Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτράκι:Δελτίο τύπου Παύλου Παύλου για δημοσιογράφο

- Advertisement -

Λουτράκι 21/7/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ουδέποτε αμφισβήτησα τη δημοσιογραφική δεινότητα του Πάνου Ηλιακόπουλου. Το αντίθετο μάλιστα.
Του αμφισβητώ όμως την ικανότητα συγγραφής σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, όπως το σημερινό, για τις τάχα πολιτικές μου σχέσεις και συμφωνίες με τον κ. Κ. Λογοθέτη, που απαιτεί φαντασία πλέον των προηγουμένων ορίων.
Του αμφισβητώ και την αξιοπιστία των «πηγών» του, αλλά και την προθυμία του να τις επαληθεύει πριν την δημοσίευση τους. Ας μην ψάχνει συνεπώς αλλού τις ευθύνες και ας μη «βγάζει χολή» σε όσους – για πολλοστή φορά – τον διαψεύδουν.
Όσον αφορά τους «τοπικούς παρατηρητές των πολιτικών πραγμάτων» και τους «πρώην κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες» που πάντα επικαλείται σαν «πηγές» του, με μοναδικό σκοπό να αποφεύγει την προσωπική ευθύνη από τυχόν περαιτέρω δικαστικές εμπλοκές, ερωτηματικό αποτελεί αν τους έχει μέχρι σήμερα πληροφορήσει για την πρωτόδικη καταδίκη του από το Πολυμελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου και τη δικαίωση μου για όσα υπαίτια, με ενσυνείδητη υπέρβαση του δημοσιογραφικού δικαιώματος και με σκοπό εξύβρισης και προσβολής της τιμής και της υπόληψής μου – όπως αναφέρει και η απόφαση – διέδιδε στις παραμονές των Δημοτικών εκλογών του 2006.
Δεν θα έπρεπε λοιπόν και οι ίδιοι να ενημερωθούν, αλλά και όλοι οι αναγνώστες να μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, για την ποιότητα και την αξιοπιστία των πληροφοριών του δημοσιογράφου; Ή όχι;
Το ερώτημα τίθεται γιατί, ενώ η σχετική καταδικαστική απόφαση έχει δημοσιευτεί από το δικαστήριο στις 28/06/2012, ακόμα δεν υπάρχει σχετική αναφορά στο ιστολόγιο που διατηρεί.
Και αυτή η καθυστέρηση είναι σίγουρα μεγαλύτερη των 49 ωρών.
Παύλος Παύλου
Δημ. Σύμβουλος
- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κε Παύλου η πρωτόδικη καταδίκη που αναφέρετε έχει καθαρογραφτεί? Έχει δημοσιευτεί? Έχει κοινοποιηθεί?
    Επίσης, η ίδια απόφαση μήπως δικαιώνει το ρεπορτάζ? Τέλος, πολύ ευαισθησία σε δημοσιογράφους με αγωγές, ενώ με άλλους απλές μηνυτήριες αναφορές? Χμμμ

    Κ.Κ

  2. Αν ασχολείται ο κος Παύλου με δημοσιογράφους που τον διαβάζουν 50 άτομα και αλλάζει πολιτική γρηγορότερα από υαλοκαθαριστήρα τότε μόνο διαφήμιση του κάνει.Όλοι οι ''Παυλικοί'' θυμούνται ότι ο λεγόμενος και κουβαδάκιας δημοσιογράφος ξημεροβραδιαζότανε προεκλογικά στο εκλογικό κέντρο του κου Παύλου.Ας με διαψεύσουν τα παιδιά από το Loutrakiblog που τον είχανε δει εκεί και το είχαμε συζητήσει κατ´ιδίαν.
    Υ.Γ. Να πω ότι βλέποντας μόνο τρία σχόλια σε αυτή την ανάρτηση σημαίνει για μένα ότι δεν ''πουλάει'' κανένας από τους αποπάνω.Ας το καταλάβουνε επιτέλους αυτοί και ας μας αφήσουν στην ησυχία μας.Ότι και να κάνουν δεν ασχολείται κανένας μαζί τους.

  3. Like σε 11:38 για την εικόνα και,
    Like σε 3:51 για την ουσία των σχολίων που είπε-θυμίζω, πριν από μια εβδομάδα σε άρθρο κάποιου μπετόβλακα(!) είδα πάνω από 25 σχόλια!Οπότε

  4. kyrie Paulou otan sas egleife o k. Hliakopoulos toso kairo proeklogika htan kalos kai axios dhmosiografos. Tote giati den ton apomakrinate apo konta sas. Sas sinefere tote. kalos eisai kai tou logou sou k.Paule Paulou!!!

  5. Το τζουρασικ παρκ και οι δυνοσαυροι αντεπιτιθενται, προσοχη γιατι ο τυρανοσαυρος ρεξ θα σας κανει ολους κοματια!!!
    μηπως, λεω μηπως ο τεως ασχολειται με μικρα πραγματα και ασημαντα για να μας αποσπασει την προσοχη απο αλλα πιο σημαντικα και σοβαρα που τον αφορουν και σε λιγακι θα βγουν στη δημοσιοτητα;

    H N@XTER;IDA

  6. TON "KYRIO" ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ-ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ "ΧΟΡΤΑΣΕ" 12 ΧΡΟΝΙΑ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ?ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ……..

  7. φιλε 2:22 κατω απο τα πεζοδρομια που αναφερεις υπαρχουν επισης τα αποχετευτικα και τα αντιπλυμμητικα (δεν φαινονται).Προ 1994 αν θυμασαι μας επαιρναν τα σκ…α απο το σπιτι μας με το βοθρατζιδικο και πνιγομασταν με την πρωτη βροχη.

    Επισης και πανω απο πεζοδρομια οπου κοιταξεις θα δεις εργα που ολοκληρωθηκα η ξεκινησαν την περιοδο που αναφερεις

    Μην μπερδευεις την προσωπικη συμπαθεια/αντιπαθεια με την πραγματικοτητα

  8. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ,ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1920 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΠΑΚ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

  9. ΑΠΑΝΤΑ ΣΟΥΡΗ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΚΑ-ΣΕΛΙΣ 1963 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΥΤΤΑΖΩ,ΚΙ ΑΠ ΑΚΡΗ ΕΩΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΣΤΟΦΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ? ΤΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΜΠΩΔΗ? ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΟΥΝ ΡΟΔΙ.ΤΙ ΘΕΑΤΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΙΑΙΣ? ΤΙ ΚΗΠΟΥΣ,ΤΙ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΤΙ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΤΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ? ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΛΙΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΕΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ…ΨΥΧΗ ΜΟΥ? ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΠΑΥΛΟΥ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ –1950–

  10. Ειναι απο τους ικανοτερους πολιτικούς σε αντίληψη και γνώση. Εάν σε 12 Χρόνια το μονο που εχετε να λέτε για το Δημαρχείο και για κανά δυο αλλα τότε ειναι επιτυχημένος αλλα η αλαζονεία σας δεν σας αφήνει να το διαπιστώσετε.
    Η πολιτικη επιρροή μερικών μερικών εδω μέσα σχολιαστων των δημοτικων δρώμενων, ειναι ο κύριος αντίλογος.
    Ποιος άλλος πολιτικός μπορείς να συζητήσεις;
    Ποιος άλλος γνωρίζει καλυτερα τα θέματα του δημοσίου;
    Ποιος γνωρίζει καλυτερα την νομοθεσία;
    Ποιος άλλος γνωρίζει να απαντάει σε ότι τον ερωτούν;;
    Και ποσά ακόμη …ερωτήματα που τον αναδεικνύουν ως τον καλύτερο πολιτικο.
    Το μονο που δεν έχει καταφέρει ειναι η συσπείρωση του κόσμου και των υπολοίπων πολιτικών. Εάν το καταφέρει θα ειναι δήμαρχος ξανά.
    Μετα απο 9 Χρόνια ολοι αναζητούν έναν Δήμαρχο όπως ο Παύλου που να μπορει να σταθμισει τις καταστάσεις και τις εξελίξεις.
    Οσο αφορά τον Ηλιακοπουλο, η καταγγελτικοτητα στον λόγο του έχει κουράσει.
    Γεμίσαμε Τοπικούς παρατηρητές και θεσμικούς παράγοντες. Εάν πραγματικά πιστεύει ότι θέλει και μπορει να σώσει τον Δήμο ας γίνει υποψηφιος σε έναν συνδυασμό να τον δούμε απο θέση ευθύνης. Καλη η δημοσιογραφία αλλα η επιλογη της καταγγελίας γίνεται πλέον γραφική. Εάν πιστεύει ότι μπορει να βοηθήσει τον Δήμο εκ των έσω οριστε το πεδίο της δόξας λαμπρό.
    Απο το ιστολόγιο του δεν βοηθάει κανέναν γιατι κανεις δεν έχει το θάρρος εάν ειναι όπως περιγράφονται τα πραγματα να παει στην δικαιοσύνη. Λόγια και μονο λόγια που στοχεύουν στην καθημερινη τριβή της εξουσίας. Αυτο να το δεχτώ ως πολιτικη επιλογη. Δεν ειναι όμως επιλογη που μας παει μπροστα, αντίθετα μας πηγαίνει πισω σε τακτικές του 80 κατα την κρίση μου.
    Ο αναμαρτητος πρώτος τον λίθο βαλετω.

  11. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟ ΜΕ ΣΤΗΒΑΡΟΤΗΤΑ ….. ΠΑΥΛΟ ΒΑΛΕ ΔΙΑΔΟΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΣΕ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΩΠΑ

  12. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ?
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ?
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ-ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ.?
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ( π.Ν )
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 2500 ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ .?
    ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΩΣ ΣΤΕΝΕΨΕ ΤΟ ΡΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.?
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΙ ΤΩΝ ΕΡΩΤΩ.
    Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ -ΣΠΑ- ΕΙΤΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ.?
    ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΝ.?
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΔΗΜΟΣ.? (1950)

  13. μπραβο παυλε καλα του τα ειπες.για το φιλο του που φιλοξενει στο μπλογκ του και που τον πηγαν στο δικαστηρια μετα το επεισοδιο με τον αστυνομικο θα γραψει τιποτα ο εθνικος δημοσιογραφος?αληθεια που αρθρογραφει ο κυριος αυτος?και τη ποινη εφαγε ο εν λογω κυριος?

  14. Μη σταματήσει.Είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί. Τώρα τον χρειάζεται πιο πολύ ο τόπος. Δεν βλέπετε ότι από το 2006 και μετά πάμε από το κακό στο χειρότερο;

  15. 12χρονια εχεις να πεις μονο τόσα λίγα;;; Μιλάμε για πολυ επιτυχημένο Δήμαρχο. Μπραβο Παυλε. Χρυσός, καλός εισαι. Χρειάζεσαι συμμαχίες και το ξέρεις καλα αυτο. Όπως τα λεει ο 11:52 ειναι. Εισαι εμπειροτερος και εχεις γνώση όπως δηλώνεις. Κανε αυτο που ορίζει το καθήκον σου εάν θέλεις να σε γράψει η ιστορια του τόπου μας με Χρύσα γράμματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog