Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βίντεο: Αστυνομικοί μηνύουν την Λιάνα Κανέλλη για το «φασιστοτσόγλανα»

- Advertisement -

Αφορμή στάθηκε ο χαρακτηρισμός «φασιστοτσόγλανα» που χρησιμοποίησε η Λιάνα Κανέλλη την ώρα που βρισκόταν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, για να περιγράψει ορισμένους αστυνομικούς, λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Ηλίας Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής…

Θυμηθείτε τι είχε πει η κ. Κανέλλη:

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ,ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ , ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ,ΑΠΑΝΤΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ
    ΦΑΡΔΥΑ-ΠΛΑΤΥΑ ,ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ?
    Η" ΜΗΠΩΣ ΑΝ ,Η ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΘΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΖΑΣΤΕ?
    ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΝΤΕ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ.

  2. Αυτό δεν ονομάζεται κότσια και φιλότιμο φίλτατε δημόσια ύβρις λέγεται και μάλιστα σε μια μερίδα κακοπληρωμένων ανθρώπων που εσύ που τους βρίζεις από πίσω τους όπως λες περιμένεις να βάλουν σε κίνδυνο την ζωή τους για να προστατέψουν εσένα, την οικογένεια σου και την περιουσία σου.

  3. κάποιο λάθος κάνεις αγαπητέ 1:18.
    δημόσια ύβρις είναι όταν οι εντεταλμένοι από την πολιτεία να προστατεύουν τους πολίτες από την ανομία, αυτοί οι ίδιοι κάνουν τους νταβατζήδες, τους μπράβους, τους εμπόρους ναρκωτικών, (οι μπάτσοι πουλάν την ηρωίνη) καλύπτουν σωματέμπορους, κλείνουν τα μάτια σε παρανομίες και μύρια όσα ακόμα.
    και όταν καμιά πιαστεί κανένας στα πράσα, διατάσσουν μια ΕΔΕ και από δω παν οι άλλοι.
    πάρτε το χαμπάρι όσο ισχύει η ατιμωρησία για τους δημόσιους λειτουργούς όλων των επιπέδων, η κοινωνία θα βυθίζεται στα σκατά.
    δεν υποστηρίζω ότι πάντες οι αστυνομικοί ή οι δημόσιοι λειτουργοί είναι διεφθαρμένοι. η συντριπτική πλειοψηφία είναι καθαροί και δίκαιοι και κάνουν σωστά την δουλειά τους. για αυτούς που είναι επίορκοι λέω, και κανένας τους ποτέ δεν έχει ουσιαστικά τιμωρηθεί. αντίθετα υπάρχουν περιπτώσεις επιβράβευσης.

  4. Προστασία είναι να σαπακιάζουν τον κοσμάκη στο ξύλο σε κάθε διαμαρτυρία του και να διατηρείται ένας ολόκληρος αστυνομικός στρατός για να διατηρεί τα προνόμια του καθεστώτος και των αφεντικών και για την μοναδική κοινωνική υπηρεσία απέναντι στον πολίτη , την προστασία από το έγκλημα, να δίνουν στις συμμορίες των νταβάδων της ακροδεξιάς το πάρεργο. Γιατί πληρώνουμε τόσους δημόσιους υπάλληλους άχρηστους για την κοινωνική ασφάλεια και επικίνδυνους για την Δημοκρατία και τις λαϊκές κατακτήσεις. Να αναλάβει ο ίδιος ο λαός την αυτοπροστασία του οργανώνοντας επιτροπές ασφάλειας στις γειτονιές από το αντικοινωνικό έγκλημα ξένων κι Ελλήνων, καθώς κι απ' τις συμμορίες της ακροδεξιάς βίας.

  5. Για την ακροδεξιά βία του φασίστα και ναζιστή Μπρέϊβικ, φιλαράκο κουβέντα, που μακέλεψε στο όνομα του Εθνικισμού τόσους συμπατριώτες του. Για την ακροδεξιά βία των δοσίλογων Γερμανόφιλων της κατοχής, των παρακρατικών της μεταεμφυλιοπολεμικής εποχής στην Ελλάδα και της χούντας των Συνταγματαρχών κανένα σχολιάκι. Κομματόσκυλα της Δεξιάς και Ακροδεξιάς παραφυάδας , βρήκατε μια αχαμνή αριστερά και σηκώσατε κεφάλι. Αλλά η αριστεροδεξιά με όλο το πολιτικό της προσωπικό, σε λίγο θα γίνουν παρελθόν. Η Εξέγερση των "Αποφασισμένων", θα' χει τον λόγο.

  6. ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog