Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τσίπρας: Θα καταγγείλω, θα ακυρώσω. Παπαδημούλης: Ποτέ δεν τα είπαμε αυτά.

- Advertisement -

Εντάξει λοιπόν … Ας πούμε ότι δεχόμαστε πως αυτός ο “ανώμαλος” τύπος ο Αμυράς ήταν “της προσκολλήσεως” στον ΣΥΡΙΖΑ…

Θέλετε να δεχτούμε και ότι ο Χανιάς πήρε δώρο δύο κούτες γκοφρέτες και αλλαξοπίστησε ; Θέλετε να πούμε και ότι ο Γλέζος γέρασε και που και που λέει και καμιά “διπλοπενιά” γιατί του φεύγουν ; Θέλετε να πούμε και ότι ο Λαφαζάνης είναι “ψιλοπαρμένος” και λέει μερικούς μαξιμαλισμούς ;

ΟΚ ! Ας τα πούμε όλα αυτά.

Τον Τσίπρα με τον Παπαδημούλη τους δέχεστε ως νορμάλ εκπροσώπους του αθροίσματος των συνιστωσών ή θα τους βγάλετε χάρβαλα και αυτούς ;

Για δείτε και ακούστε λοιπόν


Ο Τσίπρας στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στις 3/5/2012 ανακοίνωνε πως από Δευτέρα θα πρέπει να αποχαιρετίσουμε τις δανειακές συμβάσεις γιατί θα τις καταγγείλει και θα τις ακυρώσει.

Στις 11 Ιουνίου όμως στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Παπαδημούλης φαίνεται να άλλαξε άποψη.

Απολαύστε άφθονο γέλιο αλλά εδώ πλέον υπάρχει και μεγάλη ανησυχία σε όλους μας για την επόμενη μέρα :

Νομίζω ότι αρχίζει να μην έχει καθόλου πλάκα αυτό το συνονθύλευμα που το λένε ΣΥΡΙΖΑ …

Φλογίδας

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Παπαδημούλης λέει επι λέξη "ποτέ δεν είπαμε ότι θα καταργηθούν τα πάντα" που τη βλέπεις τη διγλωσία και προχωράς σε χαρακτηρισμούς?
    Σε ενοχλεί μήπως ότι από Δευτέρα δε θα πληρώνουν χαράτσια όσοι δεν έχουν χρήματα να τα αντέξουν ή μήπως σε ενοχλεί η ιδέα του περιουσιολογίου?

  2. Έλα μωρέ, τα ξέρουμε αυτά.Μόνο οι φανατικοί δεν έχουν προσέξει τα ήξεις-αφίξεις του Αλέξη τον τελευταίο μήνα.
    Φλογίδα,εσύ που τα ψάχνεις τα Συριζικά αληθεύει ότι ο Στρατούλης χθες ή προχθές είπε σε ραδιοφωνο ότι αν δεν κανουμε κυβερνηση με ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ θα επιδιώξουμε νέα εκλογική αναμέτρηση? Ισχύει αυτή η φήμη ή είναι μαιμουδιά?

  3. ΦΛΟΓΙΔΑ τραβας μεγαλο ζορι και σε βλεπω να τραβας μεγαλυτερο μετα τις 17-6 γιατι το ποταμι οχι δεν γυριζει πισω αλλα φουσκωσε εσπασε και πηρε αλλο δρομο γιαυτο γραψε οτι θελεις απαρατηρητος περνας σε παω ομως γιατι κρατας μια σταση κατα καποιο τροπο ας πουμε.

  4. ΤΟ ΠΛΑΚΑΤ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΦΛΟΓΙΔΑ ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

  5. Όντως φλογίδα ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι.
    Αλλά η είδηση της ημέρας είναι η ψυχολογία του αγαπημένου σου Αντωνάκη στην διακαναλική συνέντευξη.
    Έχει στα χέρια του τα χαμπέρια των δημοσκοπήσεων ,βλέπει τον λαό να ορθώνει το ανάστημά του στον φόβο και τους εκβιασμούς σας και τον έχουν ζώσει τα φίδια.
    Σε τούτη την εκλογική αναμέτρηση είστε οι πρωταθλητές της λάσπης.
    Ο κος Μιχελάκης με τα πρωτοπαλίκαρα της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ ,τους επικοινωνιολόγους σας ,τα σύμμαχα ΜΜΕ και τους κύκλους των συμφερόντων που εξυπηρετούν ,πολέμησαν λυσσαλέα τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Εσύ προσωπικά φλογίδα, κάθε μέρα έκανες και μία επίθεση μέσω των post που έβαζες στο lb.
    Ούτε μια κουβέντα για το πρόγραμμά σας.(μνημόνιο 2)
    Βέβαια το μνημόνιο το ξέρουμε καλά,το βιώνουμε στο πετσί μας.
    Πόσο ακόμη θεωρούσαμε ότι θα μας κοροιδευατε?
    Κρίμα φλογίδα,έχασες χρόνο και φαιά ουσία να ψάχνεις στο διαδίκτυο ιδέες κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ.
    Την Κυριακή θα μιλήσει ο λαός με την ψήφο του και θα πάρεις συνολικά όλες τις απαντήσεις που σας πρέπουν και σας αξίζουν.
    Το επόμενο βήμα ,αυτό που περιμένει όλος ο λαός είναι η τιμωρία όλων αυτών που οδήγησαν την χώρα στην εξαθλίωση.

    ΑΛΕΞΙ-ΚΕΡΑΥΝΟ

  6. Αλήθεια α ρωτήσω κάτι;;;; Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα.. Και κάνει κυβέρνηση… Έχει αξία η πρωτιά στις εκλογες;;;
    Με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις το ποσοστό που θα λάβει θα ειναι γύρω στο 25-30 %.
    Οπως και το δεύτερο. Η διαφορα θα ειναι μικρή. Και ξαναλέω με βάση τις δημοσκοπήσεις και οχι με τα θέλω και τα πιστεύω του καθενός μας.
    Έχει αξία η πρωτιά με βάση το άθροισμα των ποσοστών;;;
    Με βάση της λογικής του ΣΥΡΙΖΑ το άθροισμα δεν θα ειναι άνω του 50%.
    Οπότε δεν θα έχει η κυβέρνηση Την αποδοχή απο το σύνολο του λαού.
    Ρε πως αλλαζουν τα πραγματα!!!!!!!

  7. αργοσβηνει η φλογιδα σου φιλαρακο, οπως και η ελπιδα του -θελω να γινω πρωθυπουργος με καθε κοστος- αρχηγου σας. τι γελιο εριξα χθες οταν το ρωτησε μια δημοσιογραφος, αν θα ειναι σιγουρα αυτος πρωθ. σε μια κυβερνηση συνεργασιας. σαν να του πηραν το γλυφιτζουρι!!! χαχαχαχαχαχα. ασε ρε φιλε, δεν θελουμε αλλο σωσιμο.

  8. Με το που βγει το exit poll θα ακούσουμε τις σειρήνες και θα δούμε το μανιτάρι της έκρηξης.

    Η Δευτέρα θα μοιάζει με σκηνή από το mad max. Θα εξαφανιστουν ολα. Δεν θα έχουμε πετρέλαιο, δεν θα έχουμε φάρμακα, αντιηλιακο, λαδόξυδο για τη σαλάτα, κορδονια για τα παπούτσια, οδοντογλυφίδες για το κλαμπ σαντουιτς, αροξόλ και τις κατσαρίδες, μέριτο (αυτο με τη λαβή) για το σιδέρωμα, βερνίκι για τα νύχια, λάμες για τη σπάτουλα, σπάτουλα για τον στόκο, στόκο για τους τοίχους, τοίχους για τα σπίτια, ζελέ για τα μαλιά, παριζάκι υφαντής, τυροκαφτερή, σαλέπι, γυαλόχαρτο, πιρτσίνια, δεκαράκι γαλλικό, εφτά μπαστούνι, μορταδέλα και κοπριά για τις γλάστρες.

  9. ΡΕ ΦΛΟΓΙΔΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ …..ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΑΝΕ …. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ …..ΤΩΡΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ….ΥΠΟΤΑΓΗ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ …..ΕΔΩ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΝΔ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΕΣ 'ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ' ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ , ΠΟΛΥΓΛΩΣΟΣ , ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ …. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΙΚΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ….ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΛΑΟ , ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ , ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ , ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ …..

  10. όχι τόσο αμέσως…… να το ευχαριστηθουν μερικοι… ή μαλλον να το ευχαριστηθειτε CM.
    Σιγα σιγα…. σταγονα σταγονα.
    όπως σιγα σιγα εχει αλλάξει ο Αλέξης πίσω απο τις λεξεις.
    Κρυβεται πισω απο το θυσαυρο της ελληνικης γλωσσας ο ενας με τον αλλον.
    Αυτος καλα κανει. το κακο ειναι οτι δεν σε νοιαζει εαν αυτος που θα ψηφισεις ειναι χειροτερος απο τον αλλον αρκει να μην ειναι ο αλλος.
    τετοια νοητικη καταντια!!!!

  11. Οι αριστεροί θα γίνουν ήρωες!!!χαχαχαχαχα
    Μαζί με την κατάθεση στεφάνου στο ηρώωο να σου φέρω και ενα γιαουρτακι velutela!!!xaxaxaxaxaxaxaxaxa
    με έκανες και γελασα. Να σαι καλα.
    ΑΑΑ δε στο ειπα….δεν θα κανετε απολυτως τιποτα απο οσα λετε….ακομη δεν το πηρεσ χαμπαρι???χαχαχαχαχα
    Μην νομιζεις οτι θα μας σωσει ο σαμαράς… καμια ελπίδα.
    απλά στο λέω για να μην νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνω ποιος με κοροριδευει ο καθένας τους.
    εΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΜΠΈΛΕς. ΟΚ??
    Κορόιδα!!! εδω ειμαστε και θα τα λεμε Velutela.. εαν μετανιώσεις να ζητήσεις και καμια συγνωμη ….μην χαθεις!!!

  12. …αγαπητε ανωνυμε 12:05… ποιος ειπε για αυτους και τους αλλους???… τετοια πρεμουρα την εχεις μονο εσυ… εμενα με νοιαζει ΜΟΝΟ και ξαναλεω ΜΟΝΟ η προοδος και η ευημερια… η δικια μου, η δικια σου, και ολων μας… οσο για την νοητικη καταντια που λες, τι να σου πω… δεν θεωρω τον εαυτο μου πανεξυπνο, αλλα κατι σκαμπαζω, εναν μεσο ορο βρε αδερφε, οπως το μεγαλυτερο ποσοστο των ελληνων… αλλα εκει ειναι που χαλαει η δικια σας συνταγη ε? ετσι για να χρησιμοποιησω λιγο και δικους σου ορους… οτι τα προβατα ξυπνανε σιγα σιγα και θα φανε τον λυκο (και τα κεκτημενα του!!)… τι να σου πω ανωνυμε… μπορει να κανω και λαθος, αλλα εχω δικαιωμα και στην σκεψη και στην προσπαθεια για κατι καλυτερο…

    φιλικα παντα, να σαι καλα.

  13. Άλλα λες τώρα και άλλα προβάλεις τοσο καιρο με τις αναρτησεις σου. Πολυ μαλθακο σε βρισκω. Ισως καταλαβες οτι σε δουλευουν και οι δικοι σου. Γιατι εγω γνωριζω κα ιπαω συνειδητοποιημενος οτι με δουλεουν. Το κακο ειναι με εσας οτι θα βρειτε την υγεια σε ενα συστημα που υπαρχουν μονο σαπια σκουλικια.

  14. …οι αναρτησεις προβαλουν τις αποψεις μου… δειξε μου ΜΙΑ αναρτηση που λεω κατι διαφορετικο απο οτι στο σχολιο μου, και θα σηκωσω το χερι διορθωμενος… οσο για το δικοι μου και δικοι σου, σου απαντησα ηδη… ουτε σε κανενα κομμα ειμαι μελος ουτε τα παιρνω απο κανενα πολιτικο γραφειο… οκ?… και πηγαινοντας στην καλπη, ΟΧΙ, δεν παω πιστευοντας οτι με δουλευουν, παω ελπιζωντας… αμα πηγαινα να ριξω ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ναι τοτε θα πηγαινα δουλευομενος… τωρα, γιατι εσυ το παινευεσαι, δεν το κατανοω, εγω δεν θα πηγαινα, ουτε θα το διαφημιζα…εγω ελπιζω φιλε ανωνυμε, ελπιζω και παλευω, με παραπανω τροπους απο το να δημοσιευω αρθρα… και μην μπερδευεις την ηρεμια, με μαλθακοτητα… απλα εχω δει και πιο "σκληρα" σχολια απο το δικο σου… τουλαχιστον εσυ εχεις την διαθεση να κουβεντιασεις, ακομα και αν διαφωνεις, αλλοι ομως ειναι φωνακλαδες, προσβλητικοι, και καθετοι… μονο με ηρεμια μπορω λοιπον να κανω αυτο που κανω… και κατι τελευταιο… αν οντως η ελπιδα μου αποδειχτει ματαιη, πιστεψε με, πρωτος παλι θα βγω και θα κραξω…

    φιλικα παντα, καλο απογευμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog