Δύο εταιρείες δημοσκοπήσεων ολοκλήρωσαν πριν από λίγη ώρα τις πρώτες κυλιόμενες που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία…

εικοσιτετράωρα. Ο λόγος για τις έρευνες της MRB και της Rass, τις οποίες παρέλαβε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς. Στο μεταξύ, χθες, παρέλαβε δημοσκόπηση και ο πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, την οποία διενήργησε η εταιρεία Pulse. Από το πρωί, τώρα, ξεκίνησαν να «μετρούν» τις τάσεις του εκλογικού σώματος, η Alco του Κώστα Παναγόπουλου και η Marc του Θωμά Γεράκη.

Με βάσει τα όσα αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στο parapolitika.gr, τα δύο πρώτα κόμματα, είναι πολύ πιθανόν να ξεπεράσουν αθροιστικά το 60%. Από κει και πέρα το ΠΑΣΟΚ, δείχνει να σταθεροποιείται πάνω από το 10%, ενώ ο μεγάλος ενισχυμένος στις σφυγμομετρήσεις αυτής της βδομάδας, είναι η «Χρυσή Αυγή», που έχει κερδίσει πάνω από 2%, σε σχέση με το προηγούμενο πενθήμερο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε μέρες πριν από τις εκλογές, παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα (περίπου στο 15%) το ποσοστό των αναποφάσιστων, το οποίο όμως κατανέμεται αναλογικά, σε Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και μικρότερα κόμματα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Πληροφορίες αναφέρουν στο parapolitika.gr, ότι πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Metron Analysis.

ΑΞΙΖΕΙ: Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων, η “Χρυσή Αυγή”, μπορεί να αναδειχθεί το τέταρτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής.