Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με λένε Πόπη, σαν την προγιαγιά μου την Πηνελόπη

- Advertisement -

Η προγιαγιά του Αντώνη Σαμαρά, η Πηνελόπη Δέλτα, αυτοκτόνησε την ημέρα που οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα…
Ο Αντώνης Σαμαράς θα αυτοκτονήσει την ημέρα που οι Γερμανοί θα αποχωρήσουν από την Αθήνα. Εκτός αν τον πάρουν μαζί τους.

(Έχετε προσέξει πως, όσο περνάει ο καιρός, ο Αντώνης Σαμαράς μοιάζει όλο και περισσότερο φυσιογνωμικά στον Πάνο Σόμπολο;)

πηγή : pitsirikos.net

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακολουθεί το σχόλιο μου το οποίο συνόδευσε τη δημοσίευση της παρούσας ανάρτησης του blog (από εμένα) στο προφίλ μου (fb).
    "Εμπιστεύομαι καθημερινά και ανελλιπώς το loutrakiblog για την ενημέρωσή μου.Ένα αξιόλογο blog που δημιουργήθηκε και τρέχει με κόπο και μεράκι από τους αξιόλογους-στην πλειονότητά τους-διαχειριστές του.Αναζητώ το χιούμορ στην ακόλουθη σημερινή ανάρτηση.Μάταια….Απλά αισχρή ανάρτηση.Τη δημοσιεύω προς γνώση και συμμόρφωση και παρακαλώ όποιον επιθυμεί να σχολιάσει να το κάνει με ιδιαίτερη προσοχή."
    Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν για να αποφεύγονται τα ατοπήματα.Δικαιούμαστε να παρατηρούμε…Και κάτι ακόμα,φίλε σχολιαστή:1.Σε ό,τι με αφορά απαγορεύω οποιοδήποτε συσχετισμό (μου) με τους ναζί.
    2.Αφού διάβασες την ανάρτησή μου γιατί δε σχολίασες και στο προφίλ μου;Απαντώ σε όλους και όλα.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,loutrakiblog.

  2. Αγαπητή Κ.Οικονόμου (και ξέρεις ότι το εννοώ),έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς με οποιαδήπτε ανάρτηση…θα ήθελες να μου εξηγήσεις τί εννοείς με το "αξιόλογους-στην πλειονότητά τους-διαχειριστές του" ;;;…επίσης,για να μην αναζητάς το χιούμορ σου παραθέτω ξεκάθαρα το σημείο : "Ο Αντώνης Σαμαράς θα αυτοκτονήσει την ημέρα που οι Γερμανοί θα αποχωρήσουν από την Αθήνα. Εκτός αν τον πάρουν μαζί τους."…αισχρή θα χαρακτηριζόταν η ανάρτηση ,αν περιείχε ύβρεις ή αν κατηγορούσε τον κ. Σαμαρά σαν ναζί,πράγμα που και στις δύο περιπτώσεις ΔΕΝ συμβαίνει…το "προς γνώση και συμμόρφωση",δεν θα έλεγα ότι(ή ελπίζω να μην) απευθύνεται στους διαχειριστές (στην πλειονότητα τους αξιόλογους ή μη,όπως ανέφερες)…παίρνω ΟΛΗ την ευθύνη της ανάρτησης πάνω μου,καθώς την αναπαρήγαγα από τον pitsiriko και την υπογράφω με το όνομα μου εξ'αρχής…δεν θεωρώ ότι έκανα κανένα ατόπημα,ούτε χρωστώ εξηγήσεις για αυτό που πιστεύω…δικαίωμα του καθενός να να διαφωνεί και να παραθέτει την άποψη του…
    θα ήθελα,λοιπόν,αντίστοιχα να ακούσω την άποψη σου,για τις αναρτήσεις του κυρίου "φλογίδα",που αναπαράγει άρθρα του κ.Κρανιδιώτη…αυτά δεν προσβάλλουν αντίπαλες παρατάξεις ;;;

  3. a.v. θα σε μαλώσω παιδί μου.
    Δεν σου έχει μιλήσει κανείς για τις κατά παραγγελία αναρτήσεις?
    Την επόμενη φορά πριν δημοσιεύσεις να ρωτήσεις τα κομματικά στελέχη της Συγγρού….και τον φλογίδα.

    ΑΛΕΞΙ-ΚΕΡΑΥΝΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog