ΌΤΑΝ ΒΛΈΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΈΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ…

    4)Για να πας το παιδι σου εσυ σε παιδικο σταθμο γιατι να χρειαζεσαι της παναγας τα ματια και ο λαθρομεταναστης να δινει εναν αριθμο κιν μονο και μια διευθυνση? Για αυτα ειπε ο Παναγιωταρος να πανε σε νηπιαγωγεια. Ξέρετε πως υπαρχουν μαθητες λυκειου-γυμνασιου που δεν εχουν χαρτια και φοιτουν κανονικα? Τωρα αυτο εσεις το λετε πολιτισμενη χωρα? Πολυτισμικη ναι την λετε και χαιρεστε..χαιρομαστε ολοι μαζι που δεν εχουν βιβλια τα ελληνοπουλα για να παρασιτουν λαθρομεταναστες στην δωρεαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ παιδεια!

    ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ. Θ' ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;

    ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα

    Άρθρο 5

    Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
    Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων.
    Εξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Απαγορεύεται η έκδοση αλλοδαπού που διώκεται για τη δράση του υπέρ της ελευθερίας.

    Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Κανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος.

    Άρθρο 7

    Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει.

    Άρθρο 9

    Η κατοικία του καθενός είναι άσυλο. Η ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη. Καμία έρευνα δεν γίνεται σε κατοικία, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος και πάντοτε με την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής εξουσίας.

    Οι παραβάτες της προηγούμενης διάταξης τιμωρούνται για παραβίαση του οικιακού ασύλου και για κατάχρηση εξουσίας και υποχρεούνται σε πλήρη αποζημίωση του παθόντος, όπως νόμος ορίζει.

    Μπορώ να συνεχίσω για πολύ ακόμα το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι τεράστιο. Κι αν τα πάρεις ένα – ένα αυτά, και τα συγκρίνεις με αυτά που διαδίδει και πράττει η Χ.Α. κι εσείς οι υπέρμαχοί της… έχετε παραβιάσει σχεδόν όλο το Σύνταγμα της Ελλάδος… ποιος είναι ο φασίστας τώρα; μάλλον εσάς θα έπρεπε να συλλάβουνε κι όχι τους μετανάστες…

  18. Θα ήθελα πολυ αν γινοταν να βγουμε μαζι σε καθε γειτονια να ρωτήσουμε ποιος θεωρουσε την εποχη του παπδοπουλου μαυρη!! Αυτα αρχουμε κατηγορηματικά να δεχτω πως τα λενε οι απλοι πολιτες! Οι αριστερουληδες τα λενε… Εξαλλου οτι δρομους, κτιρια δημοσια…μεχρι και τα πυροσβεστικα αεροπλανα της χουντας ηταν. Πως ειναι μαυρη μια εποχη που ανθιζει μια χωρα οικονομικα μονο εσεις και ο τσιπρας το ξερετε!Ακου δολοφονιες σιγα τα αιματα!
    'Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη' Αυτά ισχύουν για ανθρωπους που διαμένουν νόμιμα στην Ελλαδα…για τους υπολοιπους:
    νόμος 1975/1991 καθορίζει τις προϋποθέσεις εισόδου και παραμονής μεταναστών στην Ελλάδα αλλά και απέλαση όσων ήταν χωρίς νομικές διατυπώσεις. Η ποινή φυλάκισης έως πέντε χρόνια προβλέπεται με τον νόμο αυτό σε όποιον εισέρχεται παράνομα στην Ελλάδα. Επισης επειδη βαριέμαι να ψάχνω βρες μου εσυ που εχει ευκολο τα συνταγμα και τα υπολοιπα τις προυποθεσεις εισόδου στην χωρα μας.
    Καλο ειναι να μην πιανουμε στο στοματακι μας το συνταγμα για πραγματα που δεν ξερουμε. Με αυτο το αρθρο του συνταγματος που προανεφερες δεν εννοει τους οσοι πιστοι θελετε προσελθετε σε ξεφραγκο αμπελι!!! Απευθυνεται σε ανθρωπους που έχουν το δικαιωμα να ειναι στην ελλαδα και ας ειναι οτι υπηκοοτητα θελουν. Οχι μπες στην ελλαδα οπως γουσταρεις χωρις χαρτια με κινδυνο για την δημοσια υγεια (ναι υπαρχει και για αυτο κανονισμος) αλλα το συνταγμα σε προστατευει να διακινησαι ελευθερος!!Ελεος δλδ…

    Οσο για τα στοιχεια της εγκληματικοτητας ου λες οτι έχεις τα περιμενω με αγωνια 🙂 (απο εγκυρη πηγη ελπιζω)

  19. Κι σας ρε συ, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να πάρετε το νόμο στα χέρια σας; αυτά ορίζονται από τον νόμο. Η απέλαση των ξένων θα γίνει όπως ορίζει το ΣΤΕ μέσω νόμιμων διαδικασιών… δεν θα τους σφάξουμε να πούμε!!! αυτό προωθεί η Χ.Α με κάθε της ανάσα… δεν ξέρω τι άλλο να σου πω ρε συ… και μόνο που είσαι νοσταλγός του καθεστώτος του Παπαδόπουλου μού φτάνει εμένα… και πιστεύω είναι αρκετό και για τους υπόλοιπους εδώ που μπορεί να διαβάζουν τα σχόλια κι αγαπάνε την ελευθερία… πάντως στεναχωριέμαι…στεναχωριέμαι γιατί σας έχουνε κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου από την αρχή της ύπαρξής σας κιόλας (οικογένεια εννοώ) που δεν ξεχωρίζετε το μαύρο από το άσπρο πλέον, το σωστό από το λάθος, το δίκιο από το άδικο. Είστε υπεύθυνοι όμως για τις πράξεις σας, δεν ειναι δικαιολογία… κι εγώ μεγάλωσα σε μικρομεσαία οικογένεια πασόκων, βαμένων πράσινων κι όμως είδα την ουσία του πράγματος και ξέφυγα από τις παγίδες της πλύσης εγκεφάλου… λοιπόν επειδή άκρη δεν πρόκειται να βγάλουμε με την καμία όμως, το λήγω εδώ γιατί βαριέμαι να γράφω άλλο και να πείσω ένα άτομο πού 'ναι τόσο πεισματάρης… οι αποδείξεις που σου λέω είναι τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ όπως σου είπα και πριν και τα δημοσίευσε η εφημερίδα το ΒΗΜΑ… 11.30 μμ ανάρτηση αν δεν βαριέσαι δες την… υπάρχει και μία πολύ ωραία ταινία… AMERICAN HISTORY X λέγεται… απλά δες την όλη μην είσαι προκατειλημμένος.. δες την και μπορεί να συνειδητοποιήσεις πράγματα. Μπορεί να σ'επηρεάσει θετικά… που ξες

  20. Γιατί κάνετε διάλογο με χουντικούς, αυτοί έπρεπε να έχουν στηθεί στο Γουδί, για το ξεπούλημα της Κύπρου στους Τούρκους.

  21. Οκ Μπαζ, θα την δω την ταινια. Τα στατιστικα της αστυνομιας στο Βημα δνε μου λενε τιποτα! Το οτι ειναι στο ΄Βημα΄φτανει για μενα να ειναι αν οχι αναληθη, παραποιημένα. Δεν συμφωνω να σφαζουμε κανεναν λαθρομεταναστη…να τους μαζευουμε και να τους απευλανουμε κατευθειαν, συμφωνεις??
    O τελευταιος παρακαλω να ρουφηξει το αυγο του. Στο Γουδι εκτελεσθηκαν προδοτες όχι πατριωτες. Αληθεια εσυ τι παραταξη υποστηριζεις, να σου πω ποιος θα επρεπε να ειναι στο Γουδι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog