Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

1.120.097 – Δεν είναι αριθμός, είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ

- Advertisement -

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, σύμφωνα με τα οποία η ανεργία σημείωσε το πρώτο τρίμηνο του 2012 νέο «άλμα» στο 22,6%, από 20,7% που ήταν το προηγούμενο τρίμηνο και 15,9% που ήταν το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011…

Αυτό σημαίνει ότι οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει στη χώρα μας τους 1.120.000.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ., ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 9,2% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 57,3% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2011 και ανήλθε σε 1.120.097.

Η απασχόληση μειώθηκε κατά 2,4% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 10,7% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2011, με τον αριθμό των απασχολούμενων να ανέρχεται σε 3.837.950 άτομα.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οχι φίλε δεν είναι απλά ΑΝΘΡΩΠΟΙ. είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι και ελευθεροι επαγγλεματίες, για ξερουμε τι λέμε. Δεν είναι ούτε ενας δημόσιος υπάλληλος διότι προφανώς σε αυτή την χώρα το δημόσιο δουλευε αψογα με το προσωπικό που χρειαζόταν και χωρίς να περισευει κανείς. Ενώ στο ιδιωτικό τομέα προφανώς περισευε προσωπικό, οι υπάλληλοι τα επαιρναν, δεν εξυπερετουσαν τον πολίτη, επιναν ουζα την ωρα της εργασίας τους και γι αυτό τον λόγο εμειναν μόνο αυτοί ανεργοι.

  2. Προς τον 2:27 , τα χρήματα που έκοψαν από τους δημόσιους υπαλλήλους ήταν η αιμοδοσία της αγοράς , τα χρήματα αυτά κυκλοφορούσαν στην αγορά και επιβίωναν οι επιχειρήσεις έβγαζαν τα έξοδα τους το κέρδος τους και πλήρωναν το προσωπικό τους .

    Τα χρήματα που κόπηκαν από τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων βγαίνουν από την Ελλάδα και αποπληρώνουν επιτόκια , οι επιχειρήσεις κλείνουν και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα απολύονται .

    Τα χρήματα αν δεν κάνω λάθος που κόπηκαν από τους μισθούς των δ.υ. και κατ΄επέκταση από την αγορά ήταν 3 δις .

    Αν δεν είσαι υπερασπιστής του διαίρει και βασίλευε , ίσως καταλάβεις τι λέω , αν πάλι δεν καταλαβαίνεις ρώτα έναν ελεύθερος επαγγελματία να δεις αν έχω δίκιο …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog