Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κορινθίας για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου

- Advertisement -

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟΣΚΙΤΗ…

«Στην Ελλάδα της Τρόικας και των μνημονίων, στην Ελλάδα των εξαθλιωμένων πολιτών, των λουκέτων, της φτώχειας και της απογοήτευσης, στην Ελλάδα της Ρεπούση και του «συνωστισμού», της επίθεσης στην παιδεία, την θρησκεία και τον πολιτισμό, μια νεαρή Ελληνίδα τιμωρείται σκληρά και χωρίς απολογία…

Στερούν το όνειρο από μια αθλήτρια που έχει τιμήσει κατ’ επανάληψη την πατρίδα της και την σημαία. Από ένα νέο κορίτσι που ζούσε και ανέπνεε για να εκπροσωπήσει τη χώρα της σε αυτή την Ολυμπιάδα.

Σε κάποιους που είναι έτοιμοι να δώσουν συγχωροχάρτια σε όλους όσοι έχουν παραβατική συμπεριφορά, η δημόσια συγνώμη της δεν ήταν αρκετή.

Από πότε μια ατυχής δήλωση ή ένα αστείο κακής ποιότητας, έστω, μπορεί να επισύρει την βαρύτερη των ποινών; Γιατί αυτή είναι η «εσχάτη των ποινών» για έναν αθλητή που ετοιμάζεται τέσσερα χρόνια για την Ολυμπιάδα. Από πότε ο κύριος Κουβέλης αναδεικνύεται σε δημόσιο κατήγορο και ζητάει την τιμωρία Έλληνα αθλητή; Ενώ η κοινωνία δολοφονείται, με τη συμμετοχή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στην συγκυβέρνηση των προθύμων, σε αυτό το γεγονός βρήκε ο κ. Κουβελης να κάνει επίδειξη «αριστεροφροσύνης» ;

Ως Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων απαιτούμε την άμεση ανάκληση της ποινής του αποκλεισμού της αθλήτριας μας. Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο, σε μια νέα αθλήτρια να εκπληρώσει το όνειρο της και στην Ελλάδα την ευκαιρία για νέες στιγμές αθλητικών επιτυχιών και δόξας.»

Δεν απευθυνόμαστε στον κ.Κούβελο του «ενός εκατομμυρίου ευρώ» που τιμωρεί την αθλήτρια μας για το κουνούπι του Νείλου. Σε εσάς απευθυνόμαστε κύριε Ιωαννίδη.

Κύριε Ιωαννίδη θα αναλάβετε την ευθύνη; «

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το γαϊτανάκι της υπερβολής και της υποκρισίας που προανέφερα σε άλλο σχόλιο. Ξεκίνησε η ΔΗΜΑΡ,πήρε τη σκυτάλη ο Άδωνις στο twitter, το συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ. Έως αύριο θα το έχουν αναδείξει σε κυρίαρχο θέμα όλα τα κόμματα.
    @Loizos

  2. Απόλυτα σωστή τοποθέτηση. Μπράβο στους ανεξάρτητους Έλληνες, που δείχνουν ότι δεν πρόκειται να μασούν τα λόγια τους.

  3. Ειπε η Παπαχρηστου μια παπαρια κι εγινε θεμα.Τα λυσαμε ολα τ`αλλα κι εμεινε αυτο….
    Σε εναν γεματο με σκατα βοθρο απο Ολυμπιακους Αρμοδιους,πηγε η αλλη κι αφησε την "σερβιετα της".Και τσαντιστηκανε απαντες γιατι ξεχωριζε το "κοκκινο" απο το βαθυ "καφε" τους.Υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο.Βλακεια και μαλιστα χοντρη,η δηλωση της,αλλα οχι και να μιλανε οι διαφοροι Ισιδωροι που ειναι μεχρι το στομα βουτηγμενοι στον βοθρο τους…..Αυτα τα ολιγα.

  4. Πολύ σωστή ανακοίνωση από ένα κόμμα που δεν ψήφισα αλλά θα το κάνω με ευχαρίστηση στις επόμενες εκλογές.Συνεχίστε την καλή δουλειά στο αγαπημένο μας μπλογ,εύγε!

  5. Καλά είναι εντελώς ελεεινή η απόφαση.Τέτοια υπακρισία ,απο τους προσκυνημένους ,ούτε ο χατζιαβάτης δεν την έχει.Δεν ντρέπονται λίγο.Αίσχος.

  6. Προσκυνημένοι και εθελόδουλοι είναι όλοι αυτοί που ασπάστηκαν όψιμα τον ρατσισμό, κουλτούρα ξένη για τα Ελληνικά ιδεώδη του Ολυμπισμού και το σημαντικότερο, εχθρική για την Ελληνοχριστιανική παιδεία και την οικουμενικότητα της Ορθοδοξίας. Αλλά στην εποχή που υμνολογείται ο φυλετισμός και η μισαλοδοξία, ανασυστήνουν
    τον σατανισμό οι κρύπτες και οργανώνουν τον νεοπαγανισμό ο διεθνής νεοναζισμός και νεοφασισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog