Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Tι Δείχνουν Οι Δημοσκοπήσεις Που Παραδόθηκαν Στον Σαμαρά..Τέταρτο Κόμμα Η “Χρυσή Αυγή”

- Advertisement -

Δύο εταιρείες δημοσκοπήσεων ολοκλήρωσαν πριν από λίγη ώρα τις πρώτες κυλιόμενες που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία…

εικοσιτετράωρα. Ο λόγος για τις έρευνες της MRB και της Rass, τις οποίες παρέλαβε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς. Στο μεταξύ, χθες, παρέλαβε δημοσκόπηση και ο πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, την οποία διενήργησε η εταιρεία Pulse. Από το πρωί, τώρα, ξεκίνησαν να «μετρούν» τις τάσεις του εκλογικού σώματος, η Alco του Κώστα Παναγόπουλου και η Marc του Θωμά Γεράκη.

Με βάσει τα όσα αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στο parapolitika.gr, τα δύο πρώτα κόμματα, είναι πολύ πιθανόν να ξεπεράσουν αθροιστικά το 60%. Από κει και πέρα το ΠΑΣΟΚ, δείχνει να σταθεροποιείται πάνω από το 10%, ενώ ο μεγάλος ενισχυμένος στις σφυγμομετρήσεις αυτής της βδομάδας, είναι η «Χρυσή Αυγή», που έχει κερδίσει πάνω από 2%, σε σχέση με το προηγούμενο πενθήμερο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πέντε μέρες πριν από τις εκλογές, παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα (περίπου στο 15%) το ποσοστό των αναποφάσιστων, το οποίο όμως κατανέμεται αναλογικά, σε Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και μικρότερα κόμματα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Πληροφορίες αναφέρουν στο parapolitika.gr, ότι πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Metron Analysis.

ΑΞΙΖΕΙ: Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων, η “Χρυσή Αυγή”, μπορεί να αναδειχθεί το τέταρτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε δεν κοβετε τις πα@@@@@ες ,τους ξερουμε τους δημοσκοπους και τον ρολλο τους.
    Τα φασιστικα μορφωματα , την Βουλη πλεον θα την βλεπουν απ εξω και μαλιστα απο το Μοναστηρακι ,χαλαρωστε και ηρεμιστε ,η Ελλαδα την Κυριακη θα γραψει ιστορια.

  2. όσο εσύ επικαλείς ότι η ελλάδα θα γράψει Ιστορία…και προσβάλεις ένα τμήμα του λαού που επιλέγει την Χρυσή Αυγή, τόσο θα τους επικροτώ και θα γουστάρω τα σκαμπίλια που θα πέσουν μέσα στην βουλή απο κάτι απελευθερωμένους με σκουλαρίκια και κοτσίδες που δεν σέβονται και δεν αναγνωρίζουν τίποτα.

  3. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΥΝΕΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ

  4. Αφού έχει απαγορευτεί πια η δημοσίευση δημοσκοπήσεων, παπαγαλίζουν για δήθεν "εξακριβωμένες πηγές".
    Αχ! αυτα τα μυστικά που όλοι τα ξέρουν!

  5. Τα σκαμπίλια της Χρυσής Αυγής, θα επιστρέψουν αλλά όχι σαν σκαμπίλια και ο νοών νοείτω. Όσο η βία της Ακροδεξιάς με την ανοχή των μπάτσων μεγαλώνει, τόσο η απάντηση του κόσμου της Αντίστασης θα οργανώνεται, για να γίνει σοκ και δέος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι απέναντι στην αντικοινωνική βία των συμμοριών της νεοναζιστικής βίας, θα πρέπει η αντιστοίχηση της λαϊκής αυτοάμυνας να είναι τέτοια ώστε να κάνουν χρόνια να ξαναβγούν από τις τρύπες τους. Αυτοί κάνουν την δουλειά τους, δηλαδή αυτό που τους ανέθεσαν τα διεθνή και ντόπια αφεντικά τους, να στρέψουν μερίδα του λαού, εναντίον κοινωνικών στόχων και όχι πολιτικών,και μάλιστα των πολιτικών που έθρεψαν το φάσμα της πείνας στην Ελλάδας, αλλά και κατά της Αριστεράς που δεν κυβέρνησε αλλά απείλησε την διεθνή τάξη των πραγμάτων. Το θέμα είναι να κάνουμε κι εμείς σωστά την δουλειά μας, αφήνοντας κατά μέρος τις λογικές του παρελθόντος που αντιμετώπιζαν τον εκφασισμό της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας με πολιτικό πολιτισμό. Αφήστε τους στο παραλλήρημα της Ρατσιστικής και Αντικοινωνικής βίας, όσο την εξασκούν τόσο εκτίθενται χάνοντας οποιαδήποτε λογικοφάνεια των επιχειρημάτων τους αλλά και ακόμα περισσότερο γίνονται ευάλωτοι, στην αντεπίθεση που όταν και όποτε εμείς κρίνουμε ότι θα πρέπει να ξεκινήσει. Τώρα τους γνωρίζουμε γιατί έως τώρα δεν τους ξέραμε γιατί κρύβονταν. Είμαστε εδώ και περιμένουμε να τελειώσουν το σόου τους, μετά όμως να μην ψάχνουν δικαιολογίες, ότι δεν ήξερα, δεν γνώριζα, δεν ήμουν εγώ.
    Ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες των Εξεγερμένων της 12 του Φλεβάρη. Μετά τις εκλογές τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

  6. Αν γουστάρεις μπουνίδια στην βουλή να 'χεις τα μπαλάκια να πας ο ίδιος αντί να βάζεις άλλους και μάλιστα νταβαντζήδες και ανθρώπους της νύχτας.

  7. Τα παπαγαλάκια της Συγγρού ενώ γνωρίζουν ότι προηγούνται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, διαδίδουν δήθεν ότι προηγείται με διαφορά ο Σύριζα, μπας και συσπειρώσουν κανένα δεξιό μη φύγει και πάει στον Καμμένο. Παλιά μου τέχνη κόσκινο!!!
    Ας μην τσιμπάμε και ας ψηφίσουμε με την καρδιά μας.

  8. ΕΡΩΤΗΞΙΣ ….ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ …..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΑ ΖΩΟΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΟΔΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ….ΦΙΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΥΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ , ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ , ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ …ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΦΥΡΕΡ ….

  9. ενω εσυ velutela, εχεις επιπεδο οταν οι συνυποστηρικτες σου με κουκουλες και κρνη κατεβαζαν τα ξυλινα δοκαρια στα κεφαλια των αντιφρονουντων ή στα σωματα ασφαλειας;;;; Να χαρω εγω επιπεδο!!!!!!

  10. Οι αντιφρονούντες και τα σώματα ασφαλείας, ήταν ένα μέτωπο και απέναντί τους ήταν ποιοί. Μάλλον στο BLOG, γράφουν σχόλια ή ασφαλίτες ή αυτοί που μονίμως υπερασπίζονται το κράτος και τις δυνάμεις καταστολής και δεν είναι άλλοι από τους Ακροδεξιούς, όταν ο λαός είναι στους δρόμους. Ξεχνάνε να πουν για τους κουκουλοφόρους της χρυσής αυγής, που πέταγαν τις μολότοφ στην μία διμοιρία των μπάτσων και λιντσάρανε τον ζητά παίρνοντας την μηχανή και κάνοντας βόλτα, στα πρόσφατα επεισόδια της Πάτρας.

  11. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ . ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ! ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΞΙΔΙ ! ΕΛΛΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog