Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αγανακτισμένος στην Καλιφόρνια

- Advertisement -

Χτες, ήταν ημέρα εκλογών στην Ελλάδα …
και πήγα στο Σαν Ντιέγκο γιατί στο Λος Άντζελες δεν μου επέτρεπαν να ψηφίσω. Είναι δυο ώρες απόσταση αλλά πάτησα λίγο το γκάζι και ήμουν εκεί σε μισή ώρα.

  Το Σαν Ντιέγκο είναι πολύ όμορφο. Εντάξει, η γειτονιά μου στην Αθήνα είναι πολύ πιο όμορφη αλλά εδώ δεν έχει ναζιστές και σκατάδες που ψηφίζουν κλέφτες.

                                                                Hotel del Coronado
 Δίπλα στο Σαν Ντιέγκο. Στο μπαρ του ξενοδοχείου, γνώρισα μια πουτάνα από την Ελλάδα και την κέρασα ένα ποτό. Με κέρασε κι αυτή ένα. Σταματήσαμε εκεί, για να μη χαλάσουμε τα λεφτά μας αναμεταξύ μας και ρίξουμε κι άλλο έξω την ελληνική οικονομία.

                                                          Η παραλία του Del Coronado

  Σαν παραλία ακριβού ελληνικού ξενοδοχείου αλλά χωρίς μαφιόζους, πασόκους και άλλα σιχάματα. Μου αρέσουν οι Αμερικανοί. Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Δεν κάνουν τους ευαίσθητους αριστερούς που νοιάζονται για τους άστεγους κι αυτούς που αυτοκτονούν και μετά πάνε και ψηφίζουν αυτούς που έχουν αίμα στα χέρια τους. Σου λένε, φίλε το σύστημα λέγεται καπιταλισμός. Όποιος δεν αντέχει και πέφτει, να πάει να γαμηθεί. Τίμια πράγματα.

  Αγόρασα μερικά καλλυντικά επειδή -από τη χαρά μου για το αποτέλεσμα των εκλογών- είχα αρχίσει να κάνω ρυτίδες. Τα καλλυντικά εδώ είναι πολύ πιο φτηνά από την Ελλάδα. Όλα είναι πιο φτηνά από την Ελλάδα. Μόνο οι άνθρωποι είναι κάπως πιο ακριβοί. Έχουν μια αξιοπρέπεια.

  Το «Porto’s Bakery» είναι ο αγαπημένος μου φούρνος στο Λος Άντζελες. Τον έχουν Κουβανοί. Αγόρασα γλυκά, για να κεράσω για τη μεγάλη νίκη των κλεφτών και των ναζιστών στις εκλογές στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνεις πόσο τυχερός είσαι που γεννήθηκες Έλληνας. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Ευτυχώς, πεθαίνουν οι Έλληνες.

  Την ώρα των αποτελεσμάτων, το δορυφορικό πρόγραμμα της ΕΡΤ έδειχνε χορούς και τραγούδια, για να γιορτάσει όλος ο πλανήτης που η αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα εξελέγη ξανά από τους Έλληνες. Την ίδια ώρα, ο ΑΝΤ1 έδειχνε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο στο ραγιαδισμό, τη ρουφιανιά και την ξεφτίλα».

πηγή :pitsirikos.net

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog