Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θα βγάλουμε 11 εκ. Έλληνες στους δρόμους!

- Advertisement -

To πιστεύουν οι Έλληνες διεθνείς ενόψει Γερμανίας! “Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα”, δήλωσαν Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Σαμαράς…

Αναλυτικά όσα είπαν Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Σαμαράς:
Αρχικά τον λόγο πήρε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, όπου ρωτήθηκε για το γεγονός πως παίζει στην Μπουντεσλίγκα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Γερμανία: “Σίγουρα είναι ξεχωριστό ματς για μένα γιατί παίζω στη Γερμανία. Δεν λέει κάτι αυτό. Την αντιμετωπίζω σαν ομάδα όπως τις άλλες και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις ανάγκες του αγώνα”.
Για το αν τους έχει πει ο Σάντος πως θα παίξει η ομάδα: “Θα τους μελετήσουμε πολύ. Δεν θα πω την τακτική, θα την κρίνει ο προπονητής. Ελπίζω απλώς να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι”.
Για το αν είναι πλεονέκτημα που αρκετοί Έλληνες παίζουν στο Γερμανικό πρωτάθλημα: “Ξέρουν πολλοί συμπαίκτες μου τον τρόπο παιχνιδιού των Γερμανών. Θα μας βοηθήσει αυτό να τους αντιμετωπίσουμε. Άλλωστε πολλοί από μας αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στο Γερμανικό πρωτάθλημα”.
Για το ματς με την Γερμανία: “Ο βασικός στόχος μας επιτεύχθηκε. Πλέον δεν έχουμε να χάσουμε κάτι κόντρα στη Γερμανία. Αυτό που θέλαμε το πετύχαμε”.
Για την ποιότητα της Γερμανίας και τον Γκόμεζ προσωπικά: “Εμείς δεν κοιτάμε τη Γερμανία, κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τις ανάγκες του ματς. Ο Γκόμεζ είναι πολύ καλός παίκτης, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Θα δούμε στο γήπεδο τι θα γίνει και πως θα τον αντιμετωπίσουμε”.
Για το αν ήθελε αντίπαλο την Πορτογαλία ή την Γερμανία: “Πορτογαλία ή Γερμανία θα ήταν το ίδιο. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση”.
Για τι σκέφτονται οι Γερμανοί: “Στο μυαλό των Γερμανών δεν μπαίνω αλλά πιστεύω ότι μας φοβούνται. Ίσως και σαν λαός”.
Για το ματς με την Ρωσία που δεν δεχθήκαμε γκολ από το κέντρο της άμυνας: “Έχουμε αδυναμίες εγώ και ο Σωκράτης, κανείς δεν είναι τέλειος. Πάντως το μηδέν το κρατήσαμε. Το ίδιο θέλουμε και με τη Γερμανία”.
Σαμαράς: “Είναι ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο”
Από την πλευρά του ο Γιώργος Σαμαράς αποκάλυψε πως το ματς με την Γερμανία είναι μόνο ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο: “Είναι ένα παιχνίδι. τίποτα άλλο. Θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε. Δεν είναι ευκαιρία σε σχέση με την πολιτική να αποδείξουμε κάτι. Δεν μπορούμε να βάζουμε την πολιτική μέσα στο ποδόσφαιρο. Δεν παραδέχομαι ότι το ποδόσφαιρο εμπλέκεται με την κοινωνική ή την πολιτική ζωή”.
Και πρόσθεσε: “Δεν παίζουμε μόνο για μας. Παίζουμε για 11.000.000 Έλληνες. Θέλουμε να τους βγάλουμε στους δρόμους όπως κάναμε και στο παιχνίδι με τη Ρωσία”.
Για το αν οι παίκτες ήθελαν άλλον αντίπαλο: “Δεν γινόταν να επιλέξουμε αντίπαλο, είμαστε στους 8. Δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε, θέλουμε να το απολαύσουμε. Η ομάδα αυτή δεν συγκρίνεται μ’ αυτή του 2004. Αν περάσουμε θα είναι όνειρο”.
Για την Γερμανία: “Έχουμε δει όλους τους αγώνες του Euro. Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση η Γερμανία. Τους γνωρίζουμε. Επικεντρωνόμαστε σ’ εμάς, αυτό κάναμε και με τη Ρωσία”.

*sportdog

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog