Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κι όμως! Αυτό το μαγευτικό μέρος βρίσκεται στο Λουτράκι

- Advertisement -

Δείτε τη φωτογραφία…

Για όσους δεν το γνωρίζουν το μαγευτικό αυτό μέρος λέγεται “H σπηλιά της Φώκιας” και βρίσκεται λίγο μετά τα Στραβά…

Περιμένουμε και τις δικές σας φωτογραφίες (στο loutrakiblog@yahoo.gr), για να μάθει όλος ο κόσμος τις ομορφιές της περιοχής. Υπάρχει καλύτερος διαφημιστής από εμάς τους ίδιους;

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και πάνε κατι μπιθικεν απο το αλεποχωρι… και το κάνουν σαν την Κερατέα!!!!! ή κάτι καλοκαιρινοί απο την γύρω περιοχή και το κάνουν και αυτοί…σαν την Κερατέα τους.

  2. ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΝΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ .ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!!!

  3. I SPILIA TIS FOKIAS INE.KATO APO TO SPITISOY M.F ITAN MIA TERASTIA SPILIA .POY EPESE.APO SISMO.XANOYS POLOYS,KAI FAGROPOYLA,PERIOXI STRAVA,DIMOY LOYTRAKIOY PERAXORAS.OTAN ERXONTE TA MAGIATIKA GINETE POLEMOS,APO LOYKOYMIA.PROSOXI………..

  4. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΧΑΑΧ!!!! ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ !!!

    ΦΙΛΕ 6:49 ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ … Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΝΟΥΣ , ΦΑΓΓΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΥΑΤΙΚΑ , ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ, ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΩΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ,
    Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ 50 ΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΤΗ ΣΠΗΛΙΑ, ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ !!!( ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗ)
    ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 16000 ΧΡΟΝΙΑ ….
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΕΣ !! ΜΕ ΚΕΦΙ !!!

  5. Ειχα παει πριν απο κανα μηνα και εκανα ρειβ παρτυ(!!!) εκει μεσα.
    Αθηναιοι μαλλον.
    Το τι αφησαν πισω δεν λεγεται..Θα τους εκανα παρατηρηση αλλα ηταν παμπολλοι και θα γινοταν τσαμπουκας γιατι συνηθως αντιδρω ασχημα με τετοια ατομα και πιανομαστε στα χερια.

  6. αχ!!!! είχα πάει εκεί όταν ήμουν μικρή!!!! πως ακριβώς πας εκεί??? έτσι όπως πας από περαχωρα προς σχοινο μόλις περάσεις τα στραβα στρίβεις δεξιά???? στον 1ο ή στον 2ο δρομο????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog