Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εντός 48 ωρών καταφθάνει η τρόικα στην Αθήνα

- Advertisement -

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να καλέσει η νέα κυβέρνηση την Τρόικα στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις…

Οι τρεις επικεφαλής, ο Πόουλ Τόμσεν, ο Ματίας Μορς και ο Κλάους Μαζούχ, αρχικά θα πραγματοποιήσουν μια γενική επισκόπηση των δημοσιονομικών θεμάτων.

Στη συνέχεια θα μεταφέρουν άμεσα τα αποτελέσματα στους προϊσταμένους τους, οι οποίοι θα αποφασίσουν πότε θα αρχίσει η επίσημη αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας, η οποία πιθανόν να οδηγήσει και στην επαναδιαπραγμάτευσή ή την επιμήκυνση του πακέτου διάσωσης, σύμφωνα με τις δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων.

Τέλος, από την αξιολόγηση αυτή, θα εξαρτηθεί η επόμενη δόση ύψους 5 δισ. ευρώ, καθώς και το δεύτερο «πακέτο» της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, ύψους 25 δισ. ευρώ.

Με πληροφορίες από tovima.gr

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι οικονομικοί δολοφόνοι επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος…και οι ταγοί μας τους περιμένουν με ανοιχτά τα πόδια….Αρε σοφέ ελληνικέ λαέ…

  2. αυτο που εμεις ειμαστε ανικανοι να κανουμε…δηλαδη να μαζεψουμε τα οικονομικα μας, μας στελνουν του φωστηρες.
    τι μαλακες που ειμαστε!!!

  3. …ο φοβος που τα media σκορπισαν, κανοντας ενα ποσοστο του λαου μας να ψηφισει σαν τυφλα και υπακουα ζωακια, εκανε την δουλεια του… ριξτε παρακατω μια ματια ποιοι πραγματικα θα κυβερνουν απο εδω και περα, και συγκεκριμενα ο κκ Πολ Τομσεν… με τις υγειες μας…

    http://www.loutrakiblog.gr/2012/05/blog-post_7518.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog