Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη με χασίς και δενδρύλλιο στο σπίτι του!!!

- Advertisement -

Πρόκειται για ένα από τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία ενώ κατείχε επί του κ.Θωμαΐδη σημαντική θέση στο δήμο Κορινθίων!…

Το πρόσωπο λοιπόν αυτό συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου το Σάββατο για μεγάλη ποσότητα χασίς που βρέθηκε στο σπίτι του!

Είναι το γνωστό θέμα που είχαμε αναδείξει και μέσα από το loutrakiblog (διαβάστε εδώ την είδηση), όπου δύο άνδρες, 60 και 52 ετών, συνελήφθησαν το Σάββατο στην Κόρινθο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης… Η φωτογραφία που σας παραθέτουμε παρακάτω, είναι αυτό που αντίκρισαν  οι αστυνομικοί όταν έκαναν την έρευνα στα σπίτια των δύο ανδρών. Έλα όμως που ο ένας από τους δύο είναι ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ… Και κάπου εκεί, τα πράγματα περιπλέκονται! Όλη η Κορινθία βοά για το ποιός είναι, όμως εμείς, δεν μπορούμε να δώσουμε  το όνομα στην δημοσιότητα, τουλάχιστον μέχρι να μας το επιτρέψει η αστυνομία.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ … ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ Η ΨΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog