Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το μήνυμα Σόιμπλε για το εκλογικό αποτέλεσμα – Μας θύμησε τις δεσμεύσεις

- Advertisement -

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστήριξε απόψε ότι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα θεωρείται από τη γερμανική κυβέρνηση απόφαση για να συνεχιστούν “οι βαθιές μεταρρυθμίσεις” στη χώρα…
Ο Σόιμπλε τόνισε ότι ο δρόμος της Ελλάδας δεν θα είναι ούτε σύντομος ούτε εύκολος, όμως είναι απαραίτητο να ακολουθηθεί αυτή η πορεία καθώς θα δώσει στον ελληνικό λαό προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον.

Βέβαια πριν ακόμα κοπάσει ο θόρυβος των εκλογών η παρέμβαση του κ. Σόιμπλε προκαλεί οργή γιατί βάζει λάδι στη φωτιά, προκαλώντας με τις δηλώσεις του σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο για το σχηματισμό κυβέρνησης στη χώρα.

“Εάν τα πρώτα αποτελέσματα επιβεβαιωθούν, η Νέα Δημοκρατία θα έχει τις περισσότερες έδρες στο νέο κοινοβούλιο. Η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί το αποτέλεσμα αυτό ως την απόφαση των Ελλήνων ψηφοφόρων να συνεχιστεί η εφαρμογή των βαθιών οικονομικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γερμανός υπουργός.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog