Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κώστας Κόλλιας: «Με το άνοιγμα του Στρατοπέδου η Κόρινθος παίρνει οικονομική ανάσα»

- Advertisement -

Δελτίο Τύπου: Στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στο Στρατόπεδο της Κορίνθου παραβρέθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας. Μετά το πέρας της τελετής ο κ. Κόλλιας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:…

«Όπως είχα διαβεβαιώσει τους συμπολίτες μου, η επαναλειτουργία του Στρατοπέδου Κορίνθου είναι γεγονός. Η σημερινή ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων σφραγίζει την υλοποίηση μίας δέσμευσης, την οποία είχα αναλάβει προσωπικά, έπειτα από συνεννόηση με τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον οποίο και ευχαριστώ. Ήταν ένας αγώνας που έδωσα με όλες μου τις δυνάμεις, με την πεποίθηση ότι τυχόν κλείσιμο του Στρατοπέδου θα σήμαινε υπό τις παρούσες συνθήκες βέβαιο μαρασμό για την Κόρινθο. Χαίρομαι ιδιαίτερα, τόσο ως δημότης αυτής της πόλης, όσο και ως πρώην Βουλευτής, για την αίσια έκβαση αυτού του αγώνα.

Θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου που πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθειά μου και δεν πείστηκαν από όσους κακόβουλους μιλούσαν για προεκλογικές υποσχέσεις. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας κύριο Νανόπουλο και τον πρώην Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Λάσκα, γιατί η δική τους πολύτιμη συνδρομή ήταν κλειδί στο να ακουστούν τα επιχειρήματά μας και να ικανοποιηθεί αυτό το ζωτικής σημασίας αίτημα.

Το άνοιγμα του Στρατοπέδου Κορίνθου είναι ανάσα ζωής για την πόλη μας. Θα δώσει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες να επιβιώσουν και να περάσουν από τη στενωπό της ύφεσης, ώστε όταν η κρίση θα είναι πλέον παρελθόν, να είναι παρόντες και να συνεχίσουν να προσφέρουν στον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της Κορίνθου.

Σήμερα έγινε μόνον η αρχή. Θα ακολουθήσουν οι επόμενες σειρές, οι οποίες θα αυξήσουν τον συνολικό αριθμό των νεοσυλλέκτων στις περίπου 2.000. Πλέον η Κόρινθος μπορεί να ελπίζει σε πραγματική ανάταξη και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Τώρα έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε αυτήν την κατάκτηση και να την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για το συμφέρον του τόπου μας και των Κορινθίων.».

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Kαι εγω σαν φορολογουμενος πολιτης θα πρεπει να πληρωνω
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ
    χρηματα για συντηρηση κτιριακων εγκαταστασεων
    χρηματα για καυσιμα για τα οχηματα,θερμανση κτλ
    ρευμα για τις αναγκες σε φωτισμο,μαγειρεμα,ψυξη κτλ
    νερο για ολες τις χρησεις απο πλησιματα,κηπους,και οτι αλλο
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ
    ενοικια για τα κτηρια που πληρωνουν αλλες δημοσιες υπηρεσιες αστυνομια,πυροσβεστικη,δασαρχειο και πολλες αλλες τα οποια ενοικια αν γινοταν η μεταφορα εκει των υπηρεσιων θα ηταν κερδος.
    ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ.
    4-5 καφετεριες
    2-3 σουβλατσιδικα
    και καμοια 10αρια μεγαλοιδιοκτητες ακινητων.
    ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΟΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ .
    ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ 100 ΠΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ???????
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ????
    ΚΑΛΩ ΤΟ LOUTRAKIBLOG ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
    1.ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΟΙ (δεν θα ειναι πανω απο 500 μην ακουτε αερολογιες)
    2.ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
    Αυτα θα επρεπε να κανετε κ Κολλια ,αυτα που κανετε ειναι πολιτικες περασμενων δεκαετιων,τελικα για ποιους απο τους παραπανω που προανεφερα κοπτεστε τοσο πολυ .
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ.
    Μα σοβαρα τωρα πιστευετε οτι τα οικονομικα απο 500 φανταρακια ειναι τοσα για να δουλεψει ΟΛΗ Η πολη ?? θα δουλεψει η ενδυση και η υποδηση ???? θα δουλεψουν τα καταστηματα δωρων??οπτικων??ζαχαροπλαστεια??ανθοπωλεια?? μπακαλικα ??μαναβικα ??? ψαραδικα ?? οι γιατροι μηπως ???ποιοι κ Κολλια .διαβαστε προσεκτικαβαλτε τα εξοδα και τα εσοδα σε μια ζυγαρια και απαντηστε.
    Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog