Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ανακοινώσεις ΠΑΕ Κόρινθος

- Advertisement -

  1. Η ΠΑΕ Κόρινθος ανακοινώνει την απόκτηση του γεννημένου το 1996 αμυντικού χάφ Θανάση Γιαννακούλη από την ομάδα του ΠΑΟ Λουτρακίου…
  1. Η ΠΑΕ Κόρινθος ανακοινώνει την απόκτηση του Τάκη Παππά, που την περασμένη αγωνιστική σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου. Ο πολύπειρος αμυντικός που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Α’ Εθνική με τη φανέλα της Χαλκηδόνας και του Ατρόμητου θα ενισχύσει την ομάδα της Κορίνθου τη νέα σεζόν.
  1. «Η διοίκηση της Κορίνθου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Ηλία Μέλκα και τον καλωσορίζει στην οικογένειά της».
  1. H ΠΑΕ Κόρινθος ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Τσατσόπουλου από τον ΠΑΟ Λουτράκι.
    Ο 16χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται από τη νέα σεζον με τα χρώματα της Κορίνθου.

    Η διοίκηση της Κορίνθου, ευχαριστεί την αντίστοιχη των «οράνιε» και τονίζει ότι η συνεργασία των δύο συλλόγων, θα συνεχιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

  1. Η ΠΑΕ Κόρινθος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Δημαράκη και Θανάση Νικολόπουλο.
    Ο νεαρός τερματοφύλακας συμφώνησε να συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά με την φανέλα της «Μπάρτσα». Με τη φανέλα της ομάδας μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά και ο επιθετικός Θανάσης Νικολόπουλος.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog