Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πλαστική χωρίς νυστέρι: Τα Lunch break treatments

- Advertisement -

Θέλετε να σβήσετε τα σημάδια του χρόνου ή να σταματήσετε τη χαλάρωση; Σας έχουμε μια πρακτική λίστα με τις δραστικές λύσεις της επιστήμης!

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς να ακούμε νυστέρι και να αλλάζουμε δρόμο, όμως η πλαστική χειρουργική έχει εξελιχθεί αρκετά στις μέρες μας…
ώστε να μπορούμε με καινούργιες και δραστικές μεθόδους αισθητικής, να αποφύγουμε το κρεβάτι του χειρουργείου.
Με τη βοήθεια ενός ειδικού σε θέματα ομορφιάς, του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη (www.agaitanis.gr), θα δούμε πώς μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε ότι μας ενοχλεί σε πρόσωπο και σώμα, να υποδεχθούμε το καλοκαίρι ανανεωμένες και μάλιστα όλα αυτά να τα πετύχουμε σ’ ένα διάλλειμα από την εργασία μας!

• Αν θέλουμε να βελτιώσουμε την υφή του δέρματος μας, να μειώσουμε τις ρυτίδες και να εξαλείψουμε τις καφέ κηλίδες, που έχουν δημιουργηθεί στο πρόσωπό μας, μια πρωτοποριακή εφαρμογή της θεραπείας λέιζερ Harmony Laser Pixel, προσφέρει ολική ανανέωση στο πρόσωπο. H δράση του pixel βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος. Το laser «χαρτογραφεί» την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν την ένδειξη προβλήματος, όπως π.χ. ουλές, χαλάρωση, ή λεπτές γραμμές.

• Αν έχουμε ανάγκη από άμεση τόνωση και σύσφιξη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, τότε οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν την πιο κατάλληλη θεραπεία. Η μέθοδος Accent χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου. Η θεραπεία αυτή μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, ενώ παράλληλα συντελεί και στην απώλεια πόντων. Σε περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος (μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα) η θεραπεία Accent μπορεί να εφαρμοστεί με σημαντικά αποτελέσματα.

• Αν μας ενοχλούν κάποια παραπανίσια παχάκια – «ψωμάκια» υπάρχει λύση ανώδυνη και χωρίς νυστέρι. Πρόκειται για τη μέθοδο Endermologie κατά την οποία με τη βοήθεια ειδικών κυλίνδρων πραγματοποιείται λεμφικό μασάζ στις περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα, σμιλεύοντας το σώμα. Μπορεί να συνδυαστεί επίσης, για καλύτερο αποτέλεσμα, με μια σειρά από ενέσεις μεσοθεραπείας, είτε με μερικές συνεδρίες ραδιοσυχνοτήτων (Accent).

• Αν χρειαζόμαστε άμεση ενυδάτωση στο πρόσωπο και το σώμα την πιο δραστική λύση αποτελεί η εφαρμογή της μεσοθεραπείας, καθώς και το υαλουρονικό οξύ. Η μεσοθεραπεία αποτελούμενη από πολυβιταμινούχα σκευάσματα, τονώνει το δέρμα του προσώπου, ενώ βοηθά στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας στο σώμα. Πραγματοποιείται με μικρά τσιμπηματάκια και διαρκεί μερικά λεπτά. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως ενισχύοντας την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου, κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο ζουμερά, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις ρυτίδες γήρανσης «γεμίζοντάς τες».

• Αν επιθυμούμε να σβήσουμε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), το μεσόφρυο, ή το μέτωπο, τότε η χρήση της βοτουλινικής τοξίνης (botox) δίνει τη λύση. Με τη βοήθεια μιας λεπτής βελόνας, ο γιατρός εγχύει το δημοφιλές ενέσιμο προϊόν στα σημεία που χρειάζεται και ακινητοποιεί τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Ένας μικρός ερεθισμός υποχωρεί 30 λεπτά μετά την εφαρμογή, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
www.jenny.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog