Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Bίντεο αφιερωμένο σε φλογίδα και μπετόβλακα από τον αχρέωτο

- Advertisement -

Ένεκα της ορκομωσίας σήμερα της νέας κυβέρνησης, του 13ου μεταπολιτευτικού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αφιερώνω τον στιβαρό και επαρκώς αταλάντευτο λόγο του, σε ΟΛΟΥΣ τους ψηφοφόρους του, ιδιαίτερα δε στον φλογίδα και στον μπετόβλακα…

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ αχρέωτε σε ευχαριστώ για την αφιέρωση σου. Θα μπορούσα κάλλιστα να σου στείλω εκατοντάδες βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με τον μικρό Aλέξη να καταγγέλλει, να καταργεί το μνημόνιο, να θέλει να πάει με τσαμπουκά στην Ευρώπη, μετά χωρίς τσαμπουκά, να λέει ότι πρέπει η χώρα να μείνει στο ευρώ μετά τα λέει ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ, να καταδικάζει τον εκλογικό νόμο με την κλοπή των 50 εδρών μετά να αλλάζει το καταστατικό του κόμματος για να κλέψει αυτός τις 50 έδρες, τον Λαφαζάνη να Θέλει την χώρα εκτός ευρώ, τον Δραγασάκη να καταγγέλλει πολιτικά το μνημόνιο, την Κωνσταντοπούλου να το καταγγέλλει νομικά και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου. Έχει όμως νόημα; Οι εκλογές τελείωσαν και ο λαός αποφάσισε! Έγινε επιτέλους κυβέρνηση που εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του Ελληνικού λαού. Όσοι σέβονται το δημοκρατικό πολίτευμα πρέπει να σεβαστούν και αυτή την απόφαση του λαού. Ακόμα όμως και αυτοί που δεν σέβονται το πολίτευμα πρέπει να προσεύχονται στον Θεό ή όπου αλλού πιστεύουν να πετύχει αυτή η κυβέρνηση διότι αλλιώς θα κυβερνήσουν να διαχειριστούν συντρίμμια . Η ώρα της κριτικής νομίζω ότι τελείωσε και ήρθε η ώρα για δουλειά και προτάσεις.

  2. Οι εκλογές τελείωσαν Διογένη , τα προβλήματα όχι και σίγουρα η αναξιοπιστία και η αυτοαναίρεση ενός πολιτικού στην άρθρωση του πολιτικού του λόγου σε διάστημα ενός μηνός δεν μπορεί να μη δεχθεί κριτική .

    Δυστυχώς δεν είναι το 50% του λαού που στηρίζει την κυβέρνηση

    Γραμμένοι 9.951.970
    Ενσωμάτωση 100,00 %
    Ψήφισαν 62,47 %
    Ακυρα/Λευκά 0,99 %
    Εκτός Βουλής 5,98 %

    εγγεγραμμένοι 9.951.970 χ ψήφισαν 62,47 % = 6.216.995

    σύνολο που ψήφισαν 6.216.995 χ σύνολο των τριών κομμάτων 45,4 % = 2.822.515

    2.822.515 αυτοί οι ψηφοφόροι ανήκουν στα τρία κόμματα , και όπως βλέπεις δεν είναι το 50 % του λαού

    οι υπόλοιποι από αυτούς που ψήφισαν άλλα κόμματα είναι περισσότεροι, είναι 3.394.480

    και αν αφαιρέσεις τώρα από το σύνολο των εγγεγραμμένων (και η αποχή μέσα) αυτοί που δεν εκπροσωπούνται από τα τρία κόμματα είναι

    9.951.970 – 2.822.515 = 7.129.455 δεν εκπροσωπούνται !!!

    7 εκατομμύρια άνθρωποι δεν εκπροσωπούνται αλλά σε 4 με 6 μήνες θα έχουν τρομερά προβλήματα και δεν θα είναι οι μόνοι …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  3. Mpetovlaka okosmos psifise ipo fovo kathe mera ola ma ola ta kanalia twn vovardizan me to fovo epistrwfis sti draxmi na ksereis oti an twra ginodousan ekloge so SYRIZA tha epairne 45% kai 2 komma tha evgaine i X.A kai s epliroforo oti auto sti ND to gnwrizoun poli kala

  4. Σύμφωνα με το σύνταγμα ,μπετόβλακα μνημονιολάτρη, όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό.
    Σέβομαι το δημοκρατικό πολίτευμα και την απόφαση του λαού ,όμως μην γελιόμαστε…….
    Κουμάντο σε αυτήν τη χώρα δεν κάνει ο "κυρίαρχος λαός". Δεν ξέρω…. (ή μάλλον ξέρω) ακριβώς ποιος ή ποιοι το κάνουν……….αλλά πάντως σίγουρα όχι εμείς.
    Δεν μπορώ να ευχηθώ να πετύχει αυτή η κυβέρνηση όταν γνωρίζω τους σκοπούς της.
    Κοντός ψαλμός αλληλούια ……

    ΑΛΕΞΙ-ΚΕΡΑΥΝΟ

  5. κότα : πτηνό χαμηλού πνευματικού επιπέδου (κοινώς κουτορνίθι) αγνώστου φύλου (κοινώς και που φοράει παντελόνια,τζάμπα τα φοράει),με αγαπημένη συνήθεια (έως εμμονή,λόγω υπαρξιακών) να μπαίνει στο Loutrakiblog και να βρίζει,πάντα ΑΝΩΝΥΜΑ…για να μην ξεχνιόμαστε…ξέρεις εσύ,για ποιόν λόγο γράφω αυτό το κείμενο…ξανακρύψου τώρα πίσω από το πληκτρολόγιο σου…

  6. Συνεχεια αυτο διαβάζω και με τρελαίνει.
    Ειναι στον στίβο 15 αθλητες και τρέχουν και εχεις πει ότι οι πρώτοι 8 θα πάρουν απο ένα αναμνηστικό και οι 3 πρώτοι απο ένα μετάλλιο. Χρυσό Αργυρό χάλκινο.
    Και ξεκινούν και βγαίνουν οι τρεις πρώτοι.
    Και τους το δίνεις το μετάλλιο που αντιστοιχεί στην θέση του καθενός.
    Ειναι λογική να μαζευτούν οι υπόλοιποι 6 και να πουν ο πρώτος δεν ειναι πρώτος γιατι εμείς ειμαστε 6 και πρέπει να του αφαιρεθεί το χρυσό γιατι δεν τον γουστάρουμε και γιατι δεν έχει την πλειοψηφία όπως την έχουμε εμείς.
    Ειναι λογικό ρε παιδια;;; Για να το καταλάβω δηλαδή;;;
    Ο πρώτος ειναι πρώτος και οι υπόλοιποι πρέπει να το αποδεχτούν είτε τους αρέσει είτε οχι.
    Εάν πραγματικά πιστεύει κανεις ότι πρέπει να έχει το 50,01% το πρώτο κόμμα στις εκλογες να αλλάξει ο εκλογικός νόμος. Μην αρχισετε μετα παλι διπολισμος;;;
    Γιατι για να εχεις την απόλυτη πλειοψηφία θα πρέπει να γίνουν δυο κύριοι κομματικοί πόλοι. Διαφορετικά σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι να βγει κάποιος με το ποσοστό που βουλωνει ολα τα στόματα.
    Το αντέχουμε ως κοινωνία ή ως χώρα. Ελπίζω να συμφωνούμε ολοι πως οχι.
    Συνεχεια σε εκλογες. Και έρχεται ο νομοθέτης και λεει…ο σοφός νομοθέτης που θέλει να υπάρχει πολιτική σταθερότητα και βλέποντας τις τάσεις σου λεει παρε αναλογικά μια βοήθεια σε βουλευτές για να υπάρχει πλειοψηφία στην Βουλή να μπορείς να κυβερνήσεις.
    Διαφορετικά παμε σε συνδυασμούς κομμάτων όπως τωρα για να υπάρχουν μερικοί να τους αποκαλούν κωλοτουμπες.
    Τον έλληνα δεν μπορει να τον βρει πουθενά κανένας. Γιαυτο ολα πάνε σκατα.
    Να είχαμε μια κοινή λογική ρε πουστη μου σε θεμελιώδη θέματα.
    Άντε καληνύχτα τωρα…τα λεμε αύριο μεσημέρι.

  7. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ …..ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΚΥΡ ΦΩΤΗ ) …..ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ …ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ….ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ….

  8. Πάνθηρα σε ειχα για πιο μαγκα. Περιπου το 50% απο αυτούς που ψηφισαν. Οχι απο όλο το εκλογικό σώμα!!! που του έβαλαν τα δύσκολα και πηγε για καφέ!!!
    Και αυτοί να δεις αυριο…. στην διαμαρτυρια θα το ριξουν!!!
    Το ποσοστό βγαίνει απο αυτούς που ψήφισαν και όχι απο το σύνολο των εγγεγραμένων!!!

  9. τωρα που εχουμε αντιπολιτευση ΣΥΡΙΖΑ….κοιμόμαστε ήσυχοι!!!
    Οκ….το λαβαμε το σύνθημα. Χειμερια Ναρκη απο τωρα μεχρι να μας ξυπνησουν τα κομματοσκυλα.
    Παμε πρωτα διακοπες…. να παρουμε δυνάμεις και μετα εχουμε πολεμο!!

  10. Το αρχικό κείμενο ανέφερε αυτό ακριβώς :

    "Έγινε επιτέλους κυβέρνηση που εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του Ελληνικού λαού."

    Δεν έλεγε το 50 % αυτών που ψήφισαν , αλλά το 50% του λαού, σε αυτό απάντησα , διευκρίνησα λοιπόν ότι δεν είναι το 50% του λαού που αναφέρεται στη συγκεκριμένη πρόταση .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  11. ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ.ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΛΕΤΕ?ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?παυλος μητσουλης.

  12. Πανθηρακο παραδεξου ότι έκανες λάθος. Είπες ότι 7.000.0000 δεν εκπροσωπούνται. Δεν ειναι έτσι. Στο ξαναλέω….δεν μπορω να βάλω μέσα στο εκλογικό σώμα εκείνους που δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν ή αδιαφόρησαν ή αντέδρασαν με την αποχή τους.
    Θεωρητικά ειναι εκλογικο σώμα αλλα τα ποσοστά βγαίνουν σε σχέση με όσους ειναι υπεύθυνοι, αναγκασμένοι, φοβισμένοι, εξοργισμενοι, κομματοποιημενοι.

  13. Η διαφωνία μας είναι στη λέξη λαός , εγώ θεωρώ λαό και αυτούς που ψήφισαν και αυτούς που δε ψήφισαν για τον α ή β λόγο , η κυβέρνηση νομοθετεί για όλους όχι μόνο για αυτούς που ψήφισαν άρα μια μερίδα ψηφοφόρων 2,8 εκατομμύρια εξέλεξαν μια κυβέρνηση που θα νομοθετεί για 9 εκατομμύρια με δικαίωμα ψήφου .

    Δεν είπα ότι δεν τελείωσαν οι εκλογές ή ότι δεν βγήκε αποτέλεσμα με τον εκλογικό νόμο που υπάρχει , είπα ότι δεν εκπροσωπεί σχεδόν 50 % του λαού, αλλά μόνο αυτών που ψήφισαν , άλλο λαός (η λέξη περιλαμβάνει όλους τους πολίτες της χώρας) και άλλο πόσοι προσήλθαν στην κάλπη δεν είναι το ίδιο .

    Βέβαια το ίδιο θα ίσχυε και σε άλλη κυβέρνηση με διαφορετικό σχήμα .

    Δεν νομίζω ότι κάνω λάθος τα 7.000,000 θα δέχονται νόμους από μια κυβέρνηση που έχει την στήριξη 2,8 εκατομμυρίων .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  14. Και σαφώς όταν είναι πολυκομματική η διαδικασία θα βγει ο πιο δυνατός και θα κάνει κουμάντο αλλά το επαναλαμβάνω πάλι άλλο ο πιο δυνατός και άλλο εκπροσωπεί το 50% του λαού , μπορεί να ακούγεται χορταστικό αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  15. Με πολυκομματικη Βουλή για να συμβεί το 50% πρέπει να συνεργαστούν τουλάχιστον 4 κόμματα. Εάν συμβεί αυτο, οι υπόλοιποι μιλάνε για κωλοτουμπες.
    Εάν θελουμε 50% απο αυτοδύναμη κυβέρνηση σίγουρα δεν θα ειναι πολυκομματικη η Βουλή.
    Εάν θελουμε να εκφράζει η Βουλή το σύνολο του ΛΑΟΥ Πάνθηρα … Να πήγαινε να ψηφίσει. Τωρα δεν δικαιούται δια να ομιλεί.
    Και εάν θέλεις να τους καταταξεις κάπου σώνει και καλα γιατι δεν τους προσθετεις με τον αριθμό των ψηφοφόρων του πρώτου κόμματος, αφού γνώριζαν ότι πρώτη θα ειναι η ΝΔ και δεν μπήκαν στον κόπο να μας τιμήσουν εμάς τους μαλακες;;
    Γιατι να μην υπολογίσουμε το 30% αθροιστικά στο άλλο 29% και να βγάλεις εάν ωραίο αριθμο που δηλώνει και ισχυροποίηση, και πλειοψηφία;;;
    Αλλα εάν παμε να απαντήσουμε σε θεωριτηκα ερωτήματα…θεωρητικές απαντήσεις θα περνουμε που σηκώνουν συνεχεια αμφισβητήσεις.
    Οπότε γίνεται ρεαλιστές αφήστε το δίκιο.
    Η ζωη απο μόνη της …ειναι άδικη.
    Αποδεχτειτε την πραγματικότητα για να ηρεμήσουν τα πραγματα λίγο.

  16. Αχ μωρέ Πάνθηρα, τι κάθεσαι και πονοκεφαλιάζεις. Ο άνθρωπος θέλει σώνει και καλά να σε πείσει ότι το νούμερο 2.822.515 (ψήφοι των ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ) είναι μεγαλύτερο από το 3.394.480 (ψήφοι των άλλων κομμάτων).
    Αυτό λέει και ο εκλογικός νόμος και άρα ότι είναι νόμιμο είναι και αληθινό και δίκαιο και ηθικό.

    Αν πράγματι γουστάρουν την ισονομία και τη συνεργασία (για την οποία τάχα μου κόπτονται) ας κάνουν πάγιο εκλογικό σύστημα την απλή αναλογική, και μη μας ζαλίζουν τον έρωτα με τις παπαρολογίες τους.

    όχι βέβαια ότι και θα λυθούν τα προβλήματα του κοσμάκη με τις εκλογές, αλλά έτσι για να μη γκρινιάζουμε για το τίποτα.

  17. 2:33 SWSTOSSSSSSSSSS Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού[

  18. καλα 1:15 οταν αποφασισεις ποιος ειναι πρωτος και ποιος τελευταιος ελα να μου πεις.
    πραγματικα θα ηθελα να ηταν ο Συριζα μονος του στην κυβερνηση, και να τον αμφισβητω εγω με μικρότερο ποσοστό απο οτι ο ΣΥΡΙΖΑ….. είναι λογικό αυτό??
    το βρίσκεις λογικό εεεεε????
    Ρε ο ΠΡΩΤΟΣ ειναι πρωτος και ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ δεν ειναι τιποτα. Μπορείτε να το καταλαβαιτε;;;;
    οτι μονο ο πρωτος εχει τη δυνατοτητα…. ο πρωτος είναι πρωτος γιατι εχει την πλειοψηφια… εχει τους περισσοτερους ψηφους… γιατι ειναι νικητης ρε παιδακι μου!!!!! απο οσους ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,(ΒΑΣΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΑΜΕΣΩς ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΕ) και πρεπει να το σεβαστουν οι υπολοιποι.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    Οσα και να μου πειτε ειναι αριστερες μαλακ@@@. για δηθεν πλειοψηφια και δηθεν για τον λαό.
    εαν θελετε την κυβερνηση του 50.01, τοτε ξεχαστε πολυκομματικες βουλες και συνεργαζομενα κομματα ειτε αριστερα ειτε δεξια ειτε κεντρωα!!!!
    ΓΚΕ ΓΚΕ;;;;;
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.

  19. @1:19 εάν καταφέρεις και βάλεις την προκατάληψή σου στην άκρη, ίσως καταλάβεις αυτό που σου λέω.

    Υποστήριξε κανένας ότι η ΝΔ δεν είναι πρώτη;;;

    Εκείνο που λέμε είναι ότι από εκείνους που ψηφίσανε η ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ = 2.822.515 ψήφοι,
    και όλοι οι άλλοι =3.394.480, που το είδες το σχεδόν 50% για τους τρεις τους;;;

    Εκτός αν θες να πεις κάτι άλλο και ντρέπεσαι να το ομολογήσεις,το οποίο είναι πραγματικό και όντως έχει αξία.
    και εξηγούμαι.

    Μπλοκ δυνάμεων και σύνθεση. Αποτελέσματα
    Μάιος Ιούνιος
    ΔΕΞΙΑ: ΝΔ+ΛΑΟΣ+Χ.Α+ΑΝ,ΕΛΛ.+
    ΦΙΛΕΛ+ΤΖΗΜΕΡ,+ΜΑΝΟΣ+κλπ. 45.84% 47.26% +1.42%

    Κεντρο-Αριστερά:
    ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ+
    Οκολόγοι 22.22% 19.42% -2.8%

    Αριστερά:
    ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ+ΑΝΤΑΡΣΙΑ+
    Εξωκοινοβ.Αριστερά. 26.7% 31.84% +5.14%

    Άλλοι Διάφοροι. 5.24% 1.48% -3.76%

    Καθώς βλέπεις η συντηρητικότητα της Ελληνικής κοινωνίας είναι εμφανής. Και το δεξιό μπλοκ μαζί με τη χρυσή αυγή (δικοί σας είναι και στις τάξεις σας στρατοπεδεύουν, μη σας κακοφαίνεται) ναι πράγματι πλησιάζει το 50%.

    Και δεν έχω κανένα κόμπλεξ να παραδεχτώ ότι το δεξιό μπλοκ είναι πολύ ισχυρό με τεράστια διαφορά από το μπλοκ της Αριστεράς.

    Όσο για τα άλλα εκείνο που δεν θέλεις να καταλάβεις και να παραδεχτείς είναι ότι με τον καλπονοθευτικό νόμο που δίνει το δικαίωμα στο όποιο πρώτο κόμμα να κλέβει ψήφους από τα άλλα κόμματα, αυτό εσύ το θεωρείς σωστό και δίκαιο.
    Άν πράγματι κάποιοι που κάνουν ότι κόπτονται για κυβερνήσεις συνεργασίας, δεν έχουν παρά να θεσπίσουν την απλή αναλογική πάγιο και αμετακίνητο εκλογικό σύστημα.
    ΕΣΥ ΓΚΕ ΚΕ ή ΝΟΥΚΟΥ ΓΚΕ ΚΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog